nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...28.03.2017
IS juttu Bar52 keikasta

Lue taustat Lauttasaaren Bar52 keikasta.


IS

Viime lauantaina moni hieraisi silmiään Lauttasaaressa Bar52:ssa. Lady like -tyyppisenä artistina tunnettu tangokuningatar Erika Vikman räväytti settinsä USA:n lippuhousuissa, ja edessä seisoi käsillään monen mielestä eroottisia liikkeitä tehnyt miestanssija.

- Santeri on paras ystäväni, olemme kuin paita ja peppu. Voin sanoa, että hän on mulle läheisin ystävä, Erika kuvailee.

Santeri ja Erika kävivät Tampereen ilmaisutaidonlukiota yhdessä ja juhlivat valkolakkia samalta luokalta. Kaiken huippuna parhaat ystävät ovat syntyneet samana päivänä ja vuonna 20. helmikuuta 1993!

- Jatkossa suunnittelemme lisää yhteisesiintymisiä, tämä oli ihan ex tempore, ja pidimme lavalla hauskaa ja kujeilimme. Santeri on taitava ja lahjakas, haluan tehdä hänen kanssaan yhteistyötä jatkossakin, Erika sanoo.


Kunnianhimoinen kosmopoliitti

Santeri Koivisto on Kurikan poikia.

Hän on opiskellut sirkuskorkeakoulussa Belgiassa alaa, esiintynyt pari kertaa Las Vegasissa, Los Angelesissa ja Milanossa ja opettanut alansa hienouksia Brasiliassa ja Mexicossa. Mies kumoaa väitteet, että tanssi viime lauantaina Bar52:ssa olisi ollut erityisen eroottinen.

- Teemme Erikan kanssa vielä yhteistyötä ja välillämme on syvä ystävyys. Olen niin onnellinen, että Erikan uusi hitti "Ettei elämä mee hukkaan" on menestys, Santeri iloitsee.


Katso koko artikkeli täältä