1969
Kevään kiertue on nimeltään "Wild Western Show" ja kesän "Super-Danny Show'ssa" on mukana uutena tähtenä Päivi Paunu. Kiertueella on mukana myös Seppo Hovi.

Syksyllä Danny kiertää Suomea Kisun ja Uniset-yhtyeen kanssa. Kokoonpanossa soittavat Erkki Bertula, Kari Rosti, Esa Kotilainen, Aimo Hakala ja Julius Heikkilä.

Syksyllä Danny esiintyy Lontoon muodikkaalla Speakeasy-klubilla ja laulaa mm. Worksong-kappaleen. Jimi Hendrix ja Cats Stevens ovat yleisössä.

Danny esiintyy Speden elokuvassa "Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut" ja mm. laulaa laulun "Ei ole kaikki miltä näyttää".

Uusimmat levytykset kuten "Vain lunta kaikkialla", "Se eikö todista, että muutuin", "Kun yksin kulkee" ja "Ei onni voi odottaa" menevät suoraan kuulijoiden sydämiin.

Danny vastaanottaa Suosikki Grand Prix-palkinnon.

Kaksi Danny-nimistä albumia täynnä toinen toistaan suurempia hittejä ilmestyy.

Danny viettää "pipopäiviä" punavalkoinen käsintehty pipo päässään. (Pipopäivä on päivä, jolloin otetaan rennosti ja ajatellaan luovia ajatuksia.)
Kolme D-Tuotannon show'ta ja yli 50 lähtijää vuonna 1969.

1970
Danny käväisee kolmen päivän kuvausmatkalla Moskovassa 10-12. maaliskuuta.

Osana kesän "Danny 70Systeemi" ­kokonaisuutta on 20 minuutin minimusikaali Hair, joka oli tiivistelmä maailmaa alastomuudellaan kohauttaneesta hippimusikaalista. Kiertueella on myös mukana uusi bändi eli 8-henkinen Explosion Brass. Show'n sponsori on Amar.


Gittan autonkuljettajana kesällä 1970 Superdanny -showssa.

Jarmo Porola tekee Kalajoen hiekkasärkien esiintymisestä tunnin mustavalkoisen tv-ohjelman. Ohjelmassa ovat mukana mm. Arto Nuotio, Carita Holmström sekä nykyinen Ruotsin teatterimaailman huippuguru Michael Kallanvaara.

Syksyllä Danny keikkailee Kisu ja Uniset -nimisen yhtyeen kanssa.

"Räystäät jos tippuu", "Kukat nuo vienyt on syys" ja "Tuulensuojaan" valloittavat kuulijoitaan. Tuulensuojaan ­laulu on listoilla yhteensä 126 viikkoa listoilla ­ lajinsa ennätys Suomessa vieläkin. Albumi "Se voi olla toisinkin päin" ilmestyy.

Tutustumassa Lontoon tarjontaan syksyllä 1970: Talk of the Town -ravintolassa Kirka (vas.), Liisa Lipsanen, Danny, Markku Aro, Kari Åkerberg ja Hannu Seppälä.
Spede Pasasen kanssa tekemässä elokuvaa "Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut".
"Danny 70Systeemi" Iisalmen lavalla.