1965
Toinen suomenkielinen levytys eli "Kauan" nousee listojen kärkeen heti ilmestyttyään huhtikuussa ja myöhemmin samana vuonna levytetty "Piilopaikka" on hitti sekin.Danny on Reserviupseerikoulussa 23.4.-24.7. kurssilla numero 118. Samalla kurssilla on Georg Dolivo, joka oli jo tehnyt levynkin sekä Matti Siitonen, Ilkka Hemming ja Ismo Sajakorpi, jotka muodostavat armeija aikanaan lauluyhtyeen Kivikasvot. Danny esiintyy heidän kanssaan kurssijuhlissa laulaen mm. Work Song-nimisen kappaleen. Danny palaa siviiliin vänrikkinä 10. päivä elokuuta.


RUK kurssi 118

Danny osallistuu Suomen Eurovisio -kilpailuun laululla "Pieni sana".

Dannyn ensimmäinen LP julkaistaan, sen nimi on "Se olla voi toisinkin päin".

1966
Danny, Pekka ja Magda-äiti muuttavat Pohjoiskaari 37:ään, Lauttasaareen. Danny ajelee keikoilla punaisella Triumph TR 4-avoautolla, jonka rekisterinumero on AZI-66. Autossa on myös levysoitin.

Dannyn ensimmäinen " Timantinkova Danny-Show" lähtee kiertueelle ja Dannyn kesähitti "Vähän ennen kyyneleitä" tuo niin äidit kuin tyttäretkin lavoille. Danny esiintyy Markku Veijalaisen, Jyrki Hämäläisen ja Jarmo Porolan Ohimennen ­ohjelmassa ja laulaa "Vähän ennen kyyneleitä" -laulun. Samassa ohjelmassa esiintyy myös Benny Anderson Hepstars-yhtyeineen laulaen Sunny Girl. Benny Andersonista tuli myöhemmin Abban jäsen.

"Ohimennen" -ohjelmaa tekemässä.

Muita vuoden hittejä ovat "Pieni Sana", "Salattu Suru", "Besame mucho", "Kesäkatu" ja "Hiljainen kitara", joista kaksi viimeksi mainittua Danny laulaa esiintyessään toistamiseen samana vuonna Ohimennen-ohjelmassa.

Danny perustaa D-Tuotanto Ky:n 16. päivä syyskuuta. Ura yksityisyrittäjänä alkaa Dannyn ollessa 23-vuotias. Tästä alkaa myös jatkuva liiketoiminnan lainalaisuuksien opiskelu. Myös uusien viihteen kykyjen esiintuonti saa alkunsa.

Danny vastaanottaa Iskelmä-lehden ylennysmerkin suosituimpana laulajana.

Dannyn ensimmäinen ulkomainen esiintyminen on Tukholman Nalenilla, joka on koko Skandinavian ykkösrockpaikka.

Valokuvaaja Olavi Kaskisuon kuva, jota käytettiin "Kauan"-levyn markkinoinnissa.

Ensimmäisen Danny-show'n henkilöstö kiertuebussin katolla.


Mukavuutta "Timantinkova" Danny-show -bussissa vuonna 1966.