nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



18.09.2009
Pikkujoulun viettoon Vantaan Onnelaan!

Toimituksemme toivottaa kaikki Danny-shown ja musiikin ystävät tervetulleiksi pikkujoulun viettoon Vantaan Onnelaan!


Team Danny esiintyy Vantaan Onnelassa torstaina 19.11 klo 20 alkaen kahdeksana iltana marras- ja joulukuussa. Danny uusi show, ajan henkeen istuvan, ROCK ACADEMY saa siellä ensi-iltansa. Shown käsikirjoitus käsittelee rokin vaiheita, Rock'n'Rollin syntymästä lähes tähän päivään.

Rockin syntymästä on tänä vuonna tullut kuluneeksi 55 vuotta. Dannyn uran yltäessä tänä vuonna 45 vuoteen. Show on kunnianosoitus Dannyn oppi-isille, "rokin akateemikoille eli uranuurtajille", joiden vuoksi hän itse aikanaan innostui musiikista ja alkoi oman elämäntyönsä.

Shown valokiilaan pääsevät rokin suurimmat nimet ja heidän musikkiaan. Danny esittää tietysti myös omia suurimpia hittejään. Osaan lauluista on tehty uusia ja mielenkiintoisia sovituksia.

Dannyn lisäksi pikkujoulushowssa esiintyvät:
- Hurmaavat ja taitavat Katja Lukin ja Varpu Virta.
- Shown musikillinen moottori Islanders, joka koostuu tämän vuosikymmenen osaavasta ja sytyttävästä muusikkoparhaimmistosta.
- Matti Järveläinen, jonka videotykitys vie ihmiset Rock´Rollin maagiseen maailmaan vuosilukuja myöten. Yllätyksistä puhumattakaan.

Shown mottona on: "Rock'n'Roll is here to stay, it will never die!"

Tule ja koe Beethovenin ja Berryn musikillinen kohtaaminen ja paljon muuta uutta. Danny on voimissaan, samoin koko show!

Tervetuloa!

Irrotellaan yhdessä!!!