nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...

Ura
04.09.2017
lähettänyt : R
 
Hei,on huikea urasi jonka olet tehnyt,mitä kaikkea oletkaan saanut aikaan.Danny Show jo aikoinaan oli aikansa se suuri tapahtuma ,kuinka monet ihmiset ovatkaan viihtyneet seurassasi.Elämänilo ilo ja energia välittyvät kauttasi.Ikä tuo vain charmia miehelle.Mistä tuo energisyys kumpuaa?Tuon kaiken eteen täytyy tehdä töitä varmaan.Samalla energialla eteenpäin.Onnea elämääsi.
DANNY VASTAA:
 
Kiitos kommentista -D-DAnny Kirja
18.11.2016
lähettänyt : Olli Säynäjäkangas
 
Tosi hyvin tehty kirja Danny Minulta sinulle. Valokuvat ovat erittäin hyviä ja teksti rehellistä ja ilmavaa!
Yt. Olli S, tietokirjailija
DANNY VASTAA:
 
Kiitokset kommentistasi ! -D-18.11.2016
lähettänyt : Kaija Ahokas
 
Hei! Haluan vain lähettää viestin siitä miten hankalaa oli tällaisen 70+-ihmisen tilata netistä liput. Alku sujui hyvin mutta kohdassa vahvista tuli toppi, ei onnistunut sitten millään. Jätin homman sikseen, ticketmasterin puh.numeroakaan en ilmoituksesta löytänyt tilaamista varten. Sitten poika tuli käymään ja tottakai nää nörtit heti löytää vian - tilaus ei toimi googlechrom-selaimella vaan internet explorelilla! Eihän sitä tämänikäinen ihminen ymmärrä näitä. Tilaus onnistui pojan avustuksella. Jatkokin oli aika monimutkainen. Sano Ticketmasterille että tekevät sujuvamman tilaussysteemin. Toivottavasti muut ikäihmiset ovat onnistuneet tilauksessaan. Mutta: Aivan ihanaa että tulette tänne Joensuuhunkin esiintymään. Tervetuloa!
TOIMITUS VASTAA:
 
Kiitos Kaija palautteesta. Viesti Ticketmasterille menee perille.

Toimitus09.10.2016
lähettänyt : Irene Pöhö
 
Hei!
Olin eilen joensuun konsertissasi ja olisin halunnut nimmarisi, mutta sateen takia ei tainnu onnistua.
Miten siis voisin saada nimmarisi?
TOIMITUS VASTAA:
 
Hei Irene ! Laita osoitteesi ja toiveesi toimitus@danny.fi

terv. Toimitus09.10.2016
lähettänyt : Juhani salonen
 
Millainen oli arska raninen Junnu vainiota kirka jyräys hämäläinen tai klabi tapio ihmisennä
DANNY VASTAA:
 
Hei Juhani ! Kaikki olivat alansa parhaita. Tässä kuussa ilmestyvässä Markku Veijalaisen kirjassa on paljon tarinaa monesta D-tuotannossa vaikuttaneesta henkilöstä. -D-09.10.2016
lähettänyt : simo lemettinen
 
ollaan oltu yhteydessä ennenkin ei mulla mitään erikoista kysyttävää ole mitä sitä valmiista ja hyvästä paketista kyselemään tulin vaan sanomaan hienoa että jaksat vielä olla sorvin ääressä ja Esa Nieminen on oikea guru oikea mies kingin kanssa tekemään Alpumia kiitos D meitä on pláljon iloisia faneja tuon uuden Alpumin takia hyvää syksyä terveisin Simo lemettinen keravalta
DANNY VASTAA:
 
Kiitos Simo -D-15.07.2016
lähettänyt : tanja
 
Miten sinuun saa yhteyden jos haluaa kysyä lyhyttä yksityis keikkaa ?
TOIMITUS VASTAA:
 
Keikkojamme myy Leila Salmelainen, yhteystiedot www.danny.fiPommittajat
15.07.2016
lähettänyt : Ville
 
Hei Danny!

Olemme tulossa isolla porukalla Iskelmäfestareille katsomaan showtasi lauantaina. Mietin vain, voisitko täyttää suurimman toiveemme ja esittää ajattoman kesähittisi Pommittajat. Sopisi hyvin kesäloman alkajaisiksi!
DANNY VASTAA:
 
Hei Ville !

Kiitos mukavasta toiveestasi. Esittäisimme sen mielellämme mutta Finnhitseissa esitämme kiertuejärjestäjämme toiveita hiteistämme.
Katsotaampa saadaanko vielä tänä kesänä tilaisuus antaa Pommitajien tulla.

Hyvää kesää! -D-15.07.2016
lähettänyt : Janne
 
Yritin etsiä yhtä vanhaa videotasi mutta rupesi vaivaamaan kun ei löytynyt mistään. Aloin epäillä olenkohan kuvitellut omiani... Tuossa varmaankin60-luvulla tehdyssä videossa on taustana teräsvalimo tms. Minkä kappaleen video on kyseessä?
DANNY VASTAA:
 
Kuvauksen perusteella kyseessä on työlaulu ( Work Song).
Hyvää kesää! -D-Leppävirta
27.10.2015
lähettänyt : WaraDanny Warkaudesta
 
Tervehdys, Danny. Tuut Leppävirralle Suoer Pikkujouluihin Reetun ja kumppaneiden kanssa. Voitasko siellä vaihtaa muutama sana ja olla kuvissa? Leppävirta on se paikkakunta, jossa olen kouluni aikoinaan käynyt ja suurimman osan aikaani viettänyt ja katuja tallannut. Tuttu paikka. Olisin hyvin otettu jos pääsisin juttusille kanssasi ja vaikka myös Reetun kanssa, jota en ole koskaan aiemmin tavannut. Olisi kiva jos vastaisit tähän viestiin täällä sivustolla =)
DANNY VASTAA:
 
Katsotaan mikä on tilanne siellä kun keikka ei ole meidän järjestämä. -D-