nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



03.01.2011
Kiitos vuodesta 2010 !

Vuosi 2010 oli Dannylle ja teamille tapahtumarikas.
Vuoteen mahtui paljon työtä, televisio-ohjelmia, konsertteja, ravintolakeikkoja, ulkomaanmatkoja, ilon ja onnistumisen hetkiä ja pysäyttiviä murheen päiviä.

Danny haluaa kiittää lämpimästi kaikkia keikoilla ja kotisivuilla paluatetta antaneita ihmisiä. Paulautteita on tullut tuhansia ja kaikkien julkaiseminen kysymyspalstalla on mahdotonta.

Toimitus on kuitenkin halunnut koota muutamia viime kuukausien aikana tulleita toivotuksia ja kirjoituksia tähän vuotta 2010 muistelevaan uutiseen.



Hyvä Iso Dee,

Katsoin eilen 2.12.2010 Mikko Kuustosen juontaman ohjelman Mansikkapaikka, jossa Sinä olit vieraana. Sinä olet niin poikkeuksellinen yksilö ja taiteilija että mielenkintoni ei herpaantunut sekunniksikaan. Kuustonenkin oli haastattelijana siinä mielessä poieekuksellinen, mitä yleisiin tunnetuihinkin suomalaisiin haastatteluohjelmiin tulee, että hän osaa kuunnella ja antaa haastateltavalle tilaa. Suomi on maa, jossa pärjätäkseen pitäisi mukautua tasapäisyyteen ja isoveljen ohjailuun. On aivan hämmästyttävää, mitä Sinä olet kyennyt tähän astisessa elämässäsi saamaan aikaan - Suomessa! Jos olisit syntynyt Amerikassa, olisit megatähti. Suomessakin olet megatähti, ja se on saavutus, johon ei kukaan toinen suomalainen ole tähän mennessä yltänyt. Eikä tule yltämäänkään, ja tällä kommentillani viittaan laadun suoranaiseen heikkenemiseen ammatillisessa osaamisessa. Hyvät eivät enää pääse edes esille, siellä on niin kova kansoitus. Laulamisesi on koskettavaa, ja esiintymisesi haastatteluohjelmissa on aina yhtä ällistyttävää: olet huippuälykäs, lahjakas, ammatilinen osaamisesi on syväluotaavaa ja moniulotteista. Persoonallisuutesi on herkkä ja hienovireinen. Ilmaiset itseäsi ja ajtuksiasi älykkäästi ja harkitusti, ja kuulijoitasi sivistäen. Tämän syvyyden ja vakavuuden ja sisäisen seesteisyyden rinnalla sinulla on kaiken aikaa pilke silmäkulmassa, hymy ja leikkimielisyys herkässä. Toivottavasti en pilaa kirjoitustani lisäämällä: helmiä sioille, mitä Suomeen ja vallitsevaan suomalaiseen perusolemukseen perusjuntteuteen. Olet kerta kaikkiaan hämmästyttävä ja fenomenaalinen taiteilija ja ihminen Iso Danny. Toivon Sinulle Onnea ja Menestystä jatkoon! Minulla on sellainen tunne, että saamme nähdä ja kuulla Sinusta vielä ja säkenöi!
Kunnioittaen Sinun, Jaana


Moi, Danny. Olen seurannut uraasi mielenkiinnolla. Nyt on jo joitakin kollegojasi lähtenyt enkelikuoroon, jos niin voidaan sanoa. Olen ikuinen ihailijasi ja haluaisin vastauksen mieltäni askarruttavaan kysymykseen. Aiotko jatkaa uraasi ainakin sinne 2015 saakka, kuten olen antanut itselleni ymmärtää? Mikäli vaan terveytesi antaa myötä.Ja kun Jyrki kuoli, ilmoitit Iltalehdessä, että jo Jyrkin kuolema itsessään velvoittaa tekemään isomman kiertueen vielä 2012 ja hiljattain sanoit vetäytyväsi ainakin suurista kiertueista. Ohessa artikkeli, jonka löysin Studio 55 sivuilta. Oletko vielä samaa mieltä?
" Merkittävien päätösten aika on jossain vaiheessa edessä, mutta Danny kertoo, ettei ajattele eläkkeelle siirtymisen olevan se mullistavin ratkaisu. Keikkoja on buukattu vuoteen 2014 asti, mutta tällä hetkellä kysymysmerkki on, näyttääkö lääkäri miehelle vihreää valoa.
– Muusikot lopettavat vasta silloin kun ei ole enää musiikkia veressä. Se on kuin vieras kieli tai jokin muu itseään kehittävä laji. "
Odotan vastaustasi. Kiitos ja rauhaisaa joulua.
Kaimasi Ilmajoelta



Kiitos upeasta Keikasta 9.12.2010 Nordlandialla.Esitit hienoja kappaleita ja ne osuivat suoraan tajuntaan.
Anki

Kiitos iso-D keikasta Turun konsertti salissa... jäi hyvä maku mukavaa joulua.
Hanna


Tervehdys, Danny. Millaiset muistot sinulle jäi edesmenneestäkollegastasi Kari Tapiosta? Hän tietääkseni toimi aikoinaan sinun show kiertueillasi Urkin & Elviksen hoitajana ja nousi muutenkin pinnalle D tuotannon kautta? Voimia ja jaksamista sinulle, Danny. Luin että aiot lopettaa suuret kiertueet, mutta toivottavasti peruskeikkailu vielä jatkuu kuitenkin.
Fani


Mulla ei ole kysyttävää vaan Kiitos kauniista kirjoituksesta edesmenneestä Mestarista.
Antti Tukholmasta

On niin uskottavan tuntuista ja ihailtavaa kun aina puhut, että sinulla on ollut tilaisuus/mahdollisuus tehdä yhteistyötä,olet saanut oppia,olet kiitollinen, sinulla on tarve ja halua auttaa ja tehdä hyvää. Kiitos tavastasi kunnioittaa muita ihmisiä. Aivan ihanaa tässä itsekyyden," mulle kaikki heti ajassa".Uskonpa että noilla aatoksilla elämä on arvokasta! Voimia, puheisiin ja tekoihin!!
Paula

Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos hyvästä konsertista Salossa kulttuuritalo Kivassa 4.12.! Olisin halunnut samantien istua pari tuntia ja nauttia kaikesta uudestaan !Uskomatontajaksamista ja paneutumista, kyllä sä hyvin, hyvin ISO D olet edelleen! Ostin konsertin yhteydessä myytävänä olleen cd:n ja parhaillaan sitä taas kuuntelen, hyvää on, East Virginia jopa tuplaten, suomeksi ja englanniksi,hieno sovitus, ihokarvat nousee, se kappale kun on kuulunut mun ykkössuosikkeihin aina. Tulethan toistekin Saloon esiintymään ? kysyy
Ritva, 60-luvun nuori.


Oli tosi hieno konsertti Salossa eilen, Nautin joka hetkestä, sain ihan eturiviltä kuunnella ja katella, HIENOA KUN JAKSAT.
T.Eturivin tyttö Salosta



Ei kysymys vaan toteamus: Ihmettelen suuresti sitä että kaikenmaailman pystejä jaetaan, osa on ok mutta toinen osa ei siinä mielessä, että Danny on mielestäni unohdettu sen parhaan kunnianosoituksen saajana? Miksikö, no eihän täällä Suomessa kukaan muu ole tehnyt omaa uraa ja nostanut mieletöntä määrää kuuluisuuteen muita, elikä luonut mahdollisuuden tulla lahjakkaitten esiintyjen/artistien suurelle kansalle tutuksi omien show ym ohjelmien kautta. Danny, olet aina ollut monella tapaa yksi suurimmista esikuvista jo pelkkänä ihmisenä, toinen on Cliff Richard. Toivon sinulle jaksamista ja terveyttä sekä erittäin lämminhenkistä joulua, olet todella uskomattoman magneettinen persoona, hyvässä mielessä edelleen ja aina!
Eki Hyvinkäältä.


Olipas ihana konsertti Turussa! Niin lumoava, että piti hankkia lippu Saloon ;-) Kiitos, että lauloit sellaisia lauluja, jota ei kuule koskaan tai tosi harvoin keikoillasi.
Elli


Entä jos emme jaksa odottaa täällä Pöhjanmaallakeikkojasi =) TOTTAKAI jaksetaan, milloin tulette Kokkola-Kalajoki sektorille?
usvaneiti

KIITOS Dannylle ja koko porukalle mahtavasta Turun konsertista!
Leena

Lämmin kiitos Tunnelmallisesta illasta Lahdessa! Kannatti Rovaniemeltä tulla sitä kuuntelemaan!!!
t.. Hannele

Kiitos upeasta konsertista Lahessa Sibelius -talolla! Oli siellä meitä "alaikäisiäkin"! Mukavaa loppusyksyä!
Terveisin: Ulla 46v, Tarja 49v ja Riitta 53v.

Tunteiden ilta?hyvästelty ei .oliko kyyneleet aitoja?
Sammassa veneessä ollaan. t. Harry

Suurkiitos konsertista Lahdessa 7.11.! Kun ihmiselle on annettu tuollainen ääni, niin kyllähän sitä livenä kuuntelisi niin mielellään useamminkin. Ja on sinulla vaan nätti hymy! Ja rokkarin aidot elkeet, siellä ne vaan on eikä mihinkään katoa. Ei minulla mitään kysymystä ole, kiitoksen vain halusin sanoa.
Fani jo vuodesta... niin-mikä-se-nyt-olikaan ;D

En kysy mitään, mutta haluan kiittää Dannya ja koko tiimiä tunteellisesta illasta täällä Kuusankoskella 5.11.10
Armi

Olin vaimoni kanssa eilen Kuusankosken konsertissa, kiitos Dannylle esiintyjineen hienosta illasta! Kyllä kannatti tulla Lappeenrannasta asti katsomaan ja kuuntelemaan. Nisa Sorayan esiintyminen oli myös mukava yllätys!
Hartsu

KIITOS KONSERTISTA 28.10.2010
OLI KIVAA!!
Anette