lehdistötiedote 08.12.2004

Uutisia huvijärjestäjille!

Arvoisa asiakas, toivomme että meillä on teille mieluisa uutinen. Danny & D’Voices ja Islanders lähtevät ensimmäiselle tanssimusiikkikiertueelleen sitä varten tarkoin suunnitellulla ja harjoitetulla ohjelmistolla.
Vuoden 2004 aikana ryhmä on rakentanut itselleen kaksi eri ohjelmistoa; perinteisestä tanssimusiikista sekä bailumusiikista koostuvan ohjelmiston. Työn alla on parhaillaan myös uuden tanssimusiikin harjoittelu, joten ryhmä voi kohta toimia kaikilla foorumeilla. Tarjoamme ohjelmaa yleisönne käyttöön seuraavasti:


Danny & D’Voices ja Islanders
Paritanssin ja viiden vuosikymmenen tanssittavimmat hitit


Kesän 2005 kuumin lavatanssien ohjelmapaketti, jossa kolme osaavaa ja viehättävää naissolistia yhdessä ja erikseen, sekä illan kohokohtana Danny ja D’Voices. Illan ohjelmisto koostuu suomalaisten lavatanssien rakkaista klassikoista ja tanssittavimmista hiteistä.

Näyttävä ohjelmisto tanssivan yleisön ehdoilla – kappaleet pareittain – kesto koko illan!

Suomalaiset tanssilavat ovat maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen ilmiö. Vaikka viihdemaailma ja musiikkimaut muuttuvat, on suurimmalla osalla suomalaisista edelleen omakohtainen kokemus, muisto tai mielikuva, tanssilavasta koivuineen järven rannalla.

Tanssilava ja paritanssi on aitoa suomalaista kulttuuria, jota ei globalisaatio jyrää tai EU kiellä, ainakaan vielä. Kokonainen sukupolvi on löytänyt toisensa paritansseissa ja toinen laitettu alulle niiden tunnelmassa käynnistyneissä ihmissuhteissa.

Talkootyönä tehdyllä yhdistysten tanssitoiminnalla on kerätty miljoonia suomalaiselle urheilulle ja nuorisotyölle.

Ehkä lavatanssien tunnelma on tulevaisuudessa nostalgista historiaa, mutta vielä on mahdollisuus lähteä aitoihin lavatansseihin ja jättää kuuma kesäkatu lattebaareineen.

Kannattaa kokeilla elämysmatkailua tanssilavoilla ja yllättyä niiden parantuneesta palvelutasosta.

Dannylle myönnettiin vuonna 1991 Suomen Huvijärjestäjien Keskusliiton toimesta liiton korkein kunnianosoitus “Liiton standardi” suomalaisen hyvielämän hyväksi tehdystä, uraauurtavasta työstä, niin nuorisotyön kannalta tuottavien ohjelmien suunnittelusta, tuottamisesta, toteuttamisesta ja esittämisestä kuin ainutkertaisesta tavasta toimia “Tähtien Tekijänä” suomalaisen lavakulttuurin hyväksi. Tämän huomionosoituksen Danny koki suurena kunniana ja siinä osasyy miksi tämä kesätanssilavoille räätälöity kiertue tehdään.

Parhaat tanssipäivät varataan ensin, joten pidä kiirettä!

D’Voices
Dannyn taustakuoro on perinteisesti ollut erinomainen ponnahduslauta menestykseen viihde- ja musiikkimaailmassa. Niin on nytkin. Kuorossa laulaa kolme todella taitavaa ja lahjakasta nuorta naista, joista jokainen on jo levyttänyt ensilevynsä. Hittejäkin jo tehty. Vuonna 2004 esiintyminen Dannyn kanssa Euroviisuissa, oma ohjelma Bumtsibumissa, joka päättyi tyttöjen voittoon jne. D’Voices osallistuu myös Euroviisut 2005 –kilpailuun, kutsuttuina esiintyjinä.

Katja Lukin - katja@danny.fi
Katja Lukin, Keminmaalta pääkaupunkiseudulle muuttanut Finnhits-musiikin taitaja, joka on erikoistunut 50-60-luvun tanssihitteihin. Katja on koulutukseltaan nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja ja on muitten tehtävien ohessa toiminut myös opettajana Porvoossa. Musiikkia hän on harrastanut koko ikänsä ja musiikin opintoja hän on suorittanut Porvoon pop-jazz opistossa. Ensi listamenestys “Vitamiini”.

Miina Mikkonen - miina@danny.fi
Miina Mikkonen on syntyjään Harjavallasta. Vasta äskettäin Helsinkiin kotiutunut Miina on omimmillaan melodisen sähäkän pop-rock musiikin parissa. Miinalla on kuitenkin paljon kokemusta myös nimenomaan vanhan tanssimusiikin esittäjänä, joten hyvin laaja ohjelmisto on hallinnassa. Valssit, tangot, foxit ja humpat taittuvat todella hyvin. Koulutukseltaan Miina on luokanopettaja. Esiintymis- ja musiikinosaamistaitojaan hän on kartoittanut koko nuoruutensa ajan peruskoulun tehostetussa musiikin opetuksessa. Ensi listamenestys “Jäätynyt Maa”.

Varpu Virta - varpu@danny.fi
Varpu Virta, syntyjään Raumalta, nykyinen asuinpaikka Helsinki. Liikunnallinen Varpu on musiikin monitaitaja. Hän säveltää, sanoittaa, sovittaa, soittaa pianoa, esittää ja tuottaa monenlaista musiikkia. Esiintymiskokemusta on tullut kuin varkain lukuisten teatteri- ja musiikkiesitysten myötä. Ammattipiirit ovat käyttäneet hänen palveluksiaan myös studiotyöskentelyssä. Hänen säveltuotantonsa (noin 200 teosta) on varsin omaperäistä ja persoonallista. Hän suoritti musiikkiopintonsa Rauman musiikkiopistossa. Ensimmäinen listamenestystä varten tehty laulu “Ihan Mitä Vaan”.

Islanders
Dannyn orkesterina on pitkään toiminut taitava Islanders. Nykyisessä kokoonpanossa soittavat nyt pitkän linjan ammattimuusikot, jotka ovat asenteeltaan ja työkokemukseltaan tanssimuusikkoja. Tämä on ollut tärkeä lähtökohta ja edellytys tanssimusiikkikiertuetta suunniteltaessa.
Jussi Turpeinen – kitarat, stemmalaulut
Antti Huilaja – kosketinsoittimet, stemmalaulut
Pontus Söderlund – rummut, lyömäsoittimet, stemmalaulut
Pasi Tauriainen – basso, stemmalaulut

Tekninen toteutus
Team Dannyn teknisestä toteutuksesta, äänestä ja valoista vastaavat Tuomas Karppinen ja Mika Linkinen.
Multimediapalveluista vastaavat Matti Järveläinen ja Tero Rajala.

Muut modulit
Tarvittaessa tai asiasta erikseen sovittaessa puhaltajat, tanssijat, akrobaatit, erikoisvalot jne.

Tanssilavakiertueen suunnittelu, tuotanto ja myynti :

D-TUOTANTO KY
Kuusisaarenkuja 9
00340 Helsinki
Puhelin (09) 484 088
GSM 0400 607 700
Faksi (09) 484 089
Email danny@danny.fi
www.danny.fi

HUOM! Lataa koko paketti word-muodossa tästä (sis. kuvat ja kappalelistat) !!


...


• media / pressiasiat ja haastattelupyynnöt hoitaa :
• D-TUOTANTO KY, puh 09 484 088, fax 09 484 089, email info@danny.fi