nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...07.10.2015
DANNYN DRAMAATTINEN VIERAILU RANSKAN RIVIEERALLA

Matkalle lähdettiin kahdesta syystä. Vista-filmin toimesta filmaamaan Danny-elokuvaan historiallisia katkelmia mm Cannesista Midem Trophy ajoilta sekä vierailla myös Nizzassa katsomassa Dannyn ystävän Johnny Hallydayn Rester Vivant mega-shown ensi-iltaa.
Vierailu sai jännittävän käänteen kun konsertin aikana alle 20 km päässä Cannesissa syntynyt rankkasade aiheutti äkkitulvan ja poliisin arvion mukaan ainakin kolmekymmentä ihmishenkiä menetettiin." Olimme konsertissa ja kun lähdimme ulos, monet tiet olivat poikki ja jouduimme Mape Veijalaisen, Harri ja Raija Piitulaisen sekä Vista-filmsin ihmisten kanssa etsimään teitä takaisin hotellille. Poliisit olivat pystyttäneet tiesulkuja, joita runsaat poliisivoimat vartioivat.

Myrsky oli lehtikirjoitusten mukaan ainutlaatuisen raju. Taivas oli koko ajan valkoinen salamoista. Jyrisi ja salamoi yhtä aikaa.
Vettä tuli aivan mielettömästi. Noin 10 % vuotuisesta sademäärästä kertoi Rivieeran media.
" Tilanne pani ajattelemaan, että elämässä voi todellakin tapahtua ihan mitä vaan ja milloin vaan".
Ihmisiä hukkui autoihinsa juututtuaan tunneleihin. Kymmeniä junia pysäytettiin tulvien vuoksi ja satoja turisteja joutui yöpymään Nizzan lentokentällä. AFP:n mukaan noin 27000 kotia oli aamulla vielä vaille sähköä
Sydäntä särki nähdä paikallisten hätä ja tuhon jäljet", jatkaa Danny

Johnny Hallydayn konsertti puolestaan oli jälleen maailmanluokkaa, kuten Johnnylla aina.
Danny sai kutsun tulla katsomaan shown uudestaan Pariisiin legendaariselle Bercy Areenalle marraskuun lopulla.
"Tämä oli hieno ele, sillä ensimmäisellä kerralla katson aina ammatillisia ratkaisuja, mm lavastusta, visuaalista toteutusta ja puvusta. Yritän aina oppia jotain uutta ammattilaisena.
Toisella kerralla voin sitten nauttia showsta katsojana.

Mielenkiintoista omalta kohdaltani on se, että jos vielä kirjoittaisin uusia konsertteja, koostuisivat ne aivan samasta konseptista ja samoista palasista kuin Johnnyllä. Olemme molemmat kautta vuosien toteuttaneet kaavaa, jonka aikanaan määrittelin itselleni:
Saada viedä yleisö musiikin mielenkiintoiseen maailmaan teatterinomaisin keinoin, päättää Danny.

Ylimmässä kuvassa Danny ja Johnny juttelevat shown yksityiskohdista ja ajan ilmiöistä Dannyn vieraillessa Parisissa Johnnyn vieraana edellisen kerran.