nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...22.02.2021
DANNY KIITTÄÄ UMK-TAPAHTUMAA JA SEN TEKIJÖITÄ

Sain ensimmäisen kerran osallistua Euroviisut laulukilpailuun vuonna 1966 Lasse Mårtenssonin laululla Pieni sana, joka oli tietysti Kiitos !
Jälleen koen 55 vuotta myöhemmin, että on tullut aika toistaa tuo mainio sana: Kiitos, mutta nyt hieman eri syystä..UMK sai uuden nimen ja toimintalinjat kymmenen vuotta sitten. Tänä vuonna vietimme siis 10-vuotis juhlaa

Yle X:n musiikkipäällikkö Tapio Hakasen johdolla haettiin tänäkin vuonna Uutta Musiikkia eikä pelkästään Euroviisu-voittajaa. Tästä syystä mekin Janne Rintalan kanssa saimme olla mukana uudella musiikilla

Nyt sain olla mukana todistamassa kuinka huikeasti kilpailukoneisto ja ennen kaikkea Yleisradion tv-henkilöstön motivaatio, huikeaa osaamistaso, laatu, täsmällisyys ja työn suunnitelmallisuus on kehittynyt.

Vaikka, koronasta johtuen salissa ei saanut olla elävää yleisöä loivat Yleläiset Elias Koskimiehen johdolla koteihin suuren musiikkijuhlan tunnelman

Ennätysyleisö 1.7 miljoonaa katselijaa sai todeta, että UMK:ssa oli mahtava taso.
Upeita sävellyksiä, hyviä sanoituksia, hienoa kuvausta ja visuaalista suunnitelmallista ylöspanoa. Kaikkiin numeroihin oli työstetty oma viimeistelty interiööri ja soundimaailma toimi upeasti.
Suomalainen musiikki- ja tv-tuotanto on viime vuosina ottanut pitkän askeleen kohti kansainvälistä tasoa.
Väitän, että kun aikanaan ”Euroviisut” tehdään Suomessa, on Tv-toteutusryhmämme täysin valmis huipputasoiseen lähetykseen. Siitä olen nyt täysin vakuuttunut.
Tiedän toki, että viisukilpailu on nuorisokisa, vanhempi yleisö vähemmän käyttää nettiä ja äänestää.

Hyvin mielekästä tarkkaa ja motivoivaa oli saada työskennellä kanssanne, Ylen-tiimi ja lahjakkaat kolleegat.
Hienoa oli myös se, että ohjelma esitteli tämän hetken kuumimmat kotimaiset artistit Antti Tuisku, Erika Vikman sekä Haloo Helsingin.
Mahtava kokonaisuus.
Kaikesta tästä vielä kerran SUURKIITOS !

Danny

Ps.

Blind Channel Mahtavaa miesenergiaa Suomesta.

Lycka till !!!