nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



29.09.2008
The Oldies featuring Danny Katinkullan 60's bileissä 4.10.2008

Esimerkillisellä tavalla oman aikakautensa musiikista kiinni pitävät muusikot ja laulajat kokoontuvat jälleen konsertoimaan ja kokemaan huikeaa nostalgiaa Katinkultaan. The Oldies, joka aivan varmasti on osaamiseltaan ja tyylitajultaan maamme parhaimistoa on kutsunut solistivieraakseen Dannyn, yhteisen musiikin merkeissä.


- Siitä tulee hauskaa, toteavat pojat.

Alunperin oli tarkoitus, että myös Boyseissa alunperin ja myöhemmin myös ensimmäisessä Danny-showssa soittanut basisti Lasse Kvist olisi vieraillut Oldiesissa. Tällä kertaa Lasse, joka on asunut Pariisissa jo monta vuotta, ei voinutkaan osallistua. No totesivat pojat:
- Teemme sen ensi kerralla paremmalla onnella! Lasse olisi mielellään halunnut tavata vanhoja soittokavereitaan ja jammata.

- On pidettävä hauskaa, niin kauan kuin se on mahdollista toteaa Curre Anderse´n Oldiesista. Enää emme voi kuulla Poku Tarkkosen tai Martin Brushanen soittoa, tai kuulla Ankin laulavan, mutta voimme soittaa heidän kunniakseen ja muistokseen. Keskiviikkona 26. marraskuuta menemme yhdessä Dannyn kanssa Kulttuuritalolle katsomaan ja kuuntelemaan yhteistä idoliamme Little Richardia. Siitä tulee ruutinen ilta!

Lue lisää Katinkullan "Back to the Sixties in Katinkulta 2008" -bileistä www.backtothesixties.org osoitteesta.

Katso myös video aikaisemmalta keikalta klikkaamalla tästä!