nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



17.05.2010
Toimituksen raportti: Dannyn terveiset ystävilleen HYKS:n sydänvalvontaosastolta

Danny kertoo erikoishaastattelussa viime päivien tapahtumista ja ajatuksista.


” Saan kiittää elämän jatkumista HYKS:n pätevää henkilöstöä, sen 24-tuntista päivystystä ja siellä ennen kaikkea kardiologi Maija Kaartisen työtä työryhmineen.
Toiseksi haluan kiittää D’Voices enkeleitä Katja Lukinia ja Varpu Virtaa, että he lähes pakottivat minut lähtemään sairaalaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Olin kuulemma tuhkanharmaa. ”

Toimitukselta on jo ehditty kysyä milloin Danny jää eläkkeelle ja lopettaako hän nyt laulamisen ja esiintymisen. Toimitus tietää, että Danny ei lopettanut esiintymistä vaikka laki salli ja antoi siihen mahdollisuuden.
Totuus on, että Danny, niin kuin suurin osa artisteista, ovat kutsumustyötekijöitä. Danny on itse sanonut, ettei hän tee artistin työtä palkkatyön takia. Tästä samasta syystä monet artistit ovat esiintyneet aivan loppumetreille saakka, kutsumuksesta, itseään säästämättä.
Ei Clint Eastwood voi jäädä eläkkeelle Clint Eastwoodista. Samoin on Dannyn laita. Danny on aina Danny eikä voi jäädä Dannystä eläkkeelle.
Toimitus kysyi Dannyltä mitä ajatuksia hyvin lähellä kuolemaa käynti herätti ja miten hän näkee tulevaisuuden. Hän sanoi eilen, että nyt tulee tarkistaa kanta. Tulee pohtia mikä on nyt järkevää.

Haastatteluhetken lopuksi Danny heitti leikkimielisesti: ” Kone on huollettu ja öljyt vaihdettu. Saa nähdä mihin kutsumus vie ”