lehdistötiedote 14.08.2002

Team Danny

Juhlavuoden kunniaksi Danny on kerännyt ympärilleen ammattitaitoisen tiimin. Tässä lähempi esittely.

DANNYN JUHLAKONSERTTIKIERTUEEN SOLISTIVIERAS - SARI KONTTINEN

Sari Konttinen on uusi tulokas suomalaisten levyttävien solistien kirjoon. Sari on laulajana parhaimmillaan tulkitessaan voimakkaita ja tunteellisia pop-balladeja, mutta hänelle ei ole vierasta nopeampienkaan kappaleiden esittäminen.

Hänen ohjelmistonsa on rakennettu kansainväliset mitat täyttäväksi, puhuuhan Sari itsekin sujuvasti kuutta kieltä. Osa Sarin ohjelmistosta on hänen itsensä säveltämää ja sanoittamaa. Sarin kappaleiden sovituksissa on käytetty hyväksi nykyajan isoa pop-soundia ja esikuvina suurien orkesterien solisteja. Sari varmasti löytää poikkeuksellisella tyylillään paikkansa muiden korkeatasoisten suomalaissolistien rinnalla –kenties kansainvälisestikin.

Sari Konttinen, 040-5248193
sari.konttinen@pp.inet.fi


JUHLAVUODEN KUORO

Dannyn taustakuoro on perinteisesti ollut erinomainen ponnahduslauta menestykseen viihde- ja musiikkimaailmassa. Tarkastellessamme lähimenneisyyttä erinomaisina esimerkkeinä mainittakoon vuoden 1997 kuorossa laulaneet ja Tangomarkkinoilla menestyneet: Susanna Heikki, Mira Sunnari ja Johanna Pakonen. Uudessa juhlavuoden kuorossa laulaa kolme taitavaa nuorta naista, joista jokaisella on näyttöä myös soolouralta. Heiltä jokaiselta on tulossa levy lähiaikoina.


Katja Lukin, Keminmaalta Helsinkiin muuttanut Finnhits-musiikin taitaja, joka haavelee musiikillisen uransa ja osaamisensa laajentamisesta mm. rock- ja soulmusiikin suuntaan.

Katja on koulutukseltaan nuoriso-ja vapaa-ajanohjaaja ja muitten tehtäviensä lisäksi hän on toiminut liikunnan opettajana Porvoossa.

Danny-teamiin Katja tuli Show must go on- kevyenmusiikinkoulutuksen kautta maaliskuussa 1999.

Danny-kiertueen taustalaulujen lisäksi, hän vastasi vuoden 2000 Tie Tähtiin-kisan kuoro-osuuksien sovitukset..

Musiikkia hän on harrastanut koko ikänsä ja musiikin opintojaan hän on suorittanut Porvoon pop-/jazzopistossa. Tällä hetkellä työn alla oleva single ilmestyy syksyllä.

Katja Lukin, 040-5683137
katja@danny.fi


Miina Peltomaa, on syntyjään Harjavallasta. Vain äskettäin Espooseen kotiutunut Miina on omimmillaan melodisen sähäkän pop-,rockmusiikin parissa. Liikunnallisesti lahjakkaana esintyjänä on hänen helppo heittäytyä nopeatempoisen musiikin vaatimuksiin.

Koulutukseltaan Miina on luokanopettaja, mutta haave musiikillisesta ammatista ja hakeutuminen sen pariin heräsi jo varhain. Esiintymis- ja musiikin osaamistaitojaan hän on kartuttanut koko nuoruutensa ajan peruskoulun tehostetussa musiikin opetuksessa sekä perehtyen mm. pianon soiton saloihin ja toimien esim. ”Neljäs painos”-nimisen bändin solistina.

Team Dannyn kuoroon Miina tuli vuonna 2001 Dannyn pyynnöstä. Tuolloin molemmilla oli Raumalla samaan aikaan keikka, jonka seurauksena Miinasta tuli yksi tiimin jäsenistä.

Tavoitteena Miinalla on soolo- ja levytysura ja lähitulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu syksyllä ilmestyvä single.

Miina Peltomaa, 040-721940
miina@danny.fi

Varpu Virta, syntyjään Raumalta, nykyinen asuin- ja opiskelupaikka Turku. Liikunnallinen Varpu on musiikin monitaitaja, Suomen naispuolinen Elton John, kuten hänen ystävänsä leikillisesti häntä kutsuvat. Hän säveltää, sanoittaa, laulaa ja soittaa pianoa. Mieluiten Varpu säveltää ja esittää melodisia koskettavia tarinoita, mutta haluaa virkistää kuulijoitaan räväyttämällä väliin nopeatempoistakin musiikkia.

Esiintymiskokemusta on tullut kuin varkain lukuisten teatteri- ja musiikkiesitysten myötä. Ammattipiirit ovat käyttäneet hänen palveluksiaan vaativassa studiotyöskentelyssä niin solistisissa- kuin muusikkotehtävissäkin. Oman artisti-/ levytyssopimuksensa hän teki Polygram- levy-yhtiön kanssa vuoden 1996 loppupuolella, jolloin julkaistiin single ”Hiljaisuus sut luoksein tuo”. Tällä hetkellä julkaisukelpoista materiaalia on kertynyt vähintään parin pitkäsoitollisen verran.

Hänen sävellystuotantonsa on varsin omaperäistä ja persoonallista, joka ilmeni jo tyttöbändi Irtonumeron aikoihin. Tuona aikana myös suoritti opintonsa musiikissa Rauman musiikkiopistossa, jotka sittemmin jatkuivat mm. Turun yliopistossa. Myöhemmin hakenut Berkleen College of Music-koulutukseen, stipendi myönnetty.

Musiikillisten taitojen lisäksi on Varpu suuntaunut kuvataiteisiin ja kieliin. Työskennellessään Silja Serenadessa kuvitti hän laivan lastenhuoneen maalauksin sekä myöhemmin toimi mm. HMM Softwaren palveluksessa piirtäjänä.

Varpu Virta, 040-5053697
varpu@danny.fi




JUHLAVUODEN ORKESTERI

Dannyn orkesterina jo kauan toiminut taitava ”Islanders”, joka juhlakiertueen nimen mukaisesti on osuvasti saanut uuden ilmeen ”Juhla-Islanders”, vastaa myös juhlistavan kiertueen soitannollisesta annista .

Nykyisessä kokoonpanossa soittavat:

Pete Kinnunen, kitaristi, stemmalaulu
Heikki Laine, basisti
Marko Roininen, kosketinsoittaja, stemmalaulu
Pontus Söderlund, rummut
Krister Åberg, kitaristi, laulu

Sekä puhaltajat:
Robert Löflund, Tero Lindberg, Jukka Eskola, Pasi Lackman ja Jay Kortehisto

Team Dannyn teknisestä toteutuksesta ja valoista vastaavat puolestaan:
Toni Roth, Mika Kääriä, Klaus Eklund




...


• media / pressiasiat ja haastattelupyynnöt hoitaa :
• D-TUOTANTO KY, puh 09 484 088, fax 09 484 089, email info@danny.fi