1968
Danny esiintyy Speden elokuvassa "Noin seitsemän veljestä" ja esittää siinä laulun "Seitsemän kertaa seitsemän".

Keväällä Danny kiertää Coca-Colan sponsoroiman "Syndikaatti tekee suurratsian" ­show'llaan, jonka innoittajana oli Bonnie ja Clyde ­elokuva ja sen luoma muoti.

Vuoden toinen show on "Rock side story" ja siinä on mukana mm. Kirka. Vehmassalmen lavalla tapahtuu show´n aikana vakava räjähdysonnettomuus, jossa loukkaantuu useita henkilöitä ja D-Tuotanto joutuu maksamaan räjähdyksestä aiheutuneet kulut. Räjähdys tuo paljon kielteistä julkisuutta.
Dannylle luovutetaan keväällä Cannesissa, Ranskan Rivieralla äänitealan arvostettu Midem Trophy -palkinto (Suomen eniten levyjä myynyt artisti vuonna 67). Paikalla on kaikkien Euroopan maiden ykköstähdet, kuten Mireille Mathieu, Adamo, Rafael, Karel Gott ja Tom Jones. Taiteilijat esiintyvät Palais de Festivals-salissa tv-show'ssa, jolla on noin sata miljoonaan katsojaa. Show lähetetään väreissä ympäri Eurooppaa. Danny laulaa suomeksi "Vähän ennen kyyneleitä". Esitys saa hyvän vastaanoton ja poikii kutsun Brasiliaan.

Danny osallistuu O´Globo-TV -yhtiön järjestämiin pop-laulun maailmanmestaruuskilpailuihin Rio de Janeirossa, Brasiliassa 24.9.-14.10.1968. Kilpailijoita on viitisenkymmentä eri puolilta maailmaa. Mukana mm. Paul Anka, Lisbeth List, Francoise Hardy ja Anita Harris.

Kisojen jälkeen Dannylle tarjotaan puolen vuoden kiertuetta Brasiliassa, mutta Danny kieltäytyy, koska hänellä on niin paljon sitovia sopimuksia Suomessa, mm. James-farmareiden sponsoroima The Wild Western -kiertue.

TV-ohjelmassa Jatkoaika Danny kertoo Rion kuulumisia ja laulaa "Kun päivänvalon nähdä saan". Danny esiintyy myös TV1:n Lighthouse-ohjelmassa ja laulaa mm. "The house of the rising sun" ja väkivaltaa vastustavan "For your love".

Danny tekee Ruotsin TV:n ykkösmusiikkiohjelmaan Diggartimeen Rock Side Storyn.

Dannyllä on kaikkiaan yhdeksän hittiä Top 100 ­listalla samanaikaisesti. Vuoden uusia levyjä ovat mm. Tuuliviiri, Pistolero, Tukholma, Angelica ja Olen yksinäinen.

Danny voittaa Suosikki-lehden Grand Prix-äänestyksen ja vastaanottaa palkintona suosituimmalle miespuoliselle laulusolistille ojennettavan "Vuoden Laulajapatsaan" joka myönnetään tunnustuksena ansiokkaasta työstä kevyen musiikin hyväksi. Palkinto luovutetaan Helsingin Messuhallissa 10 000 hengen yleisön läsnäollessa.

Valokuvaaja Olavi Kaskisuo esittelee D-Tuotannolle Tapani Kansan, jonka suurhitti Delilah, laulu, jonka Dannykin olisi mielellään levyttänyt.. D-Tuotannossa oli nuorempien artistien lisäksi myös paljon Suomi-viihteenlegendoja, kuten Olavi Virta, Tauno Palo ja Ansa Ikonen.

Levytyssessio Kulttuuritalossa sijainneessa Scandia-musiikin studiossa. Työn alla Jaakko Salon sävellys "I'll find a place for me someday" Brasilian festivaalia varten.
Tom Jones ja Danny jakoivat pukuhuoneen Cannesissa.