nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...30.01.2023
DANNY FUENGIROLASSA 3.3.2023

Hyvät ystävät, olen iloinen, että pääsen viemään musiikin ilosanomaa myös Espanjan-suomalaisille! Päätän nimittäin nyt Kunniakierrokseksi kutsutun juhlakiertueeni Fuengirolaan, Espanjaan 3.3.2023.Ainutkertaisessa konsertissa juhlistan musiikin ja ison kokoonpanon kera uraani sekä taannoista 80-vuotispäivääni ja jatkan perinteisesti uusien, upeiden lahjakkuuksien lanseeraamista show’ssani.Musiikki ja sen esittäminen muodostui minulle elämän tehtäväksi. Sen vuoksi olen koko ikäni seurannut myös kollegoitteni toimintaa. Minua on aina kiinnostanut myös kollegoitteni tavat edetä työssään. Viihde-alan ikätovereitani kuten, Tom Jones, Paul Mc Cartney ja Mick Jaggeria.
Esimerkiksi heitä olen seurannut erityisen suurella mielenkiinnolla, koska hekin ovat jatkaneet työtään musiikin parissa tähän päivään saakka.
Olen päässyt siihen käsitykseen, että he aikovat jatkaa rakasta työtään ja harrastustaan elämänsä loppuun saakka. Olen pannut merkille, että esimerkiksi nämä kyseiset taiteilijat eivät ole toistaiseksi tehneet “viimeistä kiertuettaan”, koska elämä on lahja ja sen pituutta ei kukaan tiedä ennakkoon. En minäkään ole halunnut puhua viimeisestä kiertueestani, vaikka kiertueitani myyneet ovat halunneet dramaattisesti kertoa, että kiertueeni olisi viimeinen. Siis ehkä ei tämäkään. Mene ja tiedä.
Jos elämäni saa jatkua, haluan tehdä, kuten esikuvalliset kollegani; Jatkaa musiikin tekemistä, levyttämistä ja esittämistä viimeiseen hengen vetoon saakka.

Haluan tämän Espanjan konserttini myötä kiittää kaikkia musiikkini ja showni ystäviä vuosien varrella saamastani tuesta.

Dannyn 80.v Kunniakierros -juhlakonsertti on pe 3.3. Fuengirolan Feria-alueella.
Lippuja voi ostaa vielä 10.2. asti edulliseen ennakkohintaan:

https://www.lippu.fi/event/legendaarinen-danny-80-vuotta-juhlakonsertti-pena-bolichera-29-16501210/

Myynnissä on myös vip-paketteja ruokailun kera.

Sydämellisesti tervetuloa!