nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



13.04.2012
Danny: Facebook OK, mutta face to face parempi!

Mtv3:n sivuilla Danny kiittelee ex-nyrkkeilijä Harri Piitulaisen idearikkautta koota joka perjantai yhteen elämäntyötään tekeviä tai tehneitä kahvittelun ja juttelun merkeissä.



Jos kuljette perjantaisin aamupäivällä Helsingin Kaivopuiston rannassa, niin älkää ihmetelkö, mikäli näette määrätietoisen näköisiä entisiä urheilijoita tai muita tunnettuja kasvoja tarpomassa kohti pyöreää kahvilaa.

Myös pitkähuiskea laulajalegenda Danny saattaa olla matkalla ex-nyrkkeilijä Harri Piitulaisen organisoimaan "Carusellin kahvittelijoihin" juttelemaan syntyjä syviä tai muuten vain rupattelemaan.
– Kyllä joukossamme on joskus myös prinsessoja, viimeksi näin Aira Samulinin, Danny selvittää.
– Kaikki vaihtavat kuulumisia Facebookissa, mutta me haluamme jutella face to face. Nykyisin ihmisillä ei ole kovin paljon luonnollista vuorovaikutusta, joten tällainen kasvokkain tapaaminen on todella virkistävää.

Kahvilassa käy aktiivisesti kunniakkaan elämäntyönsä lähes tehneitä tai tehneitä miehiä ja naisia eri aloilta. Suuri osa lähinnä urheilijoita, mutta myös liike-elämän guruja tai muita elämänsä mestareita. Ketään ei kiinnosta tittelit. Paikalla saattaa olla kahvia hörppimässä jopa 90 henkeä.

Danny kehuu ystäväänsä Harri Piitulaista, jolla on aina ollut sydämellinen tahto ja lahja saattaa ihmisiä yhteen.
– Harri on uskomaton taistelija, eikä pelkästään kehässä. Harri on elämänmyönteinen kaveri ja sosiaalisesti erittäin lahjakas. Myös menneinä vuosina tapasimme säännöllisesti Harrin toimesta muun muassa Espoossa Haukilahden rantakioskilla.

Edesmennyt päätoimittajalegenda Jyrki Hämäläinen kuului kaveripiiriimme. Harri sai myöhemmin häneltä perinnön. Ystävyys oli niin vahva.

Yhteisissä tapaamisissa kaveruksien ensimmäinen kysymys kuului: Kuka nyt on kuollut?
– Tämän selvitettyämme jatkoimme muihin mielenkiintoisiin puheenaiheisiin, Danny naurahtaa. (MTV3 Viihde-uutiset)