nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



31.10.2010
Erkki Puumalaisen kirjoitus: Iso mies itkee

Torstainen ”Tunteiden Ilta” konsertti Finlandia talolla hiljensi. Olen ikäni tehnyt työtä, jossa tuotteen substanssia jalostetaan myyvällä sanomalla, mutta Dannyn ryhmän esityksen nähtyäni ensimmäistä kertaa elämässäni en keksinyt sanoja, jolla sen olisin tehnyt. Yleisö sai enemmän kuin mitä mainos lupasi.



Erityisesti mieliä myllersi ”Hyvästelty ei” kappale, jonka onneksi Danny ”pilasi” purskahtamalla itkuun. Kenellekään ei jäänyt epäselväksi, oliko esitys aito ja omakohtainen. Sen jälkeen olisi tarvittu bonus-väliaika, sillä yleisö taputti ja makusteli tätä kappaletta pitkään ja hartaasti. Tuumailin, että olisiko sujuva tulkinta ollut jopa yleisölle liikaa.

Mukanamme ollut 22-vuotias tyttäremme totesi autoon kävellessämme; kylläpä oli tosihyvä konsertti. Mielipiteen jakoi hänen samanikäinen sulhasensa, joka yllätti itsensä tunnistaessaan kaikki Dannyn lukemattomat hitit, yhtä (Lunta kaikkialla) lukuun ottamatta. Se taas ilahdutti suuresti minua, sillä juuri tämä on syy tuottaa näitä ikivihreitä ilon suurlähettiläitä uudelleen saataville.

Konserttia myötäilevä kokoelma lähtee ensi viikolla joulumyyntiä varten painoon. En ole ikinä saanut markkinoitavakseni levyä, joka pitää sisällään näin monta listaykköstä ja joka aidosti puhuttaa parikymppisestä taivaspaikkalaisiin. Näille ystävilleen ja lajitovereilleen Danny maalasi kauniisti läsnäolon mielestäni maailmaan parhaaseen Tunteiden iltaan.

PS. Dannyn ”Hyvästelty ei”, jaettiin sinkkuna tiedotusvälineille 2007. Mikäli et ole sitä saanut, tilaa se MP3 versiona.

Erkki Puumalainen, CEO
Poptori Oy