nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...01.06.2013
DANIEL LIPSASEN TYTTÖYSTÄVÄ MENEHTYI

Dannyn veljenpojan tyttöystävä ANNE SULLIVAN 24 v, menehtyi Houstonilaisen hotellin suurpalossa perjantaina klo 15 Texasin aikaa.
Anne oli kuukausi sitten valmistunut " Firefighteriksi".Palopaikalle tulta sammuttamaan oli saapunut 4 palokuntaa ja yli 150 palomiestä. Neljä palomiestä sai tehtäväkseen tunkeutua sisälle rakennuksen katettuun osaan pelastamaan mahdollisesti sisälle jääneitä ihmisiä, kun katto romahti ja kaikki neljä palomiestä menehtyivät.
Viisi muuta loukkaantui. Houstonin palo-osaston puhemies kuvailee tulipaloa pahimmaksi heidän 116 -vuotisessa historiassaan.
Uutinen shokeerasi kaikki läheiset, sanoo Danny. Vierailihan Anne Dannyn 70-vuotissynttäreillä viime elokuussa Raumalla.

15.000 henkeä ja noin 1000 paloautoa ja ambulanssia oli saapunut 5.6 kunnioittamaan, poisnukkuneiden muistoa muistotilaisuuteen. Palomiehiä oli saapunut satoja eri maista. Texasin kuvernööri piti kauniin muistopuheen ja tunnelma oli uskomattoman harras. Perjantaina 7-6 vainajat siunataan maan lepoon.
Palomies veljes- ja sisarkunta oli menettänyt neljä tärkeää jäsentään. Danielille on luovutettu pieni koru, joka sisältää rakkaan Annensa tuhkaa. Lepää rauhassa Anne-kulta, toivottavat suomalaiset ystäväsi.


http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-22739331

http://usnews.nbcnews.com/_news/2013/05/31/18659902-four-firefighters-killed-in-houston-hotel-fire-officials-say?lite