nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



08.03.2009
KATJA LUKINILLE Keskuskauppakamarin 10 vuotis ansiomerkki.

Katjan ja D-Tuotannon yhteistyö täytti 10 vuotta 9.3.2009.
Sen vuoksi Keskuskauppakamari myönsi Katjalle arvostetun huomionosoituksen.



Keskuskauppakamarin ansiomerkki on julkinen ja arvostettu huomionosoitus hyvälle työlle ja sen tekijälle. Se on lainsäädäntöön perustuva tunnustus maan elinkeinoelämältä. Ansiomerkki kertoo vahvasta sitoutumisesta yrityksen toimintaan ja tavoitteisiin. Se on merkki henkilökohtaisista saavutuksista, solidaarisuudesta ja onnistumisesta.

"Käsin tehty merkkihän on kuin kaunis koru" iloitsi Katja. "Tämän merkin saaminen tuntui siitäkin syystä hyvältä, kun tiedän, että Dannyn ihana äiti teki suurimman osan elämäntyöstään Keskuskauppakamarin palveluksessa."

Toimitus onnittelee sydämellisesti Katjaa ja toivoo hänelle suurta menestystä ja onnellisuutta. Sekä tietysti vielä monia yhteistyön vuosia.

"Hauska yhteensattuma on se, että Naistenpäivän 100-vuotisjuhlaa juhlitaan juuri nyt samaan aikaan USA:ssa ja maailmalla oikein kunnolla. Omasta puolestani toivotan tietysti juuri siksi paljon onnea myös kaikille Suomen naisille. Ja tietysi haluan lähettää terveisiä myös kaikille Suomen miehille," vitsaili Katja kiitossanoissaan.