nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



12.06.2012
Danny tähdittää Dostoyevskyn mestariteoselokuvaa The Double.

Kutsuja maailmanlaajuiseen elokuvaosaan tulee äärimmäisen harvoin. Vielä harvinaisempaa on, että se tulee Suomeen, vaikka onhan meillä jo sellaisesta jotain kokemusta. Se, että kutsu tulee suomalaiselle laulajalle ja vielä showbusineksen emämaasta Englannista ja siinä pyydetään esittämään hänen omaa biisiään, antaa jo oikeuksia pullisteluun. "Tiedän, että Danny ei sellaiseen itse halua ryhtyä, joten teen sen salaa hänen puolestaan", sanoo Poptori Oy:n Erkki Puumalainen




Aiheesta mediassa:

Katso Iltalehden artikkeli.

Katso Iltasanomien artikkeli.

Katso MTV artikkeli.




Suomen viihteen vienti kaipaa tällaisia tarinoita. Jos Danny olisi levyttänyt East Virginian englantilaisena, hän olisi jo Cliff Richardin kaltainen maailman ikoni. Meillä on maailman parhaat autokuskit, nyrkkeilijät, jääkiekkoilijat ja juoksijat, mutta meillä on myös supertähtiä laulajina.
Kuka ostaisi puolalaista tietotekniikkaa, kun Puola ei ole profiloitunut sen tuottajana. Abba ylitti Ruotsin musiikkiviennin uskottavuuskynnyksen. Sen seurauksena Ruotsin musiikkivienti lähentelee miljardia euroa.
Luvuista puuttuvat näkyvän viihteen tuomat imagohyödyt. Milloinkahan Suomi alkaa uskoa omiinsa, jotta viihteen telakat saisivat omat tukensa, joilla rakentaa jättiristeilijöitään? Onneksi tätä uskoa on edes ulkomailla.

Danny matkustaa 23.6 Lontooseen The Double kuvaukseen. Erään toisenkin laulun esittämisestä on neuvoteltu. Elokuvan naispääosaa näyttelee Mia Wasikowska, joka muistetaan elokuvasta Alice in Wonderland. Miespäätähti Jesse Eisenberg, joka nappasi niin Golden Globe-ja Oscar-ehdokkuuden Facebook perustajan Mark Zuckerbergia esittävässä elokuvassa Social Network. Mukana on myös pitkän TV ja elokuvauran tehnyt James Fox. Danny esittää elokuvassa East Virginia kappaleen. Minä olen ainakin ylpeä suomalainen ja suosittelen, että muutkin ottavat tästä omansa.

Poptori Oy
Erkki Puumalainen
toimitusjohtaja


------------



Fjodor Dostojevski 1821-1881 venäläinen kirjailija joka syntyi Moskovassa, Juonteeltaan epäkäytännöllisenä hän oli alituisesti rahapulassa, mikä ehkä vaikutti hänen myötätuntoonsa köyhiä ja osattomia kohtaan. Dostojefkin teos, josta elokuva kertoo on Kaksoisolento, joka käännettiin suomeksi 1960. Muita teoksia mm Rikos ja rangaistus, Idiootti