1997
Vuoden ensimmäisenä päivänä esitetään Roy Harkimon tuottama TV-ohjelma: "Iso D ­Legenda.

Tammikuussa Danny käy New Yorkissa ja Hollywoodissa ja vierailee Golden Globe ­gaalassa Los Angelesissa. Hän levyttää Kauniitten ja rohkeitten tähden Teri Ann Linnin kanssa laulun Another Kind of Love Affair Los Angelesin Studiossa.

Danny esiintyy TV2:n Hollywoodissa taltioimassa "Hollywood Express" ohjelmassa ja kertoo levytyksestä.

Matkalla mukana ovat myös Armi Aavikko ja Hessu Reijonen.

Syksyllä Mirja Pyykkö haastattelee Dannyä ohjelmassaan.

Televisioidussa jääkiekon MM-kisojen avajaisshow'ssa Danny säväyttää vauhdikkaalla Let¹s have a party -kokonaisuudella, joka sisältää laulajia, soittajia, moottoripyöriä, karatekoja sekä tanssijoita, yhteensä yli 120 henkeä.

Toukokuussa Gramex ry. juhlii kolmeakymmentä toimintavuottaan Kulttuuritalon konsertilla. Myös Danny esiintyy laulaen mm. "Jos mun rakkauteni on" sekä Kirkan kanssa yhdessä vauhdikkaan bravuurinsa "What 'd I say".

Danny tekee "Läpi harmaan kiven" ­kiertueen ja myös samannimisen laulun Suomen 80-vuotisjuhlan kunniaksi. Laulu löytyy "Taikaa" CD:ltä, joka ilmestyy alkusyksystä.

Team Danny vierailee Kiinassa 30.10-10.11. ja esiintyy ensin Guangzhoussa Kantonissa sekä Beijingissä eli Pekingissä . Ryhmä saa runsaasti huomiota kiinalaisessa mediassa ja kutsuja saapua esiintymään Kiinaan uudelleen. Tämä on ensimmäisiä kertoja, kun ulkomaalainen populaarikulttuurin edustaja esiintyy Kiinassa. Matka on Jukka Lahtisen sinnikkään kirjeenvaihdon ja lupien hankkimisen tulosta. Esiintymiset poikivat yhteensä n. 3,5 tuntia TV-aikaa Kiinassa ja Suomessakin Dannyä haastatellaan asiasta useilla kanavilla ja MTV3 esittää myös erikoisohjelman Danny Kiinassa.

Ryhmä vierailee myös Hong Kongissa.

Danny esiintyy Lions klubien Ei huumeita - hyväntekeväisyyskonsertissa Finlandia-talossa.

Joulukuussa Danny laulaa ensimmäistä kertaa yksin kirkossa Hessu Reijosen muistokonsertissa. Tilaisuudesta, jonka tarkoitus on olla Kauniitten ja rohkeitten tähden Darlan ( Schae Harrison) ja suomalaisten tähtien yhteinen joulukonsertti, tuleekin surutilaisuus Hessun menehdyttyä äkillisesti. Myös suunnitelma, että Danny vierailisi Kauniitten ja Rohkeitten tähden kanssa tapaamassa tämän sarjan suurta ihailijaa Johannes Virolaista, peruuntuu.

Danny esiintyy Suomen Lastenklinikoiden kummit ry:n Joulun tähti ­konsertissa Hartwall Areenalla.

"Danny 20 suosikkia - Kuusamo" ­kokooma-albumi ilmestyy.

Danny tekee Enson työntekijöille suunnatun Läpi harmaan kiven -konserttikiertueen elo-syyskuussa ja Dannyn lauluista kootaan Enso 125 vuotta ­ Special Collection. Kokonaisuudessa mukana myös Pertsa Reposen kirjoittama Enson historiikki, jossa esiintyvät Minna Turunen, Riki Sorsa ja Erkki Liikanen.
Team Danny Kiinassa Beijingin konsertin loppuasetelmassa.