lehdistötiedote 14.08.2002

Dannyn juhlavuosi 2002 - Lehdistötiedote 15.8.2002

Lehdistötiedote
Julkaisuvapaa 15.8.2002, klo 13.00



Dannyn juhlavuosi 2002

Viihdetaiteilija Danny eli Ilkka Lipsanen täyttää 60 vuotta syyskuun 24. tänä vuonna. Tämän kunniaksi pidetään Hartwall Areenalla näyttävä juhlashowkonsertti 19.10.2002 klo 20.00.

- Haluan juhlia merkkipäivääni musiikkini ystävien seurassa, sanoo Danny.

Oman tiiminsä ohella Danny on kutsunut Areenalle esiintymään artisteja, joita hän erityisesti arvostaa. Mukana ovat mm. Jorma Kääriäinen ja Agents, Markku Aro, Fredi, Virve ” Vicky” Rosti ja Tangokuningatar 2002 Johanna Pakonen. Illan juontajina toimivat Riitta Väisänen ja Jyrki Hämäläinen. Yleisöönsä Danny toivoo saapuvan myös kutsumiaan ”harmaita panttereita” vuosimallia 42.

Juhlavuotensa kunniaksi Danny on kerännyt ympärilleen vahvan tiimin. Kuorossa laulavat raikkaat, taitavat ja elämän iloa pursuavat Katja Lukin, Miina Peltomaa ja Varpu Virta, joista jokainen on nouseva tähti omalla musiikin erityisaluellaan. Vierailevana solistina on upeaääninen Sari Konttinen, joka on aikaisemminkin vieraillut Dannyn produktioissa ja osallistui menestyksekkäästi Tie tähtiin –kilpailuun vuonna 2000.

Dannyn nykyinen bändi saa juhlakonsertin kunniaksi vahvistuksekseen 5-henkisen puhallinsektion ja tämä Juhla-Islandersin nimellä kulkeva kokoonpano tulee kiertämään mukana vuoroin vahvistettuna vuoroin peruskokoonpanossa.

Dannyn menestyksekäs viihdetaiteilijan ura on jo 38 vuoden pituinen ja loppua ei vielä näy. Jatkamisestaan taiteilija toteaa:
- Käytännössä se on mahdollista niin kauan kuin resurssit ja mahdollisuudet kohtaaavat. Viime kädessä se ei ole ikä vaan asenne, joka ratkaisee. Yleisön kannustus ja kiinnostus musiikistani pitävät minut mukana ja innostavat jatkamaan nyt kun vielä voimia ja terveyttä tuntuu riittävän.

Tulevaan syksyyn mahtuu yli 40 erilaista esiintymistä, joista osa on juhlakonsertteja ja kaiken huippuna Hartwall Areenan juhlakonsertti, jollaista ei Suomessa liene ennen nähty.
- Se on spektaakkelien spektaakkeli, oikea juhlashow, jonka innostunutta ja ammattitaitoista suunnittelua on ollut ilo seurata, toteavat tilannetta läheltä seuranneet kollegat.

Juhlavuoden pääyhteistyökumppanit ovat Valio ja Suomi-yhtiöt


...


• media / pressiasiat ja haastattelupyynnöt hoitaa :
• D-TUOTANTO KY, puh 09 484 088, fax 09 484 089, email info@danny.fi