nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



02.01.2012
Viihdevuosi päättyi upealla Seiskan Bileristeilyllä

Kun CatCat esiintyi Dannyn ja Solo ry:n TV ohjelmassa -92, oletettiin Dannyn uran kääntyneen ehtoopuolelle, eikä lapinlikoille sitä uskottu syntyväksi lainkaan. Myöskään uudelle Seiskalle ei nähty mahdollisuuksia valtamediapuristuksessa Tallink koettiin uivana merenkulkumuseona. Miten on tänään, kysyy Erkki Puumalainen?


Kissojen hypätessä lavalle yleisö ryntäsi tanssilattialle ja suut liikkuivat jokaisen laulun sanojen tahdissa. Tarjolla oli todella nautittavaa viihteen ”lähiruokaa” osaavasti annosteltuna. Satojen miljoonien yleisökontaktien lisäksi Virpi on musiikin maisteri ja Katja yhä täydentää opiskelujaan kolmen vuoden jaksolla Complete Vocal Instituutissa Tanskassa. Työn alla on uusi CatCat juhlalevy, joten tästä kyllä hyvää seuraa.

CatCatin jälkeen Danny, D`Voices & Islanders upotti sellaisen setin, että tanssilattian jokainen neliösentti huusi armoa. Tässä maassa ei ole eikä tule tähteä, joka olisi nähnyt ja tehnyt yhtä paljon kuin Danny. Taannoista Joulun kirkkokonserttikiertuetta ylistettiin myös varauksetta. Tallinkin Baltic Princess puolestaan tarjosi itämeren loistokkaimmat puitteet ohjelmalle, josta vastasi tällä hetkellä maan suurilevikkisin viihteen vaikuttaja Seiska.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!