nimesi

kysymys

email-osoitteesi


ja klikkaa vielä...



17.07.2008
Wow, mitkä juhlat

Porissa 40.000 katsojaa nautti konsertista ja auringonpaisteessa. Katja, Varpu ja Danny esiintyivät toiseksi viimeisenä ja tunnelma oli huikea. Amarillo nostatti kaikki kädet ja laulu raikasi niin, että Raumalla saakka kuultiin. Porin Sinfonietta oli valmistautunut tähän konserttiin jo kolmen vuoden ajan, joten työtä oli tehty ja tulos oli loistava.


Presidentti Halonen ja valiokuntaneuvos Arajärvi kävivät backstagella kiittämässä onnistuneesta konsertista ja Danny toimi "Ovimkkona" avatessaan Presidentille oven panssarimersuun kun Presidenttipari poistui Porin yöhön turvamiesten saattelemana.
Kollegat viettivät sitten vielä yöpalahetken konsertin jälkeen ja juttua taiteilijoiden kesken riitti. Neumann ja Danny puhuivat pitkään samoin Jussi Hakulinen ja Danny.

D'Voices tyttöjen seura oli myös hyvin kysyttyä mm. Jorma Uotinen, Eino Grön, suomalainen astronauttikouluttaja, tuttunsa Houstonista toimi tyttöjen oppaana ja turvamiehenä ja hauskaa oli. Yöllä tytöt seurasivat kutsuvieraina Sami Pitkämön, Lenni-Kalle Taipaleen ja Umon konserttia.

Onneksi olkoon Pori, vielä kerran, ja onneksi olkoon myös Dannylle muistolaatasta, joka lienee ensimmäinen laatuaan artistien sektorilla Suomessa.

Toimitus