nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



20.03.2008
Hei kaikki Jyrkin elämäntyötä arvostavat ystävät.

Viimeisen vuorokauden aikana on näillä sivuilla vieraillut huikeat 80.000 kävijää.
Tietoa on haluttu saada.

On kysytty, milloin Jyrki siunataan, minne voi lähettää sähkeitä, addresseja, kukkalähetyksiä jne.




Tässä vastauksia.

Jyrkiä voitte muistaa lähettämällä tervehdyksenne osoitteeseen:

Arja-Liisa Ingus
Pohjoiskaari 17 B 9
00200 Helsinki

Siunaustilaisuuten liittyvä tieto on medialle toimittamassamme liuskassa, jonka julkaisemme ohessa:





LEHDISTÖTIEDOTE:



JYRKI HÄMÄLÄISEN SIUNAUSTILAISUUS
JA VIIMEINEN BOOZING SOCIETY


Suomalaisen viihteen moniottelijan Jyrki Hämäläisen siunaustilaisuus pidetään Olarin kirkossa Espoossa keskiviikkona 2.4.2008 klo 13.00.

Samana iltana järjestetään Suomen tunnetuimmassa rock-klubissa Tavastialla ”Jyräyksen” muistotilaisuus, jonka teemana on ”viimeinen Dean Martin Boozing Society”. Tapahtuma alkaa klo 18.00. ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.

- Halusimme kunnioittaa Jyrkin muistoa tavalla, joka olisi hänen itsensä näköinen ja yhtäkkiä keksimme, että Tavastia Hämäläisten talossa on juuri se paikka, jossa Jyrki varmasti haluaisi nähdä kaikki ystävänsä yhtä aikaa. Kun Juhani Merimaa kuuli ideastamme, hän innostui heti ja antoi klubin käyttöömme, kertoo Jyrkin ex-vaimo Arja-Liisa Ingus.

Dean Martin Boozing Society oli vuotuinen kotimaisen viihteen tapahtuma, jonka Jyrki Hämäläinen ideoi 1970-luvulla ja jota vietettiin säännöllisesti lähes kolmen vuosikymmenen ajan.

- Tähän viimeiseen Boozing Society – tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki esiintyjät, jotka haluavat muistaa Jyrkiä. Me järjestämme tekniset puitteet, kuten bändin ja PA:n, ja sen jälkeen estradi on vapaa kaikille taiteilijoille, kertoo Danny, joka on luonnollisesti myös yksi illan esiintyjistä.

Markku Veijalainen oli kaikissa Boozing Society - tapahtumissa Jyrkin juontajanparina. Hän toimii nyt myös viimeisen illan juontajana.

- Toivomme, että tästä tapahtumasta muodostuu lämminhenkinen kunnianosoitus miehelle, joka teki töitä suomalaisen viihteen puolesta monen vuosikymmenen ajan. Kaikki, jotka pitivät Jyrkistä, ovat tervetulleita. Käsikirjoitusta ei ole eikä tilaisuudessa kerätä rahaa mihinkään. Jokainen maksaa juomansa itse, Markku Veijalainen toteaa.