nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



12.04.2022
JUHLIMINEN JATKUI RUOTSIN PUOLELLA!




Danny 80 juhla-kiertue jatkui Motalan seurakunnan saliin, joka täyttyi paikallisista musiikin ystävistä. Myös tunnelma Motalassa oli erittäin nostalginen ja lämminhenkinen, vierailevat suomalaiset tunsivat itsensä hyvin tervetulleeksi, joten kiitokset sinne Motalaan!
Tämän jälkeen kiertue jatkui Boråsissa, Saga-Teatterissa. Konserttisali oli loppuunmyyty ja tunnelma Etelä-Ruotsissa oli erityisen sydämellinen.

Danny Kunniakierroksella jatkoi matkaansa myös Pohjois-Ruotsiin,mm. Kalixiin. Näin kiertue sai loistolähdön juhlavuodelle eri puolilta Ruotsia! Jos aikataulu sen sallii, vierailee Danny 80 Kunniakierros Ruotsissa uudelleen tämän vuoden aikana, mukana edelleen upea juhlaorkesteri, toivomme myös että tällä matkalla sairastunut Jennika Vikman on myös mukana ilahduttamassa suomalaisia Katja Lukinin kanssa! Suomalaiset saivat kokea todella nostalgisen ja suomalais-henkisen ohjelmiston. Pelkkiä hittejä vuosi-kymmenten varrelta! Etenkin Kari Tapion pojan, Jani Jalkasen tulkinnat isänsä lauluista saivat valtaisan suosion!