nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...15.10.2013
YHDEKSÄN UUTTA KONSERTTIA DANNYN JÄÄHYVÄISKIERTUEELLE!!!

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Dannyn "Viihdemaratonin loppusuora" -kiertueeseen kuului 26 konserttia ajalla 2.10.-2.11.2013. Menestyksellisen jäähyväiskiertueen konserteista yli puolet eli 16 konserttia on myyty loppuun parin viikon sisällä kiertueen startin jälkeen!


Loppuunmyytyjä jo tässä vaiheessa ovat Lohja, Ylivieska, Järvenpää, Salo, Turku, Kokkola, Oulu, Raahe, Kajaani, Iisalmi, Joensuu, Hämeenlinna, Kouvola, Kotka, Lappeenranta ja Finlandia-talo, Helsinki.

- Meillä on käsissämme niin kutsuttu positiivinen ongelma, kysyntä näyttää ylittävän tarjonnan, kertoo kiertueen tuottaja Marko Riihelä Eastway Live -yhtiöstä.

UUDET KONSERTIT JOULUKUUSSA
Su 1.12. VIITASAARI - Viitasaari Areena
Ke 11.12. FORSSA - Urheilutalo Feeniks
La 14.12. ROVANIEMI - Lappi Areena
Su 15.12. KEMINMAA - Vallenius sali
Ti 17.12. KUUSAMO - Kuusamotalo
Ke 18.12. SAARIJÄRVI - Monitoimitalo
To 19.12. KUOPIO - Musiikkikeskus
Pe 20.12. IMATRA - Kulttuuritalo Virta
Su 29.12. HELSINKI - Kulttuuritalo

Liput osoitteesta www.menolippu.fi/danny.

Kiertue huipentuu Kulttuuritalolle, Helsingissä sunnuntaina 29. joulukuuta: Kyseessä on Dannyn paluu juurilleen, sillä nimenomaan Kulttuuritalon tiloissa legendaarisella Scandia Studiolla levytettiin Dannyn ensimmäinen single "East Virginia" helmikuussa 1964. Levy nousi heti listaykköseksi ja suomalaisen viihteen supertähti oli syntynyt!

- Dannyn "Viihdemaratonin loppusuora" on vähintäänkin yhtä vahva ohjelmakokonaisuus kuin aikoinaan sellaiset kuuluisat Danny Show't kuin "Timantinkova Danny Show", "Mustaa ja valkoista", "Rock Side Story", "Superdanny" ja "Valoa ja energiaa". Noin 15 000 lipun ennakkomyynti, loppuunmyydyt konsertit, yleisön suuri tuki ja erityisesti Dannyn suuri halu ja myönteinen asenne tehdä lisää konsertteja musiikkinsa ystäville antoivat selkeän signaalin kiertueen jatkamiselle, Riihelä jatkaa.

Tälläkin kiertueella Dannyn mukana ovat monivuotiset yhteistyökumppanit, lahjakkaat D'Voices-laulajattaret Katja Lukin ja Varpu Virta. Kiertueorkesteri on Finnhits-kiertueiltakin tuttu, Jussi Mäkelän johtama energinen Popkorn.

Katsele Dannyn ajatuksia tien päältä Yle 2 Ajankohtainen kakkonen -haastattelusta.

Lisätietoa kiertueesta löydät puolestaan täältä.