nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



21.03.2011
”Riku on äärimmäisen luomisvoimainen kaveri”

Riku on aktiivisin, idearikkain ja aikaansaavin viihdealan yrittäjä, jonka olen tavannut. Yltääkö hän vielä kansanedustajaksikin, jää nähtäväksi, mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa- niin todennäköisesti!


Dannyn mukaan sekä Jyrkillä että Rikulla on molemmilla ollut uskomaton kyky luoda uusia visioita ja mikä tärkeintä myös toteuttaa ne.

Pitkän ja ansiokkaan päivätyön Suomen kansan ykkösviihdyttäjänä tehnyt Danny eli musiikkineuvos Ilkka Lipsanen vertaa ystäväänsä Riku Räsästä jo edesmenneeseen Jyrki Hämäläiseen, jota myös Suomen Walt Disneyksi kutsuttiin.

- Minä en olisi uskonut, että saisin vielä joskus itselleni Jyrki Hämäläisen kaltaisen sparrarin ja ystävän, mutta Rikusta sellaisen sain.

- Joka kerta Raumalle tullessani joudun äimistelemään sitä, mitä uutta Riku on taas saanut aikaan. Hän on todellinen kulttuurin ystävä ja puolesta toimia, Danny tiivistää.

Kesänsä Satakunnassa viettävä musiikkineuvos muistuttaa, että Riku Räsänen ei ole koskaan lähtenyt varsinaisesti maksimoimaan henkilökohtaista tulostaan, vaan sen sijaan hänen päähuomionsa on aina kiinnittynyt kanssaihmisten viihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

- Olemme monessa mielessä samanlaisia yleisön viihdyttäjiä. Kumpikaan meistä ei ole helpoimman tien kulkija, vaan asiat hoidetaan yleisön ehdoilla ja yleisön hyväksi suuren työpanoksen kautta, sen sijaan, että kaikki tehtäisiin vain oman lompakon takia.

- Haluamme molemmat tuottaa täydestä sydämestämme ja halustamme elämyksiä kanssaihmisille, Danny linjaa.

Danny muistuttaa, että Riku Räsänen on koko toimintansa ajan pysynyt kaikissa toiminnoissaan aina laatimansa budjetin puitteissa..

- On ihailtava kyky säilyttää realistinen näkemys kaiken kasvuvoiman keskellä. Riku maalaa mielessään visioita, mutta samalla hän kykenee myös löytämään keinot tehdä niistä totta. Ajatelkaa nyt vaikka RMJ:tä, Poroholmaa kaupunkijunineen, baareinen ja ravintoloineen, Iso Hannu-elokuvateatteria tai Unajan viihdepuistoa.

Danny sanoo toivovansa Riku Räsäsen eduskuntaan ei vain pelkän Satakunnan, vaan koko Suomalaisen kulttuurinälkäisen yleisön edun nimissä.

- Pitkässä juoksussa hänessä on ainesta vaikka luomisvoimaiseksi kulttuuriministeriksi Suomessa, viihdelegenda päättää haastattelunsa.

Katso Rikun vaalimainos tästä.

www.rikurasanen.fi