nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...05.11.2013
DANNY ITSENÄISYYSJUHLAKUTSUSTA: KANNATAN FRAKKIJUHLAA

05.11.2013 08:47

Presidentin itsenäisyyspäivän vastaanoton pukukoodi on tänä vuonna poikkeuksellisesti tumma puku.
Tänä vuonna 50-vuotista uraansa juhlistava muusikko Danny, eli Ilkka Lipsanen, on saanut kutsun presidentti Sauli Niinistön isännöimiin itsenäisyyspäivän juhliin, jotka järjestetään poikkeuksellisesti Tampereella Tampere-talossa.– En ole nähnyt kutsua vielä, mutta toimistolleni oli soitettu ja kysytty osoitetta sen lähettämistä varten, Danny kertoi maanantaina.
Niinistö on neljäs Suomen presidentti, joka on kutsunut Dannyn juhliinsa.
– Olen ollut Linnan juhlissa Mauno Koiviston, Martti Ahtisaaren ja Tarja Halosen aikoina. Olen iloinen siitä, että elinaikanani arvostus viihdetaiteilijoita kohtaan on kasvanut. Kekkosen aikaan meitä ei vielä Linnaan oikeastaan kutsuttu, Danny selittää MTV.fin haastattelussa.
Tänä vuonna itsenäisyyspäivän vastaanotto on monilta osin erilainen kuin yleensä. Se on juhlakonsertti, jossa ei esimerkiksi tanssita tai juoda boolia. Myös pukukoodi on normaalia arkisempi tumma puku. Se tarkoittaa, että naistenkaan ei tarvitse pukeutua pitkään iltapukuun, vaan mekko voi olla lyhyempikin.
– Ihan mielenkiintoista on nähdä, millaiset juhlat ovat tänä vuonna. Itse kyllä kannatan frakki- ja iltapukujuhlaa. Mielestäni itsenäisyys on niin suuri asia, että sitä tulee juhlia näyttävästi. Niin paljon olemme ihmisiä menettäneet sen takia, Danny miettii.
Kutsun Tampereen itsenäisyyspäivän vastaanotolle ovat saaneet Ilta-Sanomien mukaan myös yrittäjäneuvos Päivikki Palosaari ja näyttelijä-ohjaaja Kari Väänänen.
Kati Pukki
kati.pukki(at)mtv3.fi @katipukki