lehdistötiedote 19.10.2002

Areenalla Danny juhlashow 19.10.2002

Danny juhlii yleisönsä kanssa Hartwall Areenalla 60 ikävuottaan todella näyttävästi. Puitteen ovat mahtavat ja ohjelma täynnä toinen toistaan loistokkaampia numeroita. Lauantaina 19.10. 2002 klo 20.00 lähtien lavalla vierailevat mm. hallitseva tangokuningatar Johanna Pakonen, Virve Rosti, Fredi, Markku Aro sekä Jorma Kääriäinen ja Agents.


Aikamiehet laulavat mm. upean Suuri vuori -kappaleen Dannyn kanssa ja Kaartin soittokunta juhlistaa tapahtumaa omalla ansiokkaalla panoksellaan.

Illan juontavat Riitta Väisänen ja Jyrki Hämäläinen.

Danny on aina tuonut lavalle uusia trendejä maailmalta ja tässä kaikkien aikojen suurimmassa Danny Show'ssa näemme mukana nuoria sirkustaiteilijoita, joitten esitykset ovat huikeita. Ensimmäisen 4-vuotisen koulutuksen käyneet sirkustaiteilijat muodostavat ryhmän nimeltä High D Circus. StepUp Dancers -tanssiryhmässä ovat mukana mm. kaikki upeat Kiinan kävijät.

Illan päätähti esittää musiikkia eri vuosikymmeniltä ja mukana muutamia harvemmin kuultuja laulujakin, kuten vaikuttava Nature Boy, jota hän ei ole paljon laulanut sitten 60-luvun.

Danny kunnioittaa konsertissa myös pitkäaikaisen, äskettäin poismenneen yhteistyökumppaninsa Armi Aavikon muistoa kauniilla tavalla. Armin oli tarkoitus olla mukana Areenalla ja niin hän onkin: kuvana valkokankaalla - mutta sitäkin elävämpänä kaikkien meidän sydämissämme.

Dannyn taustakuoron jäsenet Katja Lukin, Miina Peltomaa ja Varpu Virta esittävät kukin oman numeronsa ja lisäksi yhteisen sikermän. Upeaääninen, sydämellinen Sari Konttinen, joka myös lähtee Team Dannyn mukana juhlakiertueelle, ei jätä ketään kylmäksi. Dannyn orkesteria Islandersia on vahvistettu puhaltajilla komeasointiseksi Juhla-Islandersiksi.

Lisäksi esiintyvät mm. Pepe Willberg ja Kim Brown (The Renegades).

Haluan mainita myös, että Areenan permannon viidellä ensimmäisellä rivillä on todella vauhdikasta menoa, sillä konsertin yhteydessä järjestetään Dannyn ikiaikaisten fanien tapaaminen. Tämä DANNY On the Road Again - heijastimin ja FaniVIP-kortein varustautunut n. 100 hengen porukka on niitä uskollisimpia faneja eri puolilta Suomea.

Konsertissa jaetaan kaikille tulijoille käsiohjelma, jossa on mm. kattava Danny Story, kalenteri ja paljon Dannyn kuvia eri vuosikymmeniltä.


...


• media / pressiasiat ja haastattelupyynnöt hoitaa :
• D-TUOTANTO KY, puh 09 484 088, fax 09 484 089, email info@danny.fi