nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...27.03.2015
DANNY PERUSTI TIETÄMÄTTÄÄN FACEBOOK RYHMÄN!

Danny kutsuttiin kunniavieraaksi valokuvanäyttelyyn, jossa esiteltiin parhaita kuvia " Jallu Around The World " facebook-tempauksesta.
Ryhmän perustajat,Matias Hyyrynen,Ville-Matias Vilén, Tom Stenberg ja Timo Norros saivat innoituksen valokuvasta, jossa Danny ottaa huikkaa Jallupullosta Kiinan muurilla 1997. Siitä se alkoi ja jatkuu yhä!"Kiinan matka oli, kuten tiedämme, monilta osin ainutlaatuinen.

Yksi yllättävistä hetkistä oli, kun 19 henkinen esiintyjäryhmämme sekä tv-kuvausryhmä vieraili Kiinan muurilla.
Tekniikan pojat Ame Uusitalo, Vesa Lamminmäki ja Toni Rooth, olivat salakuljettaneet Suomesta saakka, kauniissa nahkaisesta erikoiskotelossa, jossa oli tyylikäs punainen samettisisustus, kolme avaamatonta yhden tähden Jaloviinapulloa, jonka he juhlallisin seremonion avasivat muurin päällä ja vaativat Pirtukuningas Algot Niskan pojanpoikaa Dannyä ottamaan pitkän avausryypyn salakuljetuksen ja sukunsa muiden perinteiden kunniaksi.

Tämä tapahtuma aloitti yllättäen uuden perinteen.

Nyt jo yli kuusituhatta Facebook-ryhmäläistä ovat otattaneet kuvia ja selfieitä, eri puolilla maailmaa itsestään ottamassa "Jalluryyppyä Dannyn tapaan".
Kuvia on otettu ja toimitettu ryhmän kuvastoon kaikista maanosista ympäri maapalloa.
Alpeiltä, veden alla sukellettaessa, Vietnamin viidakosta ja muissa mitä mielenkiintoisimmista paikoista.

Aikanaan filmiryhmämme, ikuisti "alkupamauksen." naurahtaa Danny

Facebook-ryhmässä, joka odottaa myös Sinun kuvaasi on nyt jo pitkälti yli 6000 jäsentä, kertoivat näyttelyn järjestäjät.

Näyttelyn avajaisissa oli paikalla myös Madventures seikkailijat Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff jotka kertoivat hauskoja tarinoita maailman ääriltä, jossa he uskollisesti aina ylläpitävät perinnettä " Huikka Jallupullosta " Dannyn tapaan.

Kuvat ovat nähtävissä Facebookissa alla olevassa osoitteessa.

Tutustu Facebookryhmään tästä