nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...01.12.2015
DANNY KÄVI KUNNIOITTAMASSA TERRORISMIN UHREJA PARIISISSA

Danny seurueineen vieraili Pariisissa tarkoituksenaan käydä Johnny Hallydayn konsertissa Bercy-areenalla, vain kaksi viikkoa Pariisin terrori-iskujen jälkeen. Konserttimatkan yhteydessä hän kävi muistamassa terrorin kohteena olleen Bataclan-konserttisalin uhreja ja laski kukkatervehdyksensä valtavaan kukkamereen.


Konserttisali Bataclanin edustalla partioi edelleen kymmeniä poliisiautoja. Paikalla parveili satoja ihmisiä muistamassa terrori-iskujen uhreja, tunnelma oli surumielinen, mutta ei pelokas. Pariisin ilmastokokouksen myötä paikalla on vieraillut monia valtion johtajia kuten USA:n presidentti Barac Obama.
- Terrori-iskut ovat selvästi vaikuttaneet pariisilaisten liikkumiseen ja elämiseen, monesti Pariisissa vieraillut Danny kertoo.

Dannyn alkuperäinen tarkoitus oli tutustuttaa seuruettaan Ranskan show-businekseen.

Dannyn luottoteknikko Matti Järveläinen pääsi tutustumaan perinpohjaisesti mm. Hallydayn konserttitekniikkaan.

"Tämän kaltainen show kannattaa alalla olevien käydä katsomassa. Ranskalaiset osaavat tehdä tyylikkäitä kokonaisuuksia, jossa tekniikka palvelee esitystä. Jokaisella elementillä oli motiivi. Erityisen piristävää oli, että reilusti yli kaksisataa liikkuvaa ei heilu loputtomasti musiikista riippumatta kuten viimeiset 20 vuotta on totuttu näkemään. Motion control videopaneelit olivat vaikuttavimmat: milloin ne olivat kattona ja valoelementteinä , milloin takaseinänä , milloin irrallisina elementteinä pitkin lavaa ja milloin etuseinänä Hallydayn takana. Video-editoinnissa oli loistavia yksityiskohtia.
Takaseinä kiinteää 250 Led-heittimen matriisia käytettiin nerokkaasti ja säästeliäästi." Matti kommentoi.