nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...19.04.2017
ROCKJUMALAT ILTAHÄMÄRISSÄ

Danny täyttää 75 vuotta syyskuun 24. päivänä. Myös moni muukin rock-tähti on päässyt miehen ikään ... Tom Jones ja Ringo Starr täyttävät tänä vuonna 77, Charlie Watts 76 vuotta. Paul McCartney juhlii 75 vuotissynttäreitään. Mick Jagger, Keith Richards ja Johnny Hallyday ovat 74 vuoden ikäisiä.Kaikki tekevät edelleen keikkaa, sillä yleisöä riittää.
Wall Street Journal julkaisi mielenkiintoisen jutun otsikolla “Rockjumalien iltahämärä”. Otsikosta huolimatta juttu ei suinkaan ollut mikään muistokirjoitus kadonneelle sukupolvelle, päinvastoin.
Lehti kysyy, miksi nämä 1960-luvulla uransa aloittaneet tähdet ovat yhä mukana ja mikä ihmeellisintä, miksi he ovat yhä huipulla?
Tilastot osoittavat, että kun listataan vuosina 1991 - 2016 Yhdysvalloissa 25 eniten levyjä myynyttä artistia, vain yksi on alle 40 vuotias. Hän on Britney Spears.
Näistä 25 artistista 19 on yli 50 vuotiaita.
Sama trendi näkyy myös konserttien lipputuloissa:
Eniten lipputuloja keränneiden TOP 10 - listalla puolet on yli 50 vuotiaita. Veteraanien lista näyttää tältä: Bruce Sprinsteen, 67, Guns N’ Roses, bändin keski-ikä 53, Paul McCartney, 74, Garth Brooks,55 ja The Rolling Stones, keski-ikä 73.
Danny ei ole ilmiöstä lainkaan yllättynyt. Sama ilmiö näkyy myös Suomessa. Hän on kiertänyt Tapani Kansan ja Frederikin kanssa viime vuoden kesällä alkaneen Finnhittien kuninkaat - shown merkeissä lähes entiseen Danny-shown tahtiin. Yleisön suosio on ollut iloinen yllätys sekä taiteilijoille itselleen että huvien järjestäjille.