nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...09.03.2015
KAI LINDISTÄ SOLON UUSI PUHEENJOHTAJA

Suomessa levyttävien ja esittävien solistien, solististen muusikkojen ja kapellimestarien yhdistys Solo ry valitsi vuosikokouksessaan, maanantaina 9 päivänä maaliskuuta, uuden puheenjohtajan.


Yksimielinen valinta osui pitkäaikaiseen hallituksen jäseneen, ja alan monipuoliseen osaajaan, joka on tottunut edustamaan Solo ry:tä monissa yhteyksissä ja tuntee yhdistystoiminnan läpikotaisin.
Toimitus onnittelee uutta puheenjohtajaa.

Danny halusi siirtää puheenjohtajan tehtävät seuraajalleen, toimittuaan yhdistyksen puheenjohtajana yhtäjaksoisesti 24 vuotta.
Eropuheessaan Danny kiitti kaikkia hallituksen jäseniä heidän halustaan osallistua yhteisten asioiden hoitamiseen epäitsekkäästi, korvauksetta ja ennen kaikkea jäsenkunnan etuja ajaen omalla vapaa-ajallaan.
Erikoiskiitokset saivat yhdistyksen sihteereinä toimineet Bianca Morales, Armi Aavikko sekä Solon nykyinen sihteeri Jouni Nieminen, joka on tehokkaasti ja taitavasti hoitanut yhdistyksen asioita viimeiset 16 vuotta.


Vuosikokous kutsui Dannyn Solo ry:n kunniapuheenjohtajaksi.
Danny kiitti kunniasta ja totesi, että on erikoisen suuri kunnia saada olla yhdistyksen Kunniapuheenjohtaja, koska edellinen kunniapuheenjohtaja ja Solon perustajajäsen oli itse Jaakko Salo.