nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



31.10.2010
Palautteita konserteista

Kiitokset palautteen antajille. Tässä liitettynä otteita kirjoituksista


Palautetta konserteista :

"Mistä saat voimasi? Uskomaton suomalainen äijä! Oli ikimuistoista katsoa ihan läheltä. Näin kuinka täysillä annoit itsesi. Kuinka herkillä olit ja aina vaan uudelleen ja uudelleen kokoat itsesi upeasti. Ajttelin jo ettet enää voi jaksaa.Niin koskettavaa.Onneksi oli iso miehen nenäliina mukana. Minulle ainakin todellinen tunteiden ja muistojen ilta. Onneksi ilta sitten keveni niin, että ei meinannut mummu penkillä pysyä.
Niin, saat sen voimasi juuri siitä omasta herkkyydestäsi pala palalta.
Mutta aika rankkaan paikkaan itsesi olet laittanut. Pidä hyvä huoli itse itsestäsi."

"Heippa Porista. Olin Tunteiden ilta konsertissa Tiistai-iltana. Konsertti oli hieno, kaunis ja tyylikäs. Siinä oli todellista actionia, Amarillo... jne. Salissa oli tunnelmaa, sulla on upeat taustatytöt. Tsemppiä jatkoon ja hyvät voinnit. Ostin teidän DVD pakettinne, siinä on sitä jotakin.
Hyvää syksyn jatkoa ja uutta odotellen."

"Tuhannet kiitokset loistavan tunnelmallisesta konsertista Porissa. Kansa piti todella kuulemastaan ja tunnelman jonka loit ryhmäsi kanssa oli mahtava.
Ihanaa syksyä.

"Kun ystäväni Marjan kanssa näimme Sinut pikkulikkoina Seinäjoella, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Seuraavana kesänä Marjan isän piti viedä meidät Kuortaneelle, että taas näkisimme Sinut ja silloin saimme jopa nimikirjoituksesi. Ollaan toki nähty Sinut lavalla mm. Armin kanssa, mutta eilen Tunteiden ilta-konsertissa olit se meidän ihana D. Nyt kun olemme 55-v, niin saimme upean paluun huolettomaan lapsuuteen. Kiitos että vielä jaksat."

"Ei kysymyksiä - vaan palautetta: Kiitos, Danny, teille kaikille mahtavasta konsertti-illasta eilen Finlandia-talolla. Tilaisuus tarjosi iloa sekä silmille että korville. Napakymppi! Lisää samanlaista."