nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



31.08.2010
Danny seurueineen vieraili Beatle Weekillä Liverpoolissa.

Dannyn yksitoistahenkinen seurue on palannut International Beatle Week 2010 Liverpoolista. Mukana reissussa olivat tietysti D-tiimistä mm. Katja, Varpu ja Matti.



Projektin suunnitteli ja veti suurella asiantuntemuksella ja osaamisella “ Kiinan Jukka” Lahtinen, Dannyn ystävä Tampereelta.
 
Beatle-viikko on seitsemän päivän tapahtuma. Musiikkia, magikkaa, muistoja ja nostalgiaa autenttisissa olosuhteissa. Se on tänä päivänä eräs maailman suurimmista festivaaleista.
 
Aluksi ryhmä tutustui, suurella pieteetillä tehtyyn laajaan The Beatles Story-museoon.
 
Sen jälkeen oli vuorossa The Annual Beatles shop, jossa oli tarjolla uskomattoman laaja kirjo Beatles-aiheesta tavaraa.
 
Seurueemme vieraili viikon aikana The Beatles Convention “ Fab 4 Party” Adelfi hotellissa, kuuntelemassa esityksiä. Adelfi-hotellin juhlasali on suunniteltu samanlaiseksi kuin aikanaan Titanicin sali oli. Viikon aikana siellä pidettiin 30 ryhmän toimesta konsertteja joka päivä ja ilta.
 
Live musiikkia käytiin tietysti kuuntelemassa myös Cavern-clubilla, jossa Beatles aikanaan teki  yli 80 keikkaa. Kohdallemme sattui Japanilainen tyttöryhmä, The Blue Margarets, joka suorastaan hurmasi yleisönsä hyväntuulisuudellaan ja taidoillaan.
 
Tiimi kävi myös paikan päällä tutustumassa Ringon, Georgen, Paulin ja Johnin nuoruudenaikaisiin kotitaloihin Beatles “ Fab Four taxi tourin” myötä, jossa kuljettajat koko kierroksen ajan selostivat suurella ammattitaidolla ja kiintymyksellä Beatles-historiaa uskottavasti.
 
Tietysti Danny ystävineen kävivät myös Penny Lanella, Elenor Rigbyn haudalla, sekä paikassa jossa John ja Paul ensikertaa tapasivat toisensa St Peters Church-hallilla.
Paikalla josta heidän yhteistyönsä alkoi.
 
Ryhmä pysähtyi kiertoajelullaan kaikkiin kohteisiin ja seurue sai asianmukaiset luennot sekä tutustua erikois-valokuviin kohteista, jotka tukivat tarinoiden totuudellisuutta uskottavasti.
 
Lauantai-iltana seurue koki neljä tuntia kestävän Love, Peace and Understanding-konsertin Liverpoolin Anglican Cathedralissa, Euroopan neljänneksi suurimmassa kirkossa, jonka aikanaan suunnitteli  ja piirsi 22 vuotias nuori arkkitehti. Tämän seurakunnan nuorisokuoroon pyrki aikanaan Paul Mac Cartney, mutta häntä ei kuoroon otettu, koska hänen musikillinen lahjakkuutensa ei kuulemma aikanaan riittänyt.
 
Kaikki olivat matkaansa tyytyväisiä ja saattavat palata Liverpooliin tulevaisuudessakin. Katjan ja Varpun mielestä Liverpool oli muotitietoiselle todellinen shoppailuparatiisi. Poikien mielestä paikka oli pop-musiikin Mekka.
 
 
Ohessa: Danny Penny Lanella, Ryhmä valmiina The Beatles Storyn kierrokselle,
Liverpool Cathedralin portailla, Danny matkalla Fab4-konserttiin ja Team fiilisteli Abbey Road hengessä Penny Lanella.