1967
Danny-Show valloittaa jälleen kesälavoilla. Show'n nimi on "Mustaa ja valkoista" ja siinä esiintyy Dannyn lisäksi mm. Katri Helena ja Anki. Ryhmää täydensivät myös tanssitytöt. Show'n henkilökunta ja sen mittava kalusto kulkevat bussilla, jonka peräosassa on oma generaattori, joka mahdollistaa esitykset paikoissa, joissa ei ole riittävästi tai ollenkaan sähköä. Danny-hysteria kasvaa kasvamistaan.

Vuoden hittejä ovat mm. "Painajainen" ja "Rebecca".Sutu, Pillinen ja Danny
Solveig, Pirjo ja Danny Jyväskylässä ottamassa aurinkoa kesällä 1967.


Kiertue-elämää 1967
Kicke Bergholm, lähes itse teossa Pirjo Silfverin
kanssa. Päällepäsmärinä Matti "Keisari" Oiling.
Danny ja Sutu Åkerberg.
Jengi Raumanmerellä 1967
Kuvassa vasemmalta Pete Åkerberg, Anki Lindqvist, Danny, Solveig "Sutu" Åkerberg, Katri-Helena, Pirjo Silfver ja Kajde Westerlund. Kaksimastoinen alus oli nimeltään Meri-Maija ja sen omisti Dannyn isä Pentti.


Mustaa ja Valkoista -bussi kesällä 1967
Mustaa ja Valkoista bussi, kuljettajineen pakkauspuuhissa. Esiintymislava kuljetettiin bussin katolla.Kesärundilla 1976
Alhaalla: Katri-Helena ja Danny. Ylärivissä vasemmalta: Pirjo Silfver, Timo Lindström, Kajde Westerlund, linja-autokuljettajamme & todella reilu kaveri Lexa Raumalta, Pete Åkerberg, Anki Lindqvist, Ilkka Luukkonen, Solveig Åkerberg ja Pertsa Melasniemi.

Rannalla Matti, Sutu, Danny, Pirjo ja Katri
Matti "Keisari" Oiling, Solveig Åkerberg, Danny, Pirjo "Pillinen" Silfver ja vakavailmeisenä myös Katri-Helena.


Kari Åkerbergin löytämä uusi laulaja Kirka tulee D-Tuotantoon ja tekee ensilevytyksensä Hetki lyö. Kirkan kautta tulee koko sisarussarja: aluksi Sammy ja Muska, myöhemmin myös Anna ja Ykä.

Syyskuussa jyväskyläläinen tutkija (sittemmin psykologian professori) Carl Hagfors tekee todennäköisesti maailman ensimmäiset viihdealan ryhmäreaktiotutkimukset Danny-Show'ssa. Myöhemmin hän tekee myös samanlaiset mittaukset D-Tuotannon palveluksessa olevan Kirkan show'ssa. Tutkimuksen tuloksia Danny käyttää hyväksi uusien lavaspektaakkeliensa suunnittelussa.

Danny osallistuu Suomen Eurovisio -kilpailuun lauluilla "Sua kutsun Maarit" ja "Keskiyöllä".

Danny vastaanottaa jälleen Iskelmä-lehden ylennysmerkin suosituimpana laulajana.

Kari Åkerbergin motivoimana Danny vaalentaa maantienvärisiä hiuksiaan ja näin syntyy look, joka on olemassa vielä tänäänkin.

Miesten Muotineuvosto ry yhteistoiminnassa julkisen sanan kanssa valitsee Dannyn Suomen parhaiten pukeutuvien miesten joukkoon. Muita valittuja ovat mm: Curt Lincoln, H.O. Gummerus, Wald Jensen, P.H.Taucher, Mika Tiivola, Leo Tuominen, Klaus Waris ja Benedict Zilliacus sekä Urho Kekkonen. Kunnianosoituksen myöntämisperusteina manitaan mm. pukueutumiskulttuurin vaaliminen.