nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...

Tangokuningatar
05.08.2015
lähettänyt : Liisa
 
Tervehdys Danny !!
Oli upea voitto Susannalle, hän on niin luonnollinen.Onnea
Hyvää kesää.
terv liisa Finnilä ,Espoo
DANNY VASTAA:
 
Hei Liisa! Oli ilo seurata entisen Danny-tiimin jäsenen kilpalua. Nyt saimme koko kuningatarketjun kokoon Danny-shown taustalaulajista: Mira Sunnari, Johanna Pakonen ja nyt Susanna Heikki. Hienoa! -D-Viihdeala
05.08.2015
lähettänyt : R
 
Dannyn laulut,positiivisuus,elämän myönteisyys,empatia,ja esiintyminen ovat tuottaneet minulle aina hyvää mieltä.Kiitos siitä.Arvostan tapaasi suhtautua työn tekemiseen antaumuksella ja uudistuen.Itse suhtaudun työhön myöskin yrittäen tehdä sen mahdollisemman hyvin.Minkä kumman takia ihmiset ovat kateellisia toisilleen?Lietsovat pahaa mieltä ja vähättelevät.En tiedä miten yleistä tuo on musiikki bisneksessä,itse olen sitä kohdannut elämässäni.Paljon joutuu tekemään ja uhraamaan saavuttaakseen etapin kerrallaan.Moiset hölynpölyt annan mennä nykyään toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Liekö sinulla ollut vastaavia kokemuksia vuosikymmentan varrella ?Viihdealan ammattilaisen täytynee olla timantin kova kestämään ja oppia käsittelemään nuokin asiat oikein.Kaikkea hyvää elämääsi ja täyttä vauhtia eteenpäin.
DANNY VASTAA:
 
Kiitos viisaista ajatuksistasi. Hyvää kesänjatkoa! -D-Coctail ja Mikko Salmela
19.04.2013
lähettänyt : Sirkka-Liisa
 
Hei Danny....
Ja ihanaa aurinkoista kevättä...
Sulla oli joskus taustabändinä keikoilla Coctail yhtye... Kävin usein katsomassa sun ja Armin Showta laivoilla ym.. Vieläkö Mikko Salmela Laulaa/keikkailee.. Ihastuin hänen ääneensä ja mistään ei enää saa Coctail yhtyeen äänitteitä..
Olis tosi kiva jos tietäisit jotain ja viitsisit vastata.. KIITOS,KIITOS...
DANNY VASTAA:
 
Hei !
Mikko pyörittää Ravintola Dadoa Pyhäjoella perheensä kanssa. Kävimme siellä muutama vuosi sitten keikalla.
Mikko on loistava laulaja ja lämmin ystävä. Kannattaa käydä moikkaamassa jos sillä suunnalla liikkuu.
-D-Finlandia
29.07.2011
lähettänyt : Pekka Voltti
 
Dannyllä on palkintokaappi täynnä tunnustuksia vaikka varmasti olisi ansainnut palkinnon. Pepelle Danny varmaan eniten voiton olisi suonut. Onnea Yleisön suosikille!
DANNY VASTAA:
 
Kiitos Pekka -D-16.07.2007
lähettänyt : JR
 
Terve,

Sain käsiini tuhdin Show paketin, DANNY Tähti & Tähtientekijä. Lyhyesti sanottuna - täyttä tavaraa. Hyvä kirja, CD, & DVD. Show osoittaa, että olet Suomen Show kuningas... 40 vuotta lavalla - siihen ei pystynyt kuningas Elviskään. Ja nuo ykköshitit toimii yhä todella hyvin, Kesäkatu, Maantieltä taloon, Tuuliviiri etc. Matka jatkukoon uusiin seikkailuihin viihteen viidakossa.

Katjalle, Varpulle & Miinalle terkut!
DANNY VASTAA:
 
Kiitos. Terveiset menee perille. -D-Musikaali
26.03.2007
lähettänyt : Krisse
 
Hei Danny. Olin poikani (17 v) kanssa katsomassa Danny musikaalin Tapiolan Louhisalissa, 28.2.2007. Itse olen 51 v neitokainen sekä ollut sinun ihailijasi nuoresta asti, käynyt katsomassa käärme- showtasi ym. Nautin näytelmästä, koska pienellä "porukalla" saatu asiaa sekä faktaa hienosti esille, elin nuoruuteni uudelleen poikani kanssa joka ihanoi myös sinun musiikkiasi. Meillä on näinä vuosina tapahtunut paljon, mutta eteenpäin menemme.Kunnioitan Sinua, miten olet silti niin "tavallinen", sekä keskustelet kaikkien ihmisten kanssa tavatessaan heidät, niin olet minunkin kanssani jutellut aamiasta syödessäni laivan messissä vuonna 1994. Toivotan Sinulle mukavaa kevään odotusta sekä jaksamista raskaaseen työhösi, toivottavasti onnistun saamaan Sinulta joskus kirjaasi nimikirjoituksen.
- Krisse -
DANNY VASTAA:
 
Kiitos Krisse, välitän kiitoksesi Rauman teatterin väelle. He kertoivat vierailun Espooseen olleen hieno kokemus. Hyvää kevättä -D-Kirja
21.08.2006
lähettänyt : Marjut
 
Hei D!

Luin kirjasi viikonloppuna - melkoinen historiikki. (Herätti nostalgisia muistoja...) Jokaisen alalle alkavan kannattaisi lukea se! Ei ole tähteyttä ilman julkisuutta, mutta kamalaa on elää akvaariossakin! Varsinkin kun joku on kissana koko ajan lasin takana. Mutta kenestäs me trytöt sitten haaveilisimme arjen keskellä ellei tähdistä. Lähes 40 vuotta minullakin on ollut ilo seurata "lasin takaa". Ymmärrän myös omien tyttärieni Elvis- ja Rasmus-fanittelua tästä perspektiivistä paremmin. No, lööpit on lööppejä, huomisen silakan kääreinä torilla, sanotaan Rymättylässä. Hyvä kirja hyvästä miehestä. Kiitoksia vaan ja jaksamista. Marjut Turusta
DANNY VASTAA:
 
Kiitos ja hvyää kesän jatkoa. -D-Juorut
10.03.2006
lähettänyt : taina
 
moi Danny pitkästä aikaa.mutta asiaan.osaat hoitaa työsi kypällä mikään keikka ei ole jättänyt kylmäksi ja mediankin hoidat ammatti taidolla,minuun sattuu kun lukee niitä kurjia,tyhmiä juoruja lehdissä joskus,eikö ihmisillä ole muuta tekemistä .
arvostan sinussa inhimillisyyttä
kovaa työtäsi jota teet sydämellä,taitoa ottaa,huomata kaikki.nuo typerät kirjotukset joskus lehdissä sattuu minuun,on kuin puukkoa väännettäis vaikka kirjotus on sinulle mutta arvostan sinua niin paljon että yksikin ruma sana tuntuu pahalta.olet suomessa nro.1 aina.sydämellä Taina
DANNY VASTAA:
 
Kiitos Taina sympatiasta ja kannatuksesta.
Aina me pärjäillään kun ei oteta kaikkea niin vakavasti...
Voi hyvin, -D-Islanders
03.03.2005
lähettänyt : Kati
 
Hei!

Mikä on Islanders -yhtyeen kokoonpano tällä hetkellä? Ollessani Johanna Pakosen keikalla näin yllätyksekseni Antin soittelevan koskettimia Omenapuu -yhtyeessä. Kuka nyt taituroi Islandersin koskettimissa? Entä ovatko Jussi ja Pasi vielä mukana Islandersin kuvioissa?
Terveisiä Dannylle ja D Voicesin tytöille! Mukavaa kevättä Teille kaikille!
MATTI VASTAA:
 
Moi Kati !

Kyllä Islanders on koossa normaalilla kokoonpanolla mutta kuten tänä päivänä yleensäkin, hyvillä muusikoilla on vientiä. Team Dannyllä on vireillä moninaisia projekteja pitkälle tulevaisuuteen jotka työllistävät tiimiä eri tavoin ja siinä ohessa kukin teamin jäsen tekee omia "projektejaan ". D'Voices tekee omia singleäänityksiään, Islanders soittajat käyvät studiossa soittamassa eri levytyksiin jne.
Tarkkasilmäisimmät varmasti huomasivat, että Christian Forss lainasi Islanders kitaristia Jussia Euroviisuihin.
Kosketinsoittaja Antti on tosiaan käynyt tuuraamassa Johanna Pakosen bändissä. Vastaavasti Dannyn taustabändissä on käynyt tietyissä tilanteissa "vierailevia tähtiä".Kysymykset ja palaute
02.02.2004
lähettänyt : Marjo
 
Miksi vastaat vain positiivisiin viesteihin? Eikö taustojoukkosi uskalla näyttää sinulle ikäviä tai arvostelevia viestejä ?
DANNY VASTAA:
 
Hei Marjo !

Näen pääsääntöisesti kaikki kysymykset koska minulla on itsellänikin suora yhteys kotisivu ohjelmistoon. Taustajoukkoni eivät näin ollen edes voi editoida materiaalia "miellyttäväksi".

Käytännössä en kuitenkaan voi aina itse lajitella ja hallinnoida kysymystulvaa joten toimituspäällikkö apureineen tekee taustatyötä ja saatan sanella vastauksia esim. puhelimessa pitkillä ajorupeamilla.

Jos luet kysymyksiä ja vastauksia vuosien varrelta, huomaat , että siellä on aika paljon ns. vaikeita kysymyksiäkin :)

Pyrin löytämään jokaisesta palautteesta "viisauden " jotta voisin hyödyntää sitä omassa toiminnassani mutta toisaalta sivuutan asiattomuudet aika nopeasti. Huonosti tai ei ollenkaan perusteltu negatiivinen palaute ei voi olla minkään eteenpäin vievän rakennusaine.

Uskon, että tämä asia tulee olemaan varmaan yksi raskaimmista asioista jota esim. kolleegani Jari Sillanpää joutuu kohtaamaan Euroviisu-projektissaan. Toivotan hänelle siihen voimia ja päättäväisyyttä olla välittämättä tarkoituksellisesta negatiivisuudesta.

-D-"Tie Tähtiin"
01.01.2004
lähettänyt : Pasi "LOIRI!" Karhi
 
onko tie tähtiin jäissä vaiko haudattu? Mitä "äijä" muuta??? =)
DANNY VASTAA:
 
Terve Pasi !

Tie Tähtiin formaatti on tietojeni mukaan "odottamassa " uutta tulemista. Tällä hetkellä Popstars ja Idols tyyppiset ohjelmaformaatit, joissa ihmiset esiintyvät itsenään, ovat suosiossa. Maassamme on paljon kykyjä jotka osaavat muuntautua ulko-ja kotimaisiksi suosikkiartisteiksi joten tilausta "Tie Tähtiin" -ohjelmalle on taatusti myös tulevaisuudessa.

Hyvää alkanutta vuotta ! -D-Katja Lukin
28.11.2003
lähettänyt : Kari
 
Miten saisi yhteyttä Katja Lukiin?
DANNY VASTAA:
 
Moi Kari !
Katjaan saa parhaiten yhteyttä sähköpostitse osoitteessa katja@danny.fi. Vastaukset saattavat viipyä hetkisen: Katjan singlen noustua Iskelmäradion listalle No 7 on Katjalla ollut paljon kiireitä ! -D-Tapsan R.A.K.A.S biisi
28.11.2003
lähettänyt : Marianne
 
Mistä saisin R.A.K.A.S laulun sanat?
DANNY VASTAA:
 
Moi Marianne !
Levytyksen on tehnyt hyvä ystäni Tapani Kansa.Sanoituksen on tehnyt Krisse Johannsson.
Kannattanee yrittää Tapanin levy-yhtiöstä tai kotisivuilta.Puistoon päin
18.08.2003
lähettänyt : Taina
 
Tiedoksi sinulle, joka kysyit laulua, jossa sanat : "Kun kuljin puistoon päin..." Sen laulaa Kari Vepsä, on hänen CD:llä. t.Taina
RITVA VASTAA:
 
Kiitos Taina! Sekin selvisi tuota pikaa!

Ritva :)

P.S. Sen CD:n nimi on sitten OnnenmaaPuistoon päin
14.08.2003
lähettänyt : Seija Pollari
 
Tiedätkö kuka laulaa vai laulatko itse tälläisen kappaleen joka on nimeltään KUN EILEN KULJIN PUISTOON PÄIN tai sitten nämä ovat sanat jotka laulussa esiintyy. Kaikki mitä muistan ja tiedän kappaleesta on kun eilen kuljin puistoon päin niin tutun penkin siellä näin. olisin kiitollinen jos sinä ehkä voisit ratkaista ongelmani. Kiitos.
RITVA VASTAA:
 
Sinä kaipaat edelleen tietoa ja minä etsin tietoa...
Mutta, kun olet niin hätäinen, niin vastaan nyt sen mitä olen ehtinyt löytää.

Danny ei mielestäni laula millään kappaleella tuollaisia sanoja, mutta vanhemmissa kappaleissa on joitain, joita en ole koskaan kuullut, joten...

Tietoja Suomessa julkaistuista lauluista löytyy Ylen äänileyvstöstä ja esim. haulla Puistonpenkki voi kokeilla onneaan tääällä.

Ritva :)Sanat ja sävelet
22.07.2003
lähettänyt : Thomas
 
Etsin seuraavien laulujen sanoja ja mielellään kitara akkordit:
Prinsessa Armada, Seitskär, Hangö Valssen ja Rosvo Roope mielellään sekä suomeksi että ruotsiksi.
RITVA VASTAA:
 
Hei!

Nämä nyt eivät ole Dannyn ohjelmistossa, mutta vastaan nyt kuitenkin jotain.

Prinsessa Armada eli balladi Saimaalta on laulunäytelmä, mutta ilmeisesti haet siinä olevaa laulua Kaunis Veera, joka on Matti Jurvan säveltämä.

Rosvo Roope on kansanlaulu ja sekä Seitskär että Hangö valssen ovat Georg Malmstenin tuotantoa.

Mistä sitten löytää sanoja ja nuotteja? Nuotti- ja laulukirjoja löytyy kirjastoista, musiikkikaupoista ja tietysti voi kysellä myös Warner Musicilta. Toivelaulukirjat ovat hyvä lähde.

Toivottavasti tästä on apua!

Ritva :)
Ei ruusu voi ruusummaksi tulla
03.07.2003
lähettänyt : Markku Erkkilä
 
Hei!! Olisiko mahdollista saada Armin laulua (vaikka videona) Ei ruusu voi ruusummaksi tulla.
RITVA VASTAA:
 
Meillä ei tätä ole videolla, mutta voit kysellä TV-yhtiöiltä, sillä heiltä saa ostaa taltiointeja.

Ritva :)Kun Chicago kuoli
08.06.2003
lähettänyt : Johanna
 
Omakohtainen suosikkini on ehdottomasti "Kun Chicago kuoli". Olisin otettu, mikäli pystyisit antamaan minulle informaatiota kyseisestä kappaleesta!
RITVA VASTAA:
 
Hei Johanna!


Danny ei ole levyttänyt eikä varmaan koskaan edes laulanut - ainakaan julkisesti - kysymääsi kappaletta. Sen teki suomeksi Virve "Vicky" Rosti, joka aikanaan esiintyi Dannyn kanssa, esim. vuosien 1974-1976 Danny show -produktioissa. Lisää Virven levyistä esim. tästä.

Kappale on alkuperäiseltä nimeltään The Night Chicago Died ja englanninkieliset sanat löytyvät esim. täältä.

Ritva :)Dannyn bändi
01.06.2003
lähettänyt : Ritva
 
Ketä kuuluu orkesteriisi? Erityisesti kuka on taitava pianistisi?
RITVA VASTAA:
 
Hei kaima!

Dannyn bändiin kuuluvat tällä hetkellä seuraavat taitavat muusikot:
Pete Kinnunen (kitara, stemmalaulu), Pontus Söderlund (rummut), Marko Roininen (kosketinsoittaja, stemmalaulu) ja Pasi Tauriainen (kitara).

Siis se pianisti on sitten Marko.

Ritva :)Tangomarkkinat
01.06.2003
lähettänyt : J.K
 
Milloin Katja, Miina tai Varpu nähdään Tangomarkkinoilla?
DANNY VASTAA:
 
Viime kesänä näin heidät kävelemässä Tangokadulla.

DannyTom Jones
01.06.2003
lähettänyt : Maija Piili
 
Oletko tavannut Tom Jonesin ? Missä tilaisuudessa ja koska olette esiintyneet yhdessä (eräässä vastauksessa vihjattiin näin). Mitä Tomppa sinulle sanoi vai sanoiko mitään ?
DANNY VASTAA:
 
Olen tavannut Tompan henkilökohtaisesti. Ensimmäisen kerran tapasin hänet keväällä 1968 Cannesissa Midem Trophy -festivaaleilla, jossa jaoin hänen kanssaan jopa pukuhuoneen. Sittemmin olen käynyt katsomassa useita hänen konserttejaan Lontoossa. Esim. Lontoon Palladiumissa pistäydyimme Jyrkin kanssa Tompan pukuhuoneessa.

Esiinnyimme yhdessä Midem-gaalassa. Jutellessamme onnittelin mm. Delilah-laulun menestyksestä ja puhuimme myös Gordon Millistä, jonka yhteystiedot sain Tompalta.

DannyOnnenpotkua
01.06.2003
lähettänyt : Hanna Keinänen
 
Tervehdys!Katsoin haastattelusi tv1:ssä ja olen todella vakuuttunut taidoistasi.Olet loistava estraditaiteilija!Olen itse matkan varrella tehnyt useita esityksiä, ja nyt äitiyslomalta palaan taas lavalle laulamaan.Tavoitteena kuitenkin keväällä yrityksen perustaminen, jonka tarkoituksena on tuottaa erilaisia show-esityksiä.Tavallinen laulukeikka ei minulle riitä,kunnon show kyllä. Omaan näyttämötaiteen ja tanssitaustan, ja vahvuutena rock-laulutaitoni. Olisin onnellinen ja otettu jos kaltaisellasi ammattilaisella olisi antaa neuvoja urani turvaksi.Vaikkapa onnenpotku nuorelle yrittäjälle. Toivotan mukavaa talven odotusta ja onnittelen lämpimästi urasi juhlavuoden johdosta.Terveisin: Hanna
DANNY VASTAA:
 
Hanna,

oletko kysynyt Ikaalisten artistikoulutuksesta.

DannyShow Must Go On
01.06.2003
lähettänyt : Katariina
 
Hei! Järjestetäänkö Show must go on kurssia enää? Jos niin missä ja milloin?! Mitkä sinne ovat pääsyvaatimukset? Kävin artistikurssin Ikaalisissa viime vuonna ja olen tähtäämässä vakavissani iskelmälaulajaksi. Lisäoppi ei koskaan ole pahitteeksi! Kiitos jo etukäteen!
DANNY VASTAA:
 
Tiedossani ei ole, että Show Must Go On -kursseja tällä hetkellä järjestettäisiin. Tietoa musiikin alueelta on jaossa esim. konservatorioissa, pop- ja jazzopistoissa, ammattikorkeakouluissa jne.

Lycka till!

DannyMukava Saija
01.06.2003
lähettänyt : Mystery^^
 
Onko Saija Aksovaara mukava??
DANNY VASTAA:
 
Saija on erittäin mukava, taitava ja tyylikäs tanssinopettaja. Hän on naimisissa erittäin mainion Ville Rajalan kanssa, asustaa Rovanniemellä.

Saija is a hot cake!

DannyArmi ja Amsterdam
13.05.2003
lähettänyt : Tiina
 
Hei!
YLEn sivuilla oli Armin levyttämä kappale Amsterdam, joka olisi julkaistu 80-luvun Finnhits levyllä, löysin ko. levyn eräältä kirpparilta, mutta siinä oli Katri Helenan esittämänä Amsterdam, onkohan mahdollisesti Armi esittänyt lainkaan ko. kappaleen?
Mukavaa kevättä!
RITVA VASTAA:
 
Hei Tiina!

Anteeksi, että vastaan vasta nyt, mutta olen selvittänyt tätä asiaa ja todellakaan Armi ei ole levyttänyt Amsterdam-nimistä kappaletta ja Dannyn muistikuvan mukaan ei olisi koskaan edes esittänyt sitä.

Ritva :)Valkeat vaunut
12.05.2003
lähettänyt : Riitta
 
Auta, mistä löydän Rainer Frimanin "Valkeat vaunut" Kiitos!
RITVA VASTAA:
 
Hei Riitta!

Kysymyksesi ei nyt kyllä koske Dannya, mutta kerron mitä löysin: ao. kappale on levytetty 1987 ja ilmestynyt ainakin parilla Rainer Frimanin LP:llä: Suosituimmat laulut sekä 18 suosituinta. Kysymyksestäsi ei käynyt ilmi, kaipasitko sanoja vai levyä. Sanoja en löytänyt mistään. Levyä voisit kysellä täältä.

Ritva :)Lyly Rajala
26.04.2003
lähettänyt : Merja
 
Esiintyikö nyk. kansanedustaja Lyly (Paavo) Rajala Syndikaatin suurratsia -showssa vuonna 1968?
RITVA VASTAA:
 
Lyly Rajala oli mukana seuraavissa Danny-Show -kokonaisuuksissa: Danny 70Systeemi (1970), Sudenhetki (1971), Danny-Show Käärme (1972), Danny rundi (1973), Danny in rock sekä Veikkaus and Danny in rock -kiertue (1974), Seikkailija on tulossa... (1975), Danny-Show 77. Yhtye, jossa hän soitti oli nimeltään Made in Finland. 1968 hän ei ollut mukana.Hello
08.04.2003
lähettänyt : Kari Pesonen
 
Hello Ilkka, i was wondering if you still can remember me? I was one of your Roadie and the light technisian on your shows in the -70ies?
I'm living in Switzerland for the past 23 years and i'm still remember you as the biggest star of Finland. I was very proud to be able to work for you because D-Tuotanto was the biggest music producing company with Kirka , Frederik, Arto Sotavalta and so meny other great musicians like Lyly * Paavi ". By the way, i was with you with the snake
" elvis "
If you have any time, please send me an
e-mail.
DANNY VASTAA:
 
Totta kai muistan sinut Peski. Olit hyvä ja ahkera ammattimies. Nimesi on mainittu kirjassanikin.

Danny
danny@danny.fiMitä P. Väyrynen teki?
08.04.2003
lähettänyt : Kulju
 
Mitä tehtäviä hoisi 70- luvulla tekniikkaryhmässä mukana ollut P. Väyrynen?
DANNY VASTAA:
 
Pali Väyrynen oli kiertueemme valomies, sittemmin on valmistunut kokiksi.

DannyPeten yhteystiedot?
08.04.2003
lähettänyt : Jarkko Ollila
 
Voisitko kertoa Kinnusen Peten mailin..
Olen Peten vanha oppilas kun hän oli Askolan Ylä-Asteella
RITVA VASTAA:
 
Peten tavoittaa osoitteesta: kinnus.pete@pp.inet.fi

Ritva :)Irwin
07.04.2003
lähettänyt : Lasse
 
Mitä mieltä Danny on Irwin Goodmanista?
DANNY VASTAA:
 
Irwin oli merkittävä lahjakkuus säveltäjänä ja esitti laulunsa personnallisesti, mukaansa tempaavasti ja tarttuvasti. Eräs suomalaisen kevyen musiikin suurista persoonallisuuksista.

DannyTunteeko Danny Johnny Hallydayn?
06.04.2003
lähettänyt : Petrus
 
Tunteeko Danny Johnny Hallydayn, joka on Ranskan Danny?
DANNY VASTAA:
 
Kyllä tunnen.

DannyMihin osoitteeseen?
06.04.2003
lähettänyt : Kari Laulajainen
 
Mihin osoitteeseen voin lähettää Dannylle säveltämiäni demokappaleita mp3 tai cd-muodossa.

Terveisin
Kari Laulajainen
RITVA VASTAA:
 
Voit lähettää postia esim. osoitteella: Sydänsilta Oy
Rahapajankatu 1 E 25, 00160 Helsinki

Ritva :)Lumiala
06.04.2003
lähettänyt : Tiina
 
Hei. Onko Marjaana Lumiala tanssinut showssasi muulloin kuin Turkissa 1998?
DANNY VASTAA:
 
Ei muistaakseni. Marjaana on sisänsä hurmaava tyttö.

DannySorsakosket
06.04.2003
lähettänyt : Remu
 
Onko virhe tässä kokoonpanossa: Rolls Boys (Arto Tarkkonen, Jukka Tuovinen, Pekka Tammilehto ja Antti Tammilehto eli Topi Sorsakoski) Eikös se Pekka Tammilehto ole Topi Sorsakoski? Tämä tieto on teillä kesäkiertue sivuilla.
DANNY VASTAA:
 
Tieto pitää paikkansa Topi Sorsakoski oli kiertueellani.

DannyMombasa
04.04.2003
lähettänyt : Janika
 
Mistä saisin Mombasa-laulun sanat?! Olkaa kiltit ja vastatkaa!!
RITVA VASTAA:
 
Hei Janika!

Sinähän varmaan tiedät, ettei Mombasa kuulu Dannyn ohjelmistoon tai levytyksiin. Laulun on suomeksi levyttänyt Taiska.

Laulujen sanoja kannattaa etsiä esim. Toivelaulukirjoista (löytyy kirjastoista) sekä levy-yhtiöiden julkaisemista nuottivihkoista. Tekijänoikeudellisista syistä laulujen sanoja ei yleensä julkaista netissä, mutta voit kokeilla hakea sanoja netistä esim. www.google.com -hakukoneen kautta. Kirjoita hakuun: "mombasa+sanat".

Ritva :)Rakastan laulujen kirjoittamista
03.04.2003
lähettänyt : Raija Siivonen
 
MOI!!!
Rakastan laulujen kirjoittamista - olen tehnyt sitä n. 25 vuotta. Olisi kiva, jos siitä saisi itselleen ammatinkin!!! Eli, joku säveltäisi ja laulaisikin ne! Kirjoitan pääasiassa iskelmiä. Uskon, että tiedät kuka tarvitsisi sanottajaa!!! Olisin siitä tiedosta hyvin kiitollinen!!! Terveisin: Raija Siivonen
DANNY VASTAA:
 
Mm. levy-yhtiöt ja äänitetuottajat tarvitsevat sanoittajia.

Danny

p.s. Ritva kerää laajemmalti viihdekoulutukseen jne. liittyvää tietoa ja juttu julkaistaan näillä sivuilla. Siinä käsitellään myös sitä, miten voi päästä ns. esille sanoittajana, säveltäjänä, laulajana, tanssijana...Edesmenneet
02.04.2003
lähettänyt : Arja Valtonen
 
Luin kesällä Dannyn muistelmat. Hyvä kirja, mielenkiintoista Dannyn henkilöhistoriaa, avointa kerrontaa ja näin Dannyn "aikalaisen" perspektiivistä omaakin nuoruutta pääsi kirjan myötä muistelemaan. Danny kertoo sanoin ja kuvin takavuosien artisteista, mutta jo edesmenneiden Ronnie Österbergin ja Arto Sotavallan kohdalla en huomannut mainintaa siitä, ettei heitä enää ole. Nuorempi polvi ei tiedä/muista ko. artisteja ja mm. tyttäreni kysyi, mitä he nykyään tekevät. Tunsin em. henkilöt ja Artsi kävi samaa kouluakin, ehkä siksi tämä asia ajatuksissani kommentiksi asti korostuukin terveisiksi kirjan toimittajalle. Ystävällisin terveisin ja hyvän jatkon toivotuksin, Arja Valtonen
DANNY VASTAA:
 
Ronnie Österberg oli rumpalinani vuonna 1966. Arto Sotavallan kanssa tein monipuolista yhteistyötä. Hän oli mm. D-tuotannossa myyjänä ja sponsorien hankkijana. Arto oli hyvin älykäs ja lahjakas mies. Ja hyvä ystäväni loppuun saakka. On paljon muitakin ihmisiä jotka eivät kirjaa tehdessä tulleet puheeksi ja jäivät mainitsematta.

DannyAlkuperäisiä sanoituksia
12.03.2003
lähettänyt : Kaija
 
Mistä saisi Dannyn laulujen alkuperäisiä sanoituksia, siis englanninkielisiä. Samoin, tiedätkö mistä saa esim Abban laulujen sanoituksia?? Olisi kiva laulella.
RITVA VASTAA:
 
Hei Kaija!

Englanninkielisiä sanoja löytyy paljon netistä. Käytän www.google.com -hakukonetta. Kirjoitin hakuun: "abba+lyrics" ja löytyi n. 2800 vastausta, joista yksi on: tämä.

Kaikki Dannyn lauluthan eivät ole englanninkielistä alkuperää. Olen löytänyt paljon tietoa netistä. Esim. levyistä näkee alkuperäisen nimen, säveltäjän, sanoittajan ja niiden avulla voi lähteä etsimään sanoja (lyrics, englanniksi) ja/tai tietoa ao. kappaleesta. Jos etsit jonkin tietyn laulun sanoja, ilmoittele sähköpostiini niin autan etsimisessä.

Mukavia lauleluhetkiä!

Ritva :)Mies ja nainen
28.02.2003
lähettänyt : Juho Viljanen
 
Tiedätkö kuka esittää kappaleen "Mies ja nainen" ja kuka on alkuperäinen esittäjä?
RITVA VASTAA:
 
Tarkoitatko musiikkia ranskalaisesta elokuvasta Un Homme et une Femme ( A Man and A Woman)? Samannimisen laulun sävelsi Francis Lai and elokuvassa sen esittivät Pierre Barouch ja Nicole Croiselle. Vuosi oli 1966.

Ritva :)Armin levyt
29.01.2003
lähettänyt : Pera
 
Mistä sais Armin levyjä?
RITVA VASTAA:
 
Hei Pera!

Vastasin muutama päivä sitten saman tyyppiseen kysymykseen eli katsopa täältä.

Tarkistin eilen Stockmannilta ja heillä ainakin oli Armi Aavikko -levyä, muistakin tavarataloista ja musiikkikaupoista sitä varmaan löytyy.

20 suosikkia Danny "Kuusamo" -levyllä on myös Armin ja Dannyn yhdessä laulamat Tahdon olla sulle hellä ja Kaiken sulle antaisin. Tämä levy on edelleen myynnissä, myös minulla.

Ritva :)Iltaloma
04.01.2003
lähettänyt : Allan Saarinen
 
Mistä löydän kasetin, cd:n tai lp:n. Iltaloma Armi&Danny
RITVA VASTAA:
 
Hei Allan!

Laulun "Iltaloma" laulai Armi yksinään ja se julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1981 Armin omalla saman nimisellä LP:llä. Laulu löytyy myös viime vuonna julkaistulta Armi Aavikko LP:ltä. Tätä levyä saa musiikkiliikkeistä tai sitä voi tiedustella Warnerilta.

Ritva :)Armi-levy
13.12.2002
lähettänyt : Koivula Auvo
 
Haluaisin ostaa Armin levyn, mutta mistä?
RITVA VASTAA:
 
Armin levyn julkaisi viime helmikuussa Warner Music Finland. Levy on edelleen normaalisti saatavilla eli levykaupoista kannattaa kysyä. Jos heiltä on se loppunut niin pyydä heitä tilaamaan se.

Myöskin F-musiikkikerhossa sitä on ollut myynnissä. Heidät löydät osoitteesta www.scandmusic.com.

Ritva :)
Oletko tietoinen
02.12.2002
lähettänyt : Idoli
 
DANNY VASTAA:
 
Kiitos tiedosta.

DannyKiitos!
21.10.2002
lähettänyt : Taina
 
Kiitos upeasta juhlasta 19.10. Olet täyttä terästä, sydämellinen ihminen jolla on ammattitaito kyky muuntua ja lämmin, muut huomioiva sydän. Tuleeko Pepe Willberg Järvenpään konserttiin, toivottavasti. t.Taina
RITVA VASTAA:
 
Tällä tietämällä Pepe ei ole Järvenpäässä, mutta muutoksethan ovat mahdollisia.

Ritva :)Ei ruusu voi ruusummaksi...
05.10.2002
lähettänyt : Markku
 
En saanut vastausta, joten kysäisen vielä kerran, onko mahdollista saada Armin "Ei ruusu voi ruusummaksi tulla " kappaletta mistään, esim. Dannyn kautta. Tai Armin esiintymisvideoita????
RITVA VASTAA:
 
Hei Markku!

Kysymyksesi odotti Dannya, sillä viime aikoina hänen aikataulunsa on ollut niin täynnä, ettei hän ole ehtinyt vastaamaan kaikkiin kysymyksiin.

Mutta kun kiirehdät niin vastaanpa nyt, ettei tietääkseni tällaista videota ole, siis niin, että sitä esim. voisi myydä tms.

Juttelen asiasta vielä Dannyn kanssa ja jos aihetta, niin palaan.

Ritva :)
Suhde mediaan
23.09.2002
lähettänyt : Jarkko
 
Millainen on suhteesi mediaan? Millaisen toivot sen olevan?
DANNY VASTAA:
 
90 % kunnossa, aina on joku.... Mediassakin ihmiset vain tekevät työtään.

DannyKiinnostavatko uudet jutut
23.09.2002
lähettänyt : Jarkko Dorrendorff
 
Vieläkö toimit alalla siinä mielessä että uudet jutut kiinnostavat?Tarkoitan biisien osalta, en esittäjänä, olen tehnyt muutamia satoja tekstejä, joita on sävelletty aika läjä. Muutamia kymmeniä on äänitteellä, kiinnostaisiko "tsekata" mitä olisi tarjolla? Paikallisradiossa Etelä-pohjanmaalla kahta tekstittämääni biisiä soitettu ihan kohtalaisesti, vaikka toinen biisi on demo, toinen "oikea" levy.
DANNY VASTAA:
 
Terve Jarkko!

Kuuntelen mielelläni kaikkea uutta ja voit lähettää musiikkia minulle. En kuitenkaan voi luvata mitään.

Danny

Urokset esiin!
03.09.2002
lähettänyt : Pirjo
 
Miksi kuvapankista puuttuvat komean poikamies-bändin kuvat??!! Urokset näkyviin äkkiä! Kiitos!
RITVA VASTAA:
 
Jo toki olet oikeassa, Pirjo! Näinhän se juttu on. Ei bädin kuvia löydy sieltä!

Graafikkomme kysyi juuri hetki sitten, että onko minulla mitään kiireellistä, joka pitäisi tehdä sivuille. Pannaan tämä niihin kiireellisiin.

Ritva :)D-tuotanto
27.08.2002
lähettänyt : Tuuli
 
Hei taas!
Tässä esitelmääni tehdessä jäi mieltäni askarruttamaan yksi asia. Kirjassa kerrottiin D-Tuotannon hajonneen -74 vuonna. Perustettiinko D-Tuotanto uudelleen, vai mitä myöhemmin tapahtui?
RITVA VASTAA:
 
Hei Tuuli!

Kirjassa asia ilmaistaan hieman epätarkasti. Kyseessä ei ollut yrityksen hajoamisesta vaan sen henkilöstöön kuuluvan taiteilija joukon hajaantuminen eli osa heistä siirtyi toisen ohjelmatoimiston palvelukseen.

D-Tuotanto Ky on perustettu 16.9.1966 ja on toimiva yritys edelleenkin.

Ritva :) ritva@danny.fiKysymys ja toteamus
23.08.2002
lähettänyt : Seppo
 
Tässä tulee kysymyksen lisäksi toteamus! Miksi sinä et ollut mukana Mestarit turneella vaan joku saatanan Pave Maijanen? Soittelen itse 60-luvun musiikkia yhtyeessä ja esim. sinun coveri Salattu Suru on aivan ykkösbiisejä paikasta riippumatta! Oletko tavannut Sir Mick Jaggerin?
DANNY VASTAA:
 
Terve Seppo!

Olen ymmärärtänyt, että Nokia tilasi Ande Päiväläiseltä mottonsa mukaisen ohjelman:Nokia Connecting People. Ande sai tehtäväkseen koota taiteilijaryhmän ja niin syntyivät mestarit. Varmaankin Ande valitsi ryhmään mielestään sopivimmat henkilöt.

Tapasin Mick Jaggerin ensimmäisen kerran Lontoossa Jimi Hendrixin konsertissa. Läsnä olivat myös muut Rolling Stones-yhtyeen jäsenet sekä koko Beatles yhtye.

DannyMitä mahtaa puuhata?
23.08.2002
lähettänyt : Johanna
 
Mitä mahtaa puuhata Tie Tähtiin voittaja Mika Rinttilä?? Onko kenties levyä tulossa? Vai mitä suunnitelmia miehellä on?
DANNY VASTAA:
 
Hei Johanna!

Mika Rinttilä on mielestäni ulkoiselta olemukseltaan todella sopiva poptähdeksi. Hän on myös musikaalisesti erittäin lahjakas: soittaa kitaraa ja laulaa loistavasti.

Olin edesauttamassa levytyssopimusta Mikalle Universal-yhtiön kanssa ja tiedän hänen levyttäneen ainakin yhden singlen. En valitettavasti tiedä Mikan nykytilannetta. Toivon hänelle kaikkea parasta.

DannyOhjelmaa Armista
19.08.2002
lähettänyt : Kuuleijona 70
 
Hei! Onkohan Armista tulossa TV:stä jokin ohjelma? Tai Danny ja Armi Laserajassa uusintana. Onko teillä tietoa asiasta?Olisi todella hienoa nähdä niitä.
Kiitos tiedosta ja mukavaa loppukesää/alkusyksyä!
RITVA VASTAA:
 
Heippa!

Meillä ei ole mitään suunnitteilla emmekä ole kuulleet mitään muidenkaan suunnittelevan.

Aurinkoisin terveisin

Ritva .)Miten menee?
25.07.2002
lähettänyt : Annika Moisanen
 
Moi Danny, miten menee? Minulla menee hyvin. Minun syntymäpäivä on 01.10 ja haluan toivoa, että voisin nähdä sinut silloin. Muistatko, kun me nähtiin Elvis the Concert -jutussa Helsingissä Hartwall Areenalla. Me käteltiin ja juuteltiin siinä ja olit tosi mukava. Toivon, että voitais olla ystäviä ja toivon, että tulet Pieksämäelle. Olen Jarmo Raition ystävä. Olet varmaan tosi kivaa ja toivon, että nähtäis taas. Kiitos mahtavasta show'sta Pieksämäellä
t Annika, Elvis Fan Club of Finland jäsen
DANNY VASTAA:
 
Kiitos, Annika, että kävit keikallamme. Elviksen osaaminen ja monipuolisuus eivät mielessäni ole mihinkään kadonneet. On mukava, kun arvostamme samaa esikuvaa.

DannyArvonimi
25.07.2002
lähettänyt : Haluaa kans arvonimen
 
Miksi ihmeessä olet niin tittelin-kipeä? Mene hyvä mies kouluun ja hanki ittelles joku arvonimi niin ei tarvi ruinata!
RITVA VASTAA:
 
Hyvä nimimerkki!

Ei tässä mistään Dannyn tittelinkipeydestä ole kysymys, vaan koko viihdealan arvostuksesta. Kyseessä on sama anomus kuin viime vuonna, vain haettavaa arvonimeä on muutettu. Dannyn kollegat eli Solo ry vuosikokouksessaan on päättänyt katsoa tämän tien loppuun.

Tämä koko juttu on Dannysta kiusallista, mutta ammattikunnan edun vuoksi hän on antanut luvan anomukselle.

Danny sanoo, että hänellä on jo titteli - viihdetaiteilija - se riittää erinomaisesti.

Ritva :)Oliko uusi Tangokuningas Tie tähtiin Malmsten?
20.07.2002
lähettänyt : I wonder
 
Onko uusi tangokuningas Mikko Kilkkinen sama heppu, joka esitti Dannyn ohjelmassa Tie tähtiin Jori Malmstenia?
RITVA VASTAA:
 
Hei!

Tie tähtiin -ohjelmassa Malmstenia menestyksekkäästi esittänyt henkilö on kyllä Mikko muttei Kilkkinen vaan Lagerström. Helsinkiläinen hänkin.

Ritva :)Missä "Irwin"?
10.07.2002
lähettänyt : Jani Päivinen
 
Hei,
Mistä saisin kiinni henkilön (en tiedä nimeä), joka imitoi Irwin Goodmania pitämässäsi kilpailussa?
Terveisin, Jani
RITVA VASTAA:
 
Hei Jani!

Kysyt samaa toiseen kertaan. Vastasin sinulle heti edellisen viestisi saavuttua ja vastaus löytyy edelleenkin 10 uusinta kysymystä -osasta otsikolla Imitaatio-Irwin.

Että selaapa muutama viesti alaspäin ja katso etsimäsi henkilön oikea nimi ja numero sieltä.

Ritva :)Imitaatio-Irwin
08.07.2002
lähettänyt : Jani Päivinen
 
Moi, mistäköhän saisin kiinni henkilön, joka voitti pitämässäsi imitaatiokilpailussa Irwin Goodman imitaatiolla?
RITVA VASTAA:
 
Hei Jani!

Hän on oikealta nimeltään Heikki Sydänmaanlakka ja hänet tavoitat numerosta 050-535 7896.

Ritva :)Johnny Halliday
25.06.2002
lähettänyt : Heikkipekka Törmänen
 
Oletko monta kertaa nähnyt Johnny Hallydayn on stage, kertaakaan Olympiassa. Entäs levyttänyt hänen bravuureitaan, kuten Que j'taime, essayez, ma guitare. Tälläisiä kyselee Hepe Oulusta
DANNY VASTAA:
 
Terve Hepe,

olen nähnyt Hallidayn myös Olympiassa, yhteensä olen nähnyt hänet kymmenisen kertaa. Olin jopa Johnny Hallidayn mukana kiertueella Belgiassa, sillä tunsin hänen aikaisemman rumpalinsa.

Olen nähnyt melkein kaikki konsertit mukaanlukien Stade de France - jalkapallostadionilla pidetyn konsertin. Eiffel-tornin juurella pidetyn konsertin, jota oli katsomassa puoli miljoonaa ihmistä, olen nähnyt vain videonauhlalta.

Kappaleen "Kitairain" levytin jo ennen kuin tiesin Hallidaysta mitään, muita hänen laulujaan en ole levyttänyt.

Tiesitkö muuten, että Johnny Halliday esiintyi 10-vuotiaana Linnanmäellä?

DannyOma kustanne
20.06.2002
lähettänyt : Kaseva
 
Tanssiorkesterini on tehnyt omakustanteen ja kysyisinkin olisiko mahdollista ison D:n kuunnella tuotoksemme ja antaa lyhyesti palautetta? Sivut ovat kerrassaan upeat!
RITVA VASTAA:
 
Hei Kaseva!

Kysyin asiaa Dannyltä ja hän sanoi, että kyllä hän voi kuunnella ja kommentoida äänitettäsi, mutta koska juhlavuoden takia hänen aikataulunsa on jo nyt aika täynnä hän ei voi luvata mitään tiettyä ajankohtaa palautteelleen.

Lähetä äänitteesi osoitteella: D-tuotanto ky, Kuusisaarenkuja 9, 00340 Helsinki ja viittaa tähän viestiin.

Ritva :)Rainer Friman
20.06.2002
lähettänyt : Raikkufan
 
Mitä mieltä olet iskelmälaulaja Rainer Frimanista, joka on myynyt kahdeksan kultalevyä ja voittanut Syksyn Sävelen kahdesti?
DANNY VASTAA:
 
Terve Raikkufan!

Rainer Friman on lämminhenkinen tulkitsija Yksityishenkilönä miellyttävä ja pohdiskeleva.

DannyEuroviisut
18.06.2002
lähettänyt : Kari Hämynen
 
Vieläkö euroviisuilu kiinnostaa? Mikä oisi kappaleesi jonka esittäisit? Tervetuloa Vantaalle keikalle!
DANNY VASTAA:
 
Terve Kari!

Kunto on hyvä ja kilpailen miellelläni – myös euroviisuissa. Kappaleen aiheen pitäisi istua erikoisen hyvin päivän trendeihin tai kertoa ihmissuhteista tai rakkaudesta

DannyJanos Valmunen
29.05.2002
lähettänyt : Iskelmäfani
 
Terve Iso D! Haluaisin tiedustella, oletko kuullut laulajasta ja lauluntekijä Janos Valmusesta? Hän levytti hitiksikin muodostuneen "Bussipysäkillä"- biisin v.1990. Janos syntyi vuonna 1970 ja kuoli v. 1999.
DANNY VASTAA:
 
Valitettavasti en ole kuullut. Olen pahoillani, että hänen elämänkaarensa jäi niin lyhyeksi. Hän sai toteutettua ainakin yhden haaveensa.

DannyPientä vinkkiä
22.05.2002
lähettänyt : Risto
 
Moi Danny! Olen 23v tumma mies ja mua aina on kiinnostanu vähän tuo laulaja-ura. Olen esiintynyt aika paljon kaikenlaisissa kissan ristiäisissä...häissä ym. jopa jotkut ovat tykänneet. Mutta miten voisi edetä? Se on aika iso kynnys lähteä minnekkään kilpailuihin. Että tälläiseen pientä vinkkiä.
DANNY VASTAA:
 
Terve Risto,

Elviskin uskoi, että tummahiuksisena pärjää paremmin.

Kyllä oma ura pitää itse tehdä, pitää olla palava halu menestyä. Hauskaa on esiintyä kaikenlaisissa kissanristiäisissä, mutta jos tuntuu, että se ei riitä, niin sinun pitää asettaa tavoitteesi ja pyrkiä niitä kohti määrätietoisesti: osallistua kilpailuihin, hakeutua levy-yhtiön palvelukseen tai tehdä omakustanne. Lisää oppia saat menemälle alan kursseille.

Katso myös aikaisempaa samaa aihepiiriä koskevaa kysymystä, saat vastauksesta tietoa kursseista. (12.3. Esiintymiskoulutus, jatkovastaus 4.4.)

DannyMuistoja Irwin Goodmanista?
26.04.2002
lähettänyt : Sasu Haartti
 
Minkälaisena muistatte Irwin Goodmanin?
DANNY VASTAA:
 
Terve Sasu!

Muistan hänet aivan uransa alkumetreiltä loppuun saakka. Loistava tekstin välittäjä, erinomainen säveltäjä. Uupui ennenaikaisesti alan armottomuuteen. Irwin näytti myös toteuttavan ajatusta: ei elämän pituus vaan sen kuuma palo ratkaisee.

Suuri kansantaiteilija, jota jäin kunnioituksella kaipaamaan.

DannySarkku, sinulle ja muille lisää tietoa!
04.04.2002
lähettänyt : RAK
 
Lisää esiintymiskoulutuksesta...
RITVA VASTAA:
 
Hei!

Sain juuri postissa Oriveden opiston/Klementti-opiston esitteitä ja kesäkuussa on tarjolla niin äänenkäytön kuin kevyen musiikin laulukurssikin. Lisää tietoa www.kvs.fi.

Huom. yleinen hakuaikapäättyy 19.4.

Ritva :)Teeppalle lisää tietoa sanoituksista
03.04.2002
lähettänyt : RAK
 
Vielä lisää sanoituksista
RITVA VASTAA:
 
Tässä pari linkkiä, joista saa tietoa sanoittajille tarkoitetusta koulutuksesta:

www.musicfinland.com/elvis
www.kvs.fi (Oriveden opisto, laululyriikkakurssit heinäkuussa 2002)

Jatkuvasti järjestetään erilaisia sanoitus/sävellyskilpailuja, joihin kannattaa lähettää omia töitä. Rocklyriikkakilpailu on menossa, valitettavasti vain viimeinen materiaalin toimittamispäivä on jo ohi (Rytmi-instituutti, Seinäjoki), mutta ehkä ensi vuonna.

Kotkan Meripäivien yhteydessä järjestetään merilaulukilpailu (www.kotka.fi/meripaivat) ja Tangomarkkinoilla Seinäjoella tangokilpailut jne.

Sitkeästi eteenpäin!

Ritva :)Keskusteluja kollegan kanssa
31.03.2002
lähettänyt : Päivi Silvennoinen
 
Milloin tulet taas Rhodokselle, Et henkilökohtaisesti tunne minua, mutta meillä on yhteinen tuttu Mr Enrico Aidan. LALBERGO DELLA ROSA. Muutaman sanan mielenkiinnolla kanssasi vaihtaisin kollega. Vaikka laulaminen on jäänyt vähemmälle Rhodoksella on se vielä ykkösenä sydämessä. eillä on pienoinen pula ammattimuusikoista siellä ja se on hieman tyrehdyttänyt intoani, mikä taas on sääli. Tsemppiä sinulle urallasi ja keikoillesi ja sitähän sinulla aina on ollutkin. Lämpimin terveisin, Päivi
DANNY VASTAA:
 
Kiitos yhteydenotostasi, Päivi. Aikomukseni on tulla Rhodokselle hetkeksi lepäämään toukokuussa. Tarkempi ajankohta ratkeaa myöhemmin. Sain yhteystietosi, mielelläni keskustelen kollegoitten kanssa yhteisistä ongelmista. Ota yhteyttä uudelleen toukokuun alussa.

DannyLämpimät terveiset
25.03.2002
lähettänyt : Seppo Tammilehto
 
Eipä kysyttävää, kunhan surffailin hienoilla sivuilla. Lämpimät terveiset ja upeaa kevättä ja tulevaa kesää!!
DANNY VASTAA:
 
Kiitos, Seppo, kun vierailit ja viestitit. Teen vastavierailun, kun annat sivujesi koordinaatit.

Menestystä!

DannyKirjoittelen sanoituksia
21.03.2002
lähettänyt : Teeppa
 
Moi D.

Millaisen ohjeen antaisit esim. minulle joka kirjoittelee laulujen sanoituksia ja lähettelee niitä levy-yhtiöille mutta ilman tulostaa, käsketään vaan jatkamaan!! Olen muutamalle ammatti laulajalle lähettänyt tekstejäni arvioitavaksi ja heiltä on tullut hyvää palautetta, mikä olisi sellainen paikka jonne aloittelijan sanoitukset kelpaavat
DANNY VASTAA:
 
Terve Teeppa!

Laulujen sanoitukset noudattavat tiettyjä lainalaisuuksia: jako, riimitys, määrätty tekniikka tekevät sanoituksesta sellaisen, että sitä voidaan laulaa. Näitä sanoituksen teknisiä asioita kannattaa opiskella vaikka laulujen sisällöt olisivatkin muuten ansiokkaita.

Useimmiten sävel tehdään ensin ja siihen sitten sanoitus, joskus toisin päin. Laulujen sanoituksia kannattaa lähettää levytuottajille. Menestystä urallesi!

Danny

P.S. Olisin halunnut lisätä tähän täsmällistä tietoa sanoittajakursseista, joita pidetään aika ajoin, mutta en ole vielä saanut vastausta tiedusteluihini. Julkaisen tämän D:n vastauksen nyt ja palaan asiaan uudelleen pyhien jälkeen.

Ritva :)
Kansainvälisyyttä
16.03.2002
lähettänyt : Ann-Sofie Sakko
 
Olisin kiinnostunut tulla hyväksi artistiksi ja siksi haluaisin saada sinulta apua siihen olen syntynyt ruotsissa ja laulanut siitä asti melkein kun synnyin.Olen nyt 16vuotias ja kilpaillut sekä ruotsissa että suomessa aika hyvällä menestyksellä mutta haluaisin saada enemmän tuntua kansainvälisille markinoille Laulan suomeksi,ruosiksi ja englanniksi.Ovatko ajatukseni hassuja?Haluiasi mielelläni tavata sinut sekä saada hyviä vihjeitä sinulta jolla on kokemusta myös ulkomaalaisilta markkinoiltamonin terveisin Ann-sofie sakko
DANNY VASTAA:
 
Terve Ann-Sofie,

pyydän sinua lukemaan aikaisemman vastauksen tällä palstalla otsikolla: Esiintymiskoulutusta - ehkä siitä on hyötyä sinullekin. Monen kielen taitaminen on aina suuri etu.

Kun olet tulossa Helsinkiin, niin ota yhteyttä. Voimme kenties jutella tai tavata.

Menestystä urallesi!

T: Danny
Esiintymiskoulutus
12.03.2002
lähettänyt : Sarkku
 
Mistähän mahtaisi saada tietoa siitä esiintymiskoulusta? Kiitoksia!!!
RITVA VASTAA:
 
Hei Sarkku!

Tarkoittanet nimenomaan laulajille ja viihdetaiteilijoille tarkoittettua esiintymiskoulutusta?

Tässä muutamia:

Jyväskylän suunnassa on Virpi Kätkän (040-721 0586) musiikkikoulu, joka järjestää noin kerran vuodessa viikonloppukurssit, joilla opastetaan esiintyjiä

Oulussa Outi Heikkilällä on artistikoulu (050-304 7120) ja seuraavat kurssit alkavat syksyllä 2002.

Länsi-Pirkanmaan Koulutuskuntayhtymä KKY Aikuiskoulutus, Ikaalisissa järjestää artistikoulutusta. Seuraava kurssi alkaa tod.näk. syyskuussa 2002 ja kestä toukokuulle 2003. Kurssi on työvoimapoliittinen. Yhteyshenkilö Eija Hinkkala 040-593 2652.

Sen lisäksi voit tiedustella asiasta sekä Helsingin että Porvoon Pop-& jazzopistoista.

Toivottavasti näistä on apua. Minulla on vielä muutama kysely vireillä, joten lisää tietoa asiasta tulossa. Tarkkaile tätä palstaa.

Menestystä urallesi!

Ritva :)


Duetot
07.03.2002
lähettänyt : Petri Tuunainen
 
Julkaistaanko sinun ja Armin duetot vielä cd:llä? Armin uusi kokoelma on tosi mahtava kokonaisuus mutta valitettavasit 20:n biisin joukkoon ei mahtunut kaikki parhaat. Jäin kaipaamaan esim. duettoja "Löysin viimein paikan kaivatun" ja "Jos sinäkin tahdot".
DANNY VASTAA:
 
Terve Petri!

Tuore Armi Aavikko -kokoelmalevy on Warner-Music Finland Oy:n julkaisema ja he myös valitsivat levylle kappaleet. Heiltä saa myös lisätietoa mahdollisista uusista levyistä: wm.finland@warnermusic.com,
puh. 09-681 400.

T: DannyArmin levy
05.03.2002
lähettänyt : Liisa (Finnilä), Espoo
 
Danny, tervehdys!!!

Onko jo herttaisen Armin levytykset julkaistu CD:nä??Lämpimin terv:Liisa
RITVA VASTAA:
 
Hei Liisa!

Vastaan sinulle D:n puolesta. Armi Aavikko -niminen kokoelma-CD ilmestyi 28.2.2002. Julkaisija Warner-Music Finland Oy. Levy on jo kaupoissa. Levyn sisältämät laulut löydät Armin sivuilta kohdasta levytykset.

Terveisin Ritva :)Kirka
02.03.2002
lähettänyt : Viivi Lahti
 
Tykkäätkö Kirkasta ja sen musiikista?
DANNY VASTAA:
 
Hei Viivi!

Olen verrannut Kirkan ääntä saksofoniin. Meillä on usein ollut samat musiikintekijät, kuten Kassu Halonen. Pidän monista Kirkan tulkinnoista, eniten laulusta "Surun pyyhit silmistäni".

Danny
Miten kestotähdeksi?
28.02.2002
lähettänyt : Timppa
 
Laulan englanniksi laulavassa bändissä. Bändiämme on kehuttu ja olemme levyttäneet. Uskotko, että minusta voi tulla samanlainen kestotähti kuin Sinä ja Kirka. Mitä vaaditaan? Miten laulaisin ikivihreästi? Suomeksiko?
DANNY VASTAA:
 
Terve Timppa!

Kieli on kansallisen identiteetin kulmakivi, mutta suomeksi laulettujen laulujen kuulijakunnan kokohan on rajallinen.

Kaikilla kielillä on yhtä vaikeaa - tai helppoa - yltää sydämestä sydämeen. Oman persoonan ja synnynnäisten taitojen merkitys on suuri, mutta pysyvään menestykseen tarvitaan myös paljon kovaa työtä ja hyviä yhteistyökumppaneita. Ja onneakin.

Kirkalla ja minulla on ollut onnea saada työskenneellä osaavien säveltäjien, sanoittajien, muusikoiden, tuottajien jne. kanssa. Toivottavasti näin käy sinullekin!

DannyKonemusiikki
21.02.2002
lähettänyt : Cyde Hyttinen
 
Mitä mieltä olet Danny tästä uudesta kotimaisesta konemusiikista kuten Darudet ja Boomfunk yms. yhtyeet? Oletko itse ajatellut koskaan heittää biisejäsi konetaustoin?
DANNY VASTAA:
 
Terve Cyde!

Kyseinen musiikki on useimmiten tehty dance-musiikiksi, jolloin syke ja tempo ovat keskeisiä. Itse haluan tehdä musiikkia taitavien muusikkojen kanssa, koska he pystyvät tarjoamaan luonnolliset alkuperäiset sävyt musiikkiin. Usein konemusiikissa on tyydytty vaatimattomaan ns. kännykkä- tai internettyyppiseen sointumaailmaan. Ei tämä toki päde kaikkiin koneellisiin toteutuksiin.

Tämäkin musiikki on nykyaikaa – annetaan kaikkien kukkien kukkia.


Terveisin

Danny