nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...22.12.2012
FINNHITS–HUUMA JATKUU KEVÄÄLLÄ!

Finnhits on Dannyn, Einin, Frederikin, Tapani Kansan ja Virve Rostin tähdittämä konserttikiertue!


Finnhits on hittiä hitin perään, niiden alkuperäisten esittäjien, energiaa ja elämänjanoa pursuavien artistikonkareiden esittämänä! Finnhits on hyväntuulista, muistoja herättävää nostalgiaa aidossa tähtipaketissa!

Ja 12.12.2012 Jyväskylässä tehdyn yhteisen päätöksen perusteella Finnhits-kiertue jatkuu keväällä 2013! Tähtiviisikko oli vilpittömän iloinen ja tyytyväinen, kun kevään 2013 konsertit oli lyöty lukkoon.

"Suomalainen yleisö on ottanut meidät koko sydämestään vastaan ja elänyt täysin rinnoin mukana konserteissa alusta loppuun. Mitä muuta artisti voisi yleisöltä odottaa? Ja lisäksi me kaikki viisi olemme viihtyneet toinen toistemme seurassa niin lavalla kuin lavan ulkopuolellakin. Todella hienoa, että homma jatkuu," Frederik totesi.

Kuluneen syksyn aikana Finnhits-viisikko on esiintynyt mahtavalla menestyksellä ja pääsääntöisesti loppuunmyydyillä estraadeilla ympäri maata. Kuusitoista konserttia neljässätoista kaupungissa. Huikeat noin 40.000 suomalaista on nähnyt Finnhits-viisikon mukaansatempaavan konsertin syksyn 2012 aikana.


KEVÄÄN 2013 KONSERTIT

Ke 20.2. Pakkahuone, Tampere
To 21.2. Varkauden liikuntatalo, Varkaus
Pe 22.2. Holiday Club Saimaa, Rauha (Imatra)
La 23.2. Tahko Spa, Tahkovuori
To 28.2. Sibeliustalo, Lahti
Pe 1.3. Kivikylän Areena, Rauma
La 2.3. Jäähalli, Vaasa
Pe 8.3. Astrum Areena, Salo
La 9.3. Hartwall Areena, Helsinki

Lipunmyynti kevään konsertteihin alkoi maanantaina 17. joulukuuta.
Hyvä Joululahjavinkki!

Lisätiedot
www.menolippu.fi/finnhits2013
www.facebook.com/Finnhits