nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



27.06.2010
Juhannusraportti: Parves on paree lentää !

Dannyn paluu isoille estraadeille tapahtui Juhannus-aattona kahteen otteeseen.
Asiantuntioiden mukaan paikalla oli 13-15 tuhatta katselijaa ja kuuntelijaa.



Sää oli upea, lämpötila sopiva ja taivaalla jyrisivät ukkosen sijasta vain maamme mahtipontisimmat " suihkarit", määräajoin.

Kauhavan ulkolavalla esiintyi, lentonäytösten välissä,
D-tiimin lisäksi m.m. Juha Tapio ja Irina orkestereineen ja tottakai upeat Devine Dancers seksikkäät tanssiattaret. Juontajaparina toimi Peltsi ja Jaana Pelkonen.

Kun viimeinenkin lentonäytös oli nähty Hornetista ammuttuine ilotulituksineen, siirtyi Danny, D´Voices ja loistavasti soittanut Islanders täpötäyteen jättiläiskokoiseen lentokonehalliin, jossa Rock Academy-show esitettiin täydessä loistossaan puolen yön jälkeen.

Shown sähköisyyttä lisäsi se tosiasia, että esitystä oli tullut seuraamaan lähes kaikki " Taistelukoneiden lentäjät".
Dannyn lisäksi Katja ja Varpu onnistuivat esityksissään lähes täydellisesti, joten ei ollut ihme, että sekä amerikkalaiset, englantilaiset ja muu kansainvälinen lentohenkilöstö, mukaan lukien suomalaiset upeat ja taitavat lentäjät,kutsuivat Danny- tiimin jatkoille.

Kaikilla oli mukavaa ja juttu luisti. Oli todella kivat bileet kaiken kaikkiaan." Parves oli todella paree lentää ", joten sydämelliset kiitokset Kauhavan Lennoston Juhannusjuhlien järjestäjille Kapteeni Jari Risikolle yhteistyökumppaneineen.
Terveiset myös yhä kaunistuneelle, monilahjakkuudelle Kauhavan omalle tytölle Päivi Luomalle.