1996
Kolmeakymmentä Danny-Show ­vuotta juhlitaan "Valoa ja Energiaa" ­kiertueella, jota esitetään laivoilla, lavoilla, kesätapahtumissa, konserteissa jne. F-Records/Warner julkaisee Dannyn "Valoa ja Energiaa" ­äänitteen, joka koostuu uudentyyppisistä rock-lauluista, jotka ovat nuoren sukupolven eturivin osaajien säveltämiä. Levy on arvostelumenestys ja valitaan myös maaliskuun kuukauden levyksi.

Danny tekee uransa ensimmäisen rock-show'n "Back to Roots" Tavastialla. Yleisön joukossa mm. Andy MacCoy.

Danny esiintyy monien muiden tähtien ohella Helsingin Olympiastadionilla Puhdas elämä lapselle ­konsertissa ja laulaa "Maantieltä taloon". MTV3 esittää konsertin suorana.

26.10. TV-1 taltioi Danny-Show'n 30-vuotisjuhlakonsertin Kulttuuritalolta.

Yli 300 000 suomalaista käy Dannyn juhlakonserteissa, jotka ovat myöskin täydellinen arvostelumenestys. Lilja Kainulaisen organisoima 32 konsertin sarja on kauttaaltaan loppuunmyyty. Suomalainen yleisö ottaa suosikkinsa, neljällä eri vuosikymmenellä viihdyttäneen Dannyn, esiintymiset lämmöllä vastaan. Ilta illan jälkeen yleisö osoittaa suosiotaan seisaalleen nousten.

Lisäksi 1,5 miljoonaa suomalaista katsoo vuodenvaihteessa 1996-7 esitetyt Dannyn juhlaohjelmat televisiosta.

Valitut Palat julkaisee kolmen CD:n kokoelman "Dannyn Parhaat".

Danny luennoi Show must go on -kurssilla, joka valmentaa uusia taitajia viihdealalle. Kurssin oppilaiden joukossa ovat mm. Tangomarkkinoilla ansioituneet Mira Sunnari, Susanna Heikki, Johanna Pakonen ja Katja Ängeslevä, trubaduurien Suomen mestari Marko Äijälä sekä Tie tähtiin ­-ohjelman voittaja Mika Rinttilä.

Suomen Ääni ja kuvatallennetuottajat ÄKT ry myötää Dannylle Erikois-Emma -patsaan tunnustuksena pitkäaikaisesta ja erinomaisen ansiokkaasta työstä suomalaisen esittävän taiteen ja äänitetuotannon hyväksi. Palkinto myönnetään suorassa "Eurovisio ja Emma -gaala" -televisiolähetyksessä 3.2.

Tasavallan Presidentti myöntää Dannylle Suomen Leijonan Ritarikunnan Ritarimerkin.

Danny on Ikaalisten Popmusiikkiviikkojen Vuoden solisti.

Danny-show'n ryhmä "Valoa ja energiaa"-kiertueella Silja Europalla vuonna 1996.