nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...27.05.2021
PIRKKO MANNOLA, DANNY, KAI LIND JA LASSE LIEMOLA YHTEISKIERTUEELLE SYKSYLLÄ!
Neljä suomalaisen iskelmätaivaan legendaa lähtee ainutkertaiselle yhteiskiertueelle syksyllä. Pirkko Mannola, Danny, Kai Lind ja Lasse Liemola yhdistävät voimansa ja esittävät yleisölle eri vuosikymmenten suosikkikappaleita juhlaorkesterin kera. Konserttien juontajana toimii Markku Veijalainen.

Edelläkävijät -niminen kiertue käynnistyy Espoon Kulttuurikeskuksesta 13. lokakuuta ja päättyy Tampere-taloon 30. marraskuuta. Muut kiertuepaikat ovat Turun Logomo (28.10.), Helsingin Kulttuuritalo (4.11.) ja Lahden Sibeliustalo (14.11.). Neuvotteluja useista lisäkonserteista neuvotellaan parhaillaan. Lipunmyynti yllä mainittuihin konsertteihin on jo alkanut lippukaupoissa, tervetuloa!

– On todella hienoa päästä lavalle näiden kolmen upean herrasmiehen kanssa, toteaa Pirkko Mannola, elokuvatähti ja laulajatar, joka teki läpimurron 1960-luvulla myös Saksassa.

– Hyvä musiikki ei kuole koskaan vaan hienot laulut säilyvät ikuisesti. Lähdemme suurella ilolla ja innolla esittämään ikivihreitä laulujamme. Ja nyt jopa näin upealla porukalla yhdessä, iloitsevat Danny, Kai Lind ja Lasse Liemola, joista jokainen on levyttänyt lukuisia suomalaisten suosikkeja ja ikivihreitä lauluja.

Juhlaorkesterina kiertueella toimii Petri Kokon johtama Oldies-orkesteri sekä kuorona LAV, jossa esiintyvät Katja Lukin, Diana Anttila ja Jennika Vikman. Teknisestä toteutksesta vastaa Matti Järveläinen.

Edelläkävijät -kiertue:
Ke 13.10. Kulttuurikeskus, Espoo
To 28.10. Logomo, Turku
To 4.11. Kulttuuritalo, Helsinki
Su 14.11. Sibeliustalo, Lahti
Ti 30.11 Tampere-talo, Tampere


Kiertueen järjestäjä: J. Jalkanen Oy.