nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...15.02.2017
DANNY KÄVI KATSOMASSA KIRKA-MUSIKAALIN

Danny kävi katsomassa Helsingin Kaupunginteatterin Kirka -Surun pyyhit silmistäni -musikaalin yhdessä muutaman D-Tuotantolaisten kanssa, jotka tekivät aikanaan yhteistyötä Kirkan kanssa.

Lue alta Dannyn arvio musikaalista!"Musikaali on upea kunnianosoitus Kirkalle, hänen elämäntyölleen ja musiikilleen. Matti Laineen kirjoittama teos pidättäytyi lähes täysin totuudessa. Se ilahdutti minua erikoisesti, sillä D- Tuotantolaisten työtä Kirkan eteen on pyritty vähättelemään, vaikka aika D-tuotannossa oli Kirkan kannalta ratkaisevaa aikaa. Silloin Kirka loi vankat juurensa musiikkialalle. Teimme yhteistyötä seitsemän vuotta.
Yhteistyökumppanini ja kiertueitteni toisen juontajan Jyrki Hämäläisen lisäksi, Kari Åkerberg "löysi" Kirkan Hankenin keikalta ja pyysi juttusilleni. Siitä Kirkan levytysura ja tie tähteyteen alkoi.
Erikoisen ylpeä olen siitä, että sain aikanani tuottaa Kirkalle myös showohjelmia. Parhaiten onnistui Rock and Roll Cirkus, jossa Kirkan lisäksi lauloi toinen loistava laulaja, ystäväni Eero Raittinen. Se antoi yleisölle todellista musikillista ilotulitusta.
Kiitos käsikirjoittaja Matti Laine totuuteen pohjautuvasta käsikirjoituksesta ja koko työryhmälle hienosta ammatillisesta heittäytymisestä! Työnne tulos oli nautittava!"