nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



11.02.2011
Danny ui ja snorklasi Intian valtameressä. Viihtyi Thaimaan auringossa

Suurenmoiset sääolosuhteet raamittivat Dannyn lomaa Thaimaan eteläkärjessä Phuket Islandilla. Antoisia ja hauskoja keskusteluja käytiin ystäväpiirin keskuudessa ja kun vielä seurueeseen liittyi
Dannyn hyvä ystävä Riku Räsänen Raumalta, olivat juttutuokiot suorastaan ratkiriemukkaita.



Riku, jota Suomessa oli pyydetty asettumaan eduskuntavaaliehdokkaksi niin ahkerasti, että lopulta oli ollut lähes pakko suostua, kun vielä edellisissä vaaleissakin oli vaalipiirinsä ylivoimainen ääniharava.

Ei politiikka sen kummempaa oo, kun yhteiskunnan asioihin vaikuttamista, virnuili Riku ja jatkoi, "ihmisten yhteisistä asioista siinä vaan on kysymys".

Danny puolestaan kannatti Rikun asettumista ehdokkaaksi, ja sanoi, että Riku sopii Eduskuntaan mainiosti. Sinne tarvitaan lisää aikaansaavia ihmisiä, ei pelkästään teoreetikkoja.

- En tunne ketään, joka on saanut niin paljon aikaan, niin lyhyessä ajassa omassa elämänpiirissään, kun Riku on, jatkoi Danny.

Mopo-safareita tehtiin ahkerasti, joten etenkin saaren eteläkärki tuli kaikille erikoisen tutuiksi. samoin paikalliset elefantit. Ravinto-herkuiksi muodostuivat erilaiset meren herkut, kuten isokokoiset "Tiger-Prawnit", lähes hummerin kokoiset. Uiminen ja snorkklailu kilpaa pikkuhaiden, sähköankeriaiden ja mustekalojen kanssa oli kivaa puuhaa, samoin Thai-boxingharjoitusten seuraaminen.

Suunniteltu veneretki James Bond Islandille jäi tällä kertaa tekemättä, sattuneesta syystä. Seurasimme auringon laskua mereen ja totesimme:

- No, täältä tullaan vielä!!!

Paljon myös levättiin ja nautittiin auringon antamasta energiasta, joten nyt pitäisi taas olla virtaa, tarttua tuumasta toimeen.

- Vaikkapa tarttua lumilapioon tai suksiin vitsailivat veijarit.