1974
"Danny in Rock" ­show'ssa on mukana Chicago-kappaleellaan menestynyt Virve "Vicky" Rosti. Samalla show-kokonaisuudella kierretään myös Veikkauksen sponsoroimana.

Danny valitaan Ohjelmatoimistojen työnantajayhdistyksen varapuheenjohtajaksi.

Tanssilavakulttuuri on hiipunut hiljalleen. Osa D-Tuotannon artisteista päättää perustaa oman ohjelmatoimiston. Tämän seurauksena D-Tuotannon henkilökunnan määrä pienenee 12. päivä kesäkuuta.

Danny osallistuu Suomen Eurovisio -kilpailuun laululla "Jos maailmassa ois kahva".

"Danny in beat" ­albumi ilmestyy. Danny ja Liisa rakennuttavat taloa Haukilahteen.

Danny esiintyy mm. Kuukauden sävel - ja Iltalintu ­TV-ohjelmissa.

Valokuvaaja Olavi Kaskisuon mestarilaukaus "Danny in Rock" -show'sta vuonna 1974.

1975
Danny osallistuu Suomen Eurovisio -kilpailuun laululla "Seikkailija" ja häviää vain yhdellä pisteellä kisan voittajalle Viulu-ukolle. Kesän show on "Seikkailija on tulossa" ja "Seikkailija" -laulu on vuoden hitti.

Danny levyttää laulun "Kuusamo" ja siitä tulee suurhitti.

Danny esiintyy TV1:n Kuukauden sävelessä ja laulaa "A Big hunk of love" ja "Odotat lastain" sekä" MTV3:n Iltalinnussa laulaen "Kuusamon".

Danny muuttaa Liisan ja Turon kanssa Haukilahteen.

1976
"Danny Show ­76" on vuoden kiertueen nimi ja siitä tehdään myös Veikkauksen sponsoroima versio.

Danny esiintyy Mainostelevision "musiikkilähettiläänä" televisio-ohjelmassa Tokiossa, Japanissa, ja vierailee myös Thaimaassa. Matkan ajankohtana on 4.-10.5.1976.


Dannyn käydessä Japanissa esiintymässä Nippon Tv:ssä, Tokion kaupungissa keväällä 1976, hänelle järjestettiin ainutkertainen mahdollisuus tavata Kuolemantaiteen mestari, punaisen vyön, Gogen Kissa Yamaguchi. Japanilaisella karateikonilla oli jo silloin yli 600 karatekoulua. Danny sai osallistua Kissan itsensä pitämään koulutus-sessioon, josta kuvamme. Kissa on kuvassa oikealla ja toisessa kuvassa Yamaguchi ottaa vastaan Dannyn atakin. Yamaguchi antoi koulutuksen lopussa Dannylle mustan vyön muistoksi, johon oli kirjoitettu Dannyn nimi Japaniksi.


Danny esiintyi Nippon Tv:n vieraana useissa tv-ohjelmissa. Oheisessa kuvassa Danny esittää laulua That's the way I like it, eli suomalaisena version nimellä Vielä vaan. Tällä ohjelmalla oli yli 8 miljoonaa katselijaa.

Danny levyttää kaksi "perheballadia": "Isä" ja "Pojalleni", jotka molemmat ovat myös "Danny elämän maku" ­albumilla.

Dean Martin Boozing Society palkitsee Dannyn Entertainer of the year 1976 (Vuoden viihdyttäjä) -tittelillä.

Dannyn ja Liisan tytär Heidi Maria syntyy 5. helmikuuta.