nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



18.06.2012
RIEMUVOITTO JA ONNEN HETKET PROVINSSIROKISSA

Dannyn klassikot, legendaariset hitit, ylsivät kaikenikäisten
ihmisten sydämiin sunnuntaina 17. kesäkuuta. Tuhansiin yltävä yleisömeri notkui, tanssi ja svengasi kun 10-miehinen Islanders taikoi tempoja ja tunnelmaa Dannyn ja D`Voicesien tueksi.



Juonnoissaan Danny nosti esiin myös edesmenneiden kollegoiden merkityksen suomalaisen kevyen musiikin kehityksessä. Symboolisia ruusuja saivat mm. edesmenneet tangolaulaja Tapio Tammilehto ja poikansa Topi Sorsakoski Seinäjoelta. Lisäksi Danny huomioi Kari Tapion, Kirkan, Anki Lindkvistin, Juicen, Irwinin ja monet muut yhteistyökumppaninsa.

Samoin saivat kiitosta lauluja tehneet säveltäjät ja tekstintekijät, kuten Juha Vainio ja Pertsa Reponen. Myös Pertti " Spede " Pasanen sai kiitosta antamistaan opeista
elokuvaa tehtäessä, kun Danny kertoi matkastaan Lontooseen filmaamaan maailmantähtien kanssa.

Showssa nähtiin myös otteita 7 x 7 elokuvasta Dannyn esittäessä kyseistä lauluaan. Yleisön osoittama suosio oli korvia huumaava.

Dannyn huomaavaisuus näitä kaikkia edesmenneitä taiteilijoita kohtaan antoi lisäfiilistä loistavaan konserttiin ja tunnelma nousi todella kattoon.

Danny kiitti myös Seinäjoen Elmua ja etenkin puheenjohtaja Koivistoa ryhmineen, siitä jo yli 30 vuotta kestäneestä uurastuksesta elävän musiikin puolesta, jonka vuoksi

Provinssirokista on tullut Suomen merkittävin festivaali.
Esiintyjäpuolella Katja Lukin ja Varpu Virta saivat vastaanottaa myrskyisät suosionosoitukset soolonumeroistaan.
"Onhan se hienoa saada esiintyä Provinssin yleisölle livenä", he sanoivat kuin yhteen ääneen.

Hieno kokemus kaikille läsnäolijoille.

Toimitus


Katso Iltalehden raportti tästä.

Katso Iltasanomien videoraportti tästä.

Katso Ilkka-lehden raportti tästä.