Takaisin aloitussivulleArmin historiikkiArmin levytyksiäArmin valokuva-albumiArmin tekstejäSurun viestitKirjoita viestisi vieraskirjaanPressikuvat ym
VUODET 1958-76VUOSI 1977VUOSI 1978VUODET 1979-81VUODET 1982-83VUODET 1984-89VUODET 1990-92VUODET 1993-94VUOSI 1995VUOSI 1996VUOSI 1997VUODET 1998-2002


Dannyn "Valoa ja Energiaa" Show¹ssa on rooli Armille, mutta hän ei ole enää mukana muuten kuin videonauhan välityksellä. Valkokankaalla Armin ja Dannyn "laulavat päät" esittävät "Kanssasi on niin hyvä olla".

Loppuvuodesta Dannyn kanssa käymissään keskusteluissa Armi puhuu suunnitelmistaan ja kiinnostuksen kohteistaan. Hän on kiinnostunut tekemään CD-äänitteen "kaikelle kansalle". Äänite sisältäisi pääasiassa koskettavia lauluja, josta hän on jo puhunut Kari Kuuvan kanssa.

Armilla on myös suunnitelmia äänitteestä Kukkakauppaliitolle. Tilatessaan kukkalähetyksen tilaaja voisi myös valita mukaan sopivan laulutervehdyksen. Tällaisia lauluja voisivat olla esim. Ruusuja hopeamaljassa, Ei ruusu voi ruusummaksi tulla, Muistojen ruusut, Vanha pelargonia, Joka vuodesta ruusun saat, Liljankukka, Puhjennut on ruusu kukkaan, Orvokkeja äidille jne. Ajatuksena on se, että kukkakauppias tarjoaa asiakkaalleen enemmän.

Armi haluaa myös oppia lisää asioita, kuten tekemään musiikkivideoita ja kiertueilla hoitamaan videotykkikalustoa ja tekemään muita avustavia töitä, joissa hän ei ole suoraan yleisön kanssa tekemisissä.

Hän kertoo haluavansa tehdä töitä, esimerkiksi kukkakaupassa, ja olla poissa julkisuudesta. Hän ei halua matkustella esiintyvänä taiteilijana juuri nyt. Tavallisten ihmisten kanssa hän kuitenkin haluaa olla tekemisissä ja toimia kodistaan käsin.

Armi valokuvamallina
vuonna 1995.


d-tuotanto : rpr production : sydänsilta : cipherbook