nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



31.01.2018
Danny - Comeback Year 2018 - Stay tuned!

Musiikin ja viihteen mestari, musiikkineuvos Danny ei juuri esittelyjä kaipaa. Lukuisat hitit, showt, kiertueet ja monet palkinnot puhukoot puolestaan. Vierivä kivi ei sammaloidu - taiteilija on pysynyt viritettynä jo vuodesta 1964 alkaen, jolloin hänen huikea uransa alkoi.


Dannyn hitit ovat ansainneet ikivihreän statuksen ja keikoilla yleisö laulaa niiden mukana ikäjakaantumasta riippumatta.

Koko kuusikymmentäluvulta alkaneen uransa ajan, Danny on pyrkinyt pysymään nykyhetkessä ja etsinyt erilaisia trendejä ja ilmiöitä. Nyt on tullut hyvä hetki katsoa hieman myös uran varrelle.
Vuonna 2018 Danny tarjoaa musiikkinsa ystäville produktion nimeltä "Välähdyksiä uran varrelta".

Vuosi 2018 on nimetty comeback-vuodeksi. Danny palaa omille keikoilleen Finnhittien Kuninkaiden jälkeen.
Se tuo Dannylle tullessaan muun muassa monia radio- ja TV-esiintymisiä. Vuosi avautui paljon huomiota saaneella Yökylässä Maria Veitola -ohjelmalla ja tulossa on kevätkauden mittaan paljon näkyvyyttä monissa medioissa. Huhtikuusta lähtien potin räjäyttää Vain elämää -ohjelma, jossa Danny heittäytyy uusiin haasteisiin ja hänen omat hittinsä saavat uudet versiot upeiden tähtiartistien tulkitsemina.

Keväällä ja kesällä Dannyn voi nähdä kokoonpanonsa kanssa eri tapahtumissa ja festareilla.

Suomalaisen viihteen moniottelija palaa tulevissa esiintymisissään musiikillisille juurilleen. Kiertueella kuullaan sekä Dannyn parhaita hittejä soitettuna mahdollisimman autenttisilla soundeilla, juuri siten kun ne aikoinaan levytettiin, sekä uutta "Vain elämää" -ohjelmaan levytettyä materiaalia.

"Nämä esiintymiset on yksi tapa osoittaa kiitollisuuttani ympäri Suomea kaikille faneilleni, jotka ovat kannustaneet minua kaikki nämä vuosikymmenet", Danny sanoo.

D Oldies ja D Voices
"Se mikä näistä esiintymisistä tekee ainutlaatuisen on se, että olen saanut taustalleni yhden mielestäni Suomen parhaista sixties-musiikkia esittävistä yhtyeistä, joka on The Oldies.
Tällä kiertueella he käyttävät nimeä D Oldies, kuten taustalaulajattaret Katja Lukin ja Varpu Virta ovat käyttäneet nimeä DVoices.

"Aloitimme D Oldiesin kanssa yhteiskeikkailumme 2000-luvun alkuvuosina Vuokatin Katinkullan "Back to the Sixties" -tapahtumassa. Siitä saakka yhteistyömme on ollut hyvin hedelmällistä. D Oldies on erittäin toimiva yhdistelmä aitoa sixties-äänimaisemaa ja tarvittaessa tanakkaa rock n rollia."

"Tunnen laulaja/kitaristi Curre Andersénin taidot ja monipuolisuuden jo armeija-ajoiltamme" Danny muistelee.
Muut D Oldies-muusikot ovat basisti Matti Saari, joka on soittanut erilaisissa bändeissä vuosikymmenten aikana. Näistä tunnetuin on Pohjois-Suomen oma ylpeys Battaglia. Rummuissa on eräs maamme parhaimmista rock-rumpaleista, ja etenkin laulajista, todellinen "animal" Hate Sjöblom, joka on soittanut muun muassa Ronski Gangissa. Kermana voin päällä niin sanotusti on kitaristi Eki Sutela, joka on ottanut tyylikkäästi haltuun 60-luvun kitarasoundit, mutta häneltä irtoaa myös tanakkaa revitystä, kun se hetki koittaa.
Eki soittaa nykyisin myös The Sounds & Rock Jerry -yhtyeessä.

"Tämä D Oldies-kombinaatio vahvistettuna kapellimestari Petri Kokolla kosketinsoittimissa on täydellinen minun yleisöni musikillisiin tarkoituksiin. Keikkojen kiertuejohtajana toimii Matti Järveläinen."

Vuoden 2018 myynti on alkanut. Ohjelmistossa muistoja herättäviä lauluja
Tuuliviiri, Kauan, Seitsemän kertaa seitsemän, Kesäkatu, Aaveratsastajat, Amarillo… Suomen eri listoille Danny on noussut tähän mennessä 98 laululla.
Stay tuned - pysy viritettynä ja kuulolla! Niin tiedät missä mennään.
Syksy tuo tullessaan myös konsertteja.


Saatavilla olevat kokoonpanot:
- Danny & D Voices & D Oldies
- Danny & Erika Vikman & Kharisma