poster

DANNY – Viihdemaratonin loppusuora
2.10.-29.12.2013


Ke 2.10. LOHJA - Laurentius-sali
Pe 4.10. MIKKELI – Mikaeli
La 5.10. YLIVIESKA - Akustiikka
Su 6.10. KUHMO-TALO
Ti 8.10. TAMPERE-TALO
Ke 9.10. JÄRVENPÄÄ-TALO
To 10.10. SALO - Teatteri Provinssi
Pe 11.10. TURKU - Logomo
La 12.10. KOKKOLA - Snellman-sali
Su 13.10. OULU - Madetoja-sali
Ma 14.10. RAAHE-SALI
Ti 15.10. KAJAANI - Kaukametsä
Ke 16.10. IISALMI - Eino Säisä -sali
Pe 18.10. SAVONLINNA-SALI
La 19.10. JOENSUU - Carelia-sali
Su 20.10. VARKAUS - Warkaus-sali
Ke 23.10. PORI - Promenadikeskus
To 24.10. HÄMEENLINNA - Verkatehdas
Pe 25.10. JYVÄSKYLÄ – Paviljonki
La 26.10. SEINÄJOKI – Törnävä-sali
Su 27.10. LAHTI - Sibeliustalo
Ma 28.10. KOUVOLA - Kuusankoskitalo
Ti 29.10. KOTKA - Konserttitalo
Ke 30.10. LAPPEENRANTA-SALI
Pe 1.11. RAUMA - Kivikylän Areena
La 2.11. HELSINKI - Finlandia-talo


Lisäkonsertit

Su 1.12. VIITASAARI - Viitasaari Areena
Ke 11.12. FORSSA - Urheilutalo Feeniks
La 14.12. ROVANIEMI - Lappi Areena
Su 15.12. KEMINMAA - Vallenius sali
Ti 17.12. KUUSAMO - Kuusamotalo
Ke 18.12. SAARIJÄRVI - Monitoimitalo
To 19.12. KUOPIO - Musiikkikeskus
Pe 20.12. IMATRA - Kulttuuritalo Virta
Su 29.12. HELSINKI - Kulttuuritalo

Lipunmyynti osoitteesta www.menolippu.fi/danny


Rakastettu artisti, Supertähti ja Herrasmies, Vuosikymmenten Viihdyttäjä, tekee kiitoksena yleisölle yhteenvedon 50 vuoden urasta.

YHDEKSÄN UUTTA KONSERTTIA
DANNYN JÄÄHYVÄISKIERTUEELLE!


Alkuperäisen suunnitelman mukaan Dannyn "Viihdemaratonin loppusuora" -kiertueeseen kuului 26 konserttia ajalla 2.10.-2.11.2013. Menestyksellisen jäähyväiskiertueen konserteista yli puolet eli 16 konserttia on myyty loppuun parin viikon sisällä kiertueen startin jälkeen!

Loppuunmyytyjä jo tässä vaiheessa ovat Lohja, Ylivieska, Järvenpää, Salo, Turku, Kokkola, Oulu, Raahe, Kajaani, Iisalmi, Joensuu, Hämeenlinna, Kouvola, Kotka, Lappeenranta ja Finlandia-talo, Helsinki.

- Meillä on käsissämme niin kutsuttu positiivinen ongelma, kysyntä näyttää ylittävän tarjonnan, kertoo kiertueen tuottaja Marko Riihelä Eastway Live -yhtiöstä.

UUDET KONSERTIT JOULUKUUSSA

Su 1.12. VIITASAARI - Viitasaari Areena
Ke 11.12. FORSSA - Urheilutalo Feeniks
La 14.12. ROVANIEMI - Lappi Areena
Su 15.12. KEMINMAA - Vallenius sali
Ti 17.12. KUUSAMO - Kuusamotalo
Ke 18.12. SAARIJÄRVI - Monitoimitalo
To 19.12. KUOPIO - Musiikkikeskus
Pe 20.12. IMATRA - Kulttuuritalo Virta
Su 29.12. HELSINKI - Kulttuuritalo

Kiertue huipentuu Kulttuuritalolle, Helsingissä sunnuntaina 29. joulukuuta: Kyseessä on Dannyn paluu juurilleen, sillä nimenomaan Kulttuuritalon tiloissa legendaarisella Scandia Studiolla levytettiin Dannyn ensimmäinen single "East Virginia" helmikuussa 1964. Levy nousi heti listaykköseksi ja suomalaisen viihteen supertähti oli syntynyt!

- Dannyn "Viihdemaratonin loppusuora" on vähintäänkin yhtä vahva ohjelmakokonaisuus kuin aikoinaan sellaiset kuuluisat Danny Show't kuin "Timantinkova Danny Show", "Mustaa ja valkoista", "Rock Side Story", "Superdanny" ja "Valoa ja energiaa". Noin 15 000 lipun ennakkomyynti, loppuunmyydyt konsertit, yleisön suuri tuki ja erityisesti Dannyn suuri halu ja myönteinen asenne tehdä lisää konsertteja musiikkinsa ystäville antoivat selkeän signaalin kiertueen jatkamiselle, Riihelä jatkaa.

Tälläkin kiertueella Dannyn mukana ovat monivuotiset yhteistyökumppanit, lahjakkaat D'Voices-laulajattaret Katja Lukin ja Varpu Virta. Kiertueorkesteri on Finnhits-kiertueiltakin tuttu, Jussi Mäkelän johtama energinen Popkorn.

DANNYN URA HUIPENTUU
VIIHDEMARATONIN LOPPUSUORA -KIERTUEELLA

Danny aloitti esiintyvän taiteilijan uran vuonna 1963, tasan 50 vuotta sitten. Tämän vuosijuhlan kunniaksi järjestettävä Viihdemaratonin loppusuora tulee olemaan nautinnollinen konserttielämys, musiikillinen matka, joka sisältää Dannyn suosituimpia kappaleita kuluneiden vuosikymmenien ajalta.

Dannyn musiikki ja lavakarisma uppoaa yhä monenlaiseen yleisöön ja hän on onnistunut musiikillaan yhdistämään useita sukupolvia. Dannyn konserteissa käy edelleen kaikenikäisiä kuulijoita aina kouluikäisistä faneista Dannyn uraa jo vuosikymmeniä seuranneeseen varttuneempaan väkeen. Taiteilija itse täytti viime vuonna 24. syyskuuta pyöreät 70 vuotta.

Vuonna 1964 ilmestyneen ensimmäisen levyn jälkeen Dannyllä on ollut huikeat 95 kappaletta Suomen sadan myydyimmän singlen listalla, joista 12 oli listaykkösiä ja 34 Top 10:ssä. Kiertueen kunniaksi yleisö saa Dannyn nettisivuilla äänestää ennakkoon mitä kappaleita he haluavat kiertueella kuulla. Äänestettävänä on esimerkiksi sellaisia suursuosion saavuttaneita kappaleita kuin Kesäkatu, Seitsemän kertaa seitsemän, Vähän ennen kyyneleitä, Tuuliviiri tai Tämä taivas, tämä maa.

Tekemällä vielä yhden suuren juhlakiertueen Danny haluaa esittää kiitokset vuosikymmenet häntä upeasti kannustaneelle yleisölle:

- On tullut aika hidastaa tahtia ja kiittää suurenmoista yleisöä. Kiertue ei vielä tarkoita lopullisia jäähyväisiä, mutta kylläkin siirtymistä sivummalle aktiiviselta viihdyttäjän uralta. Haluan Viihdemaratonin loppusuora -kiertueella esittää kaikille musiikista kanssani nauttineille kuulijoille ja katsojille nöyrän kiitoksen yhteisestä matkasta!, Danny toteaa.

Kiertueen tuotannosta vastaa Eastway Live Oy.

Liput

Lippujen hinnat alkaen 38,50€. Osta lippusi osoitteesta www.menolippu.fi/danny

Vip-paketteja saatavilla Helsingin Finlandia-talon konserttiin 2.11.2013. Myynti ja tiedustelut: vip@menolippu.fi tai puh. 010 841 4185.

50 supersuosittua Danny-laulua
50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi!


Aaveratsastajat, Amarillo, East Virginia, Elä ja anna toisten kuolla, Ei ole kaikki miltä näyttää, Ensi rakkaus ja nuoruuspäivät, Hiljainen kitara, Hyttystanssi, Hän on lady, Isä, Jos maailmassa vain ois kahva, Kauan, Kaiken Sulle antaisin, Keskiyöllä, Kesäkatu, Kotikatuni, Kuulumme nuoriin, Kuusamo, Lapselle, Maantieltä taloon, Me vain, Nainen, Ninja, Odotat lastain, On lupa toisesta huolta kantaa, Olen yksinäinen, Painajainen, Pelkkää tulta, Pieni sana, Piilopaikka, Pojalleni, Rebecca, Räystäät jos tippuu, Salattu suru, Se eikö todista että muutuin, Seikkailija, Seitsemän kertaa seitsemän, Sua kutsun Maarit, Sulaa laavaa, Tahdon olla sulle hellä, Taikaa, Tuulensuojaan, Tuuliviiri, Tummat silmät salamoi, Tämä Taivas, tämä maa, Vain kaksi nauhaa, Vain lunta kaikkialla, Vai niin, vai niin, Vähän ennen kyyneleitä, Worksong