2002
2.1.2002 Armi menehtyy kotonaan ja siunataan haudanlepoon 26.1.2002 Malmin hautausmaalla.

Danny esiintyy Katinkullassa 2.2.2002 yhdessä Markku Aron ja Tapani Kansan kanssa. Ohjelmakokonaisuudesta käytetään Jive Väänäsen ideoimaa nimeä Pojat.

Danny: Nainen -albumi ilmestyy 8. maaliskuuta kansainvälisenä naistenpäivänä. Musiikkitoimittajien Kuukauden levy -raati valitsee "Nainen" CD:n toiseksi parhaaksi levyksi maaliskuussa.

Maaliskuun 14. Danny esiintyy Keski-Uudenmaan Viihdeorkesteri KUVION solistina Järvenpäässä. Konsertissa kuullaan ensimmäistä kertaa Dannyn esittämänä Aarno Rasinen säveltämä ja Pertsa Reposen sanoittama koskettava laulun "Elämänlanka".

Danny esittää myös uudelleen sovitettun poikkeuksellisen 7-säkeistöisen version ensimmäisestä hitistään "East Virginia". Lisäksi Dannyn ohjelmistoon kuuluvat "Tuuliviiri", "Vähän ennen kyyneleitä", "Se eikö todista, että muutuin" ja "Nainen" sekä Järvenpään mieslaulajien kanssa "Tämä taivas tämä maa".

Huhtikuun lopulla Danny esiintyy musiikkimajuri Elias Seppälän ja musiikkikapteeni Raine Ampujan johtaman Kaartin soittokunnan solistina kolmessa konsertissa pääkaupunkiseudulla:17.4. Espoon Kulttuuritalo, 26.4. Vantaan Martinus-sali ja 26.4. Finlandia-talo, Helsinki. Konserteissa Danny esittää pari harvinaisempaa kappaletta eli laulun "Nature Boy", joka on hänen ensimmäinen julkisesti laulamansa kappale ja edelleenkin hänen henkilökohtainen suosikkinsa sekä veikeän tulkinnan laulusta "Mack the Knife", jossa hän laulun lomassa "johtaa" orkesteria. Kaikilla on hauskaa. Lisäksi hän esittää perinteiseen ohjelmistoonsa kuuluvat: "Vähän ennen kyyneleitä", "Tuuliviiri", "Seitsemän kertaa seitsemän", "Nainen", "Tummat silmät salamoi" ja "Amarillo".

Toukokuun alussa heti vapun jälkeen Hartwall Areenan juhlakonsertin liput tulevat myyntiin myös Dannyn nettisivujen kautta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun tätä mediaa käytetään Dannyn kiertueen markkinointiin.

15.5. Danny esiintyy Sävelradion 70-luvun parhaat -konsertissa Helsingin jäähallissa.

22.6. on vuorossa Raumanmeren juhannus -festivaalit, jossa Danny esiintyy päälavalla. Esiintyminen taltioidaan. (Danny-taltiointi on keväällä 2003 näytettävien RMJ-taltiointien katsotuin jakso.)

Kesäkuun lopulla Dannylla on erityisen kiireinen - vähän venytetty -vuorokausi, jonka aikana oli 4 erilaista esiintymistä: 28.6. klo 22.00-23.00 Danny esiintyy Pieksämäen Veturitalleilla ja lähtee sitten pienkoneella ukkosrintamaa vältellen kohti Suomussalmea. 29.6. klo 01.30 - 02.30 esiintyminen Ravintola Tervareitissä 29.6. klo 14.00 - 15.00 esiintyminen ulkoilmalavalla Kainuun Messuilla Suomussalmessa, yleisöä n. 4000. Matka jatkuu pienkoneella ja autolla. 29.6. klo 23.00 - 24.00 esiintyminen Karting MM-kilpailujen VIP-vieraille juuri avatussa Mika Salo karting- ja virkistymiskeskuksessa. Yleisössä mm. FIA:n ylintä johtoa, tallipäälliköitä, Mika Salo vanhempineen, Mika ja Erja Häkkinen, Mikan vanhemmat ja Kimi Räikkösen vanhemmat sekä tilaisuuden järjestäjät eli Jorma ja Annikki Lillbacka.

4.7. Danny esiintyy Lahden Viinijuhlilla. Tilaisuudessa esintyvät myös Tapani Kansa ja Markku Aro, mutta kyseessä ei ole näiden kolmen taiteilijan yhteisesiintyminen.

Danny esiintyy ensimmäistä kertaa Tangomarkkinoilla 12-13.7. Hänen kaksi yöshow'taan Tangokadulla ovat yleisön mieleen. Dannyn entinen taustalaulaja Johanna Pakonen kruunataan tangokuningattareksi.

20.7. Kiuruveden Vihreät Niityt -iskelmäfestivaaleilla Pojat-kokoonpano nousee yhdessä estradille toisen kerran ja suosio on taattu.

27.7. Danny esiintyy Vexi Salmen juhlakonsertissa Hämeenlinnassa. Konsertti taltioidaan ja esitetään televisiossa 14.9.

2.8. on vuorossa Holjat-markkinat Forssan torilla ja 9.8. esiintyminen Hamina Tattoon ohjelmateltassa.

Ruotsinsuomalaiset osallistuvat 60-vuotista taipalettaan juhlivan Dannyn juhlavuoteen. Danny laulaa ruotsinsuomalaisten tiedotusvälineiden yhteisen laulukilpailun voittokappaleen. Kilpailussa etsittiin parasta sanoitusta säveltäjä Juhani Hakopuron railakkaaseen lattarisävellykseen. Kilpailun voittaa Kaarina Pitkänen sanoituksellaan "Pikku paholainen". Danny levyttää kappaleen ja se julkistetaan Ruotsissa 17.8.

28.8. Danny esiintyy monienmuiden artistien tavoin Helsingin Stadionilla Puhdas elämä lapselle -konsertissa, joka esitetään myös TV:ssä.

Koko vuoden Danny tiimeineen valmistautuu Hartwall Areenan juhlakonserttiin ja sitä seuraavaan kiertueeseen.

Dannyn syntymäpäivän aattona FST esittää tammi-helmikuussa nauhoittamansa ohjelman Danny mitt i livet - Danny - täyttä elämää.

Danny täyttää 60 vuotta 24.9.2002. Hän aloittaa juhlapäivän käymällä isänsä ja isovanhempiensa haudoilla ja lopun päivän hän viettää merellisissä merkeissä. Vastaanottoa ei ole. Danny saa kotiin tulleiden kukka-, kortti- ja sähkeonnittelujen lisäksi satoja onnitteluja nettisivuille avattuun Onnittelukirjaan. Merkkipäivän kävijämäärä 8921 on edelleen www.danny.fi-sivujen ennätys.19.10.2002 klo 20.00 Danny juhlii merkkipäiväänsä Hartwall Areenalla yleisönsä kanssa. Danny tuo lavalle spektaakkelien spektaakkelin, jossa hänen juhlakiertuetiiminsä lisäksi esiintyvät StepUp Dancers, High D Circus - akrobaatit ja tulennielijät sekä Dannyn arvostamia kollegoja: Fredi, Markku Aro, Jorma Kääriäinen ja Agents, Kim Brown (the Renegades -yhtyeen solisti), Pepe Willberg, Vicky Rosti, Johanna Pakonen sekä Aikamiehet-kuoro. Konsertin juotavat Riitta Väisänen ja Jyrki Hämäläinen. Konsertti taltioidaan ja TV2 esittää sen kahdessa osassa: Estradilla: 7.12.2002 Danny Show 2002 ja Estradilla:Danny ja Ystävät 1.3.2003.

Konsertin loputtua Mika Häkkinen puolisoineen ja vanhempineen tulee onnittelemaan Dannya lavalle ja Mika soittaa rumpuja seurueeseen kuuluvan Sanin laulaessa.Areenan täyteinen yleisö ottaa konsertin hyvin vastaan ja myös juhlakiertueen reilut 30 konserttia ovat lähes kaikki jo ennakkoon loppuunmyytyjä. Kiertue päättyy 5.12. Leville, Hullu Poro Areenalle.

Kiertueen joissain konserteissa on yllätysvierailijoita: Pori: Neumann Kuopio: Petri Petterson Jyväskylä: Muska ja CatCat-duo Turku: I´Dees, Muska, Mandi, Darude ja Neumann

25.11.2002 Tasavallan presidentti Tarja Halonen myöntää Dannylle musiikkineuvoksen arvonimen ja Danny saa myös kutsun itsenäisyyspäivän vastaanotolle linnaan.

Turun konsertissa 29.11. musiikkineuvoksesta tehdään suuripäällikkö. Dannyn yhteistyökumppanit ojentavat hänelle yllätyslahjana Sioux-heimon intiaanipäällikön double trailer-päähineen.

Juhlavuoden kiertue jatkaa joulukuussa laivoilla the Glory of Christmas show'n merkeissä.

Vuoden aikana Danny nähdään TV:ssä seuraavissa taltioinneissa ja ohjelmissa:
TV2:Tuttu juttu
MTV3: Lööpin takana 4.2.
FST: Magnet 26.5
TV1: Summeri 2.8.
Puhdas elämä lapselle
FST: Danny mitt i livet ( Danny - täyttä elämää) 23.9.
FST ja MTV3: Linnanjuhlat, haastattelut
TV2:n 19.10. tekemä Hartwall-taltiointi (Estradilla: Danny Show 2002, 7.12; Estradilla: Danny ja ystävät 1.3.03)
MTV3: Karpolla on asiaa (Danny joulupukkina)
MTV3: Joonas Hytönen Show
TV2:Inhimillinen tekijä, 31.12.
TV2: Raumanmeren juhannus
Turun paikkallistelevisio: Vieraskirja
Rauman paikallistelevisio: Haastatteluohjelma.

Juhlavuoden aikana Dannysta julkaistaan eri lehdissä kymmeniä mittavia artikkeleita, joissa käydään läpi hänen tähän astista elämäänsä ja uraansa.

Dannya haastatellaan useissa radio-ohjelmissa, mm. Radio Suomessa.