nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



14.12.2010
LINNAN TÄHDET vie tutut tv-kasvot Espanjan lämpöön MTV3-kanavalla

Linnan tähdet kutsuu kuusi valtakunnan kestotähteä viettämään viikon Barcelonan lähellä sijaitsevan Sant Morin linnaan. Danny, Arja Saijonmaa, Anna-Leena Härkönen, Pertti ”Nipa” Neumann, Anu Sinisalo ja Juha Veijonen viettävät viikon ylellisissä oloissa tutustuen toisiinsa ja kertoen samalla omasta elämästään myös katsojille tavalla, jota Suomen televisiossa ei olla ennen nähty. Linnan tähdet alkaa MTV3-kanavalla maanantaina 24.1.


Linnan Tähdissä jokainen vieraista saa yhden päivän, jolloin hän päättää päivän ohjelman aktiviteeteista illalliseen. Kamerat ovat läsnä tähtien päivissä aikaisista aamuista myöhäisiin hyvän yön toivotuksiin. Kommunikaatio rakentuu täysin vieraiden välisiin keskusteluihin ilman juontajia sekä mukavaan ajanviettoon aktiviteettien lomassa. Näin vieraista rakentuu hulppeissa maisemissa elämänkokemuksesta ja urasta muodostuva henkilökuva kattavine haastatteluineen sekä arkistomateriaaleineen.

Kuvauspaikkana toimiva, vaikuttava linna Kataloniassa on pienen Sant Morin -kylän sydän. Kylä on kauniin maaseutumaiseman ympäröimä ja sieltä avautuu näkymät yli Pyreneiden. Ohjelma perustuu ruotsalaiseen Stjärnorna på slottet -hittiformaattiin, jota tehdään menestyksekkäästi Ruotsissa jo viidettä kautta. Katsojamäärät ovat vuosi vuodelta lyöneet ennätyksiä ja nyt viimein tämä ohjelma rantautuu myös Suomeen.

Klikkaa ohjelman sivuille:
Linnan tähdet